Servistore AB Recensioni 983

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Bra, rymligt förråd. Det var mycket renare och fräschare än vi väntat oss! Tyckte först att det var lite krångligt att komma in i anläggningen, som är obemannad, men när vi väl fått kläm på vart vi s... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Lite krånglig hiss, och inledningsvis lite krångligt lås, därav inte 5 stjärnor. Men annars är det fräscht, trygg plats att ha sina saker på, och lättillgängligt.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt smidigt och enkelt att hyra förråd. Priset var också billigare jämfört med andra i samma stad. Varit i kontakt med kundtjänsten 2 gånger och blev bemöt av kunnig, trevlig och väldigt hjälp... Leggi di più

1. Deposito
  2. Self-storage
  3. Magazzino

Scritti dall'azienda

Servistore erbjuder smarta och säkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och är idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tillträda sitt förråd. Tjänsten är tillgängligt dygnet runt på samtliga orter och anläggningar. Driften är central för support, teknik och försäljning i Linköping där vi kan erbjuda kunden väldigt hög service sju dagar i veckan

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 4 stelle su 5

Smidigt att hämta ut nyckel och tag

Smidigt att hämta ut nyckel och tag. Smidigt att öppna dörren till anläggningen. På platsen finns två vagnar att köra godset på vilket är riktigt bra! Vore toppen om hjulen vore låsbaraz Huskvarna-anläggningen har en backe upp till dörren. Gör det utmanande när man kommer med gods på kärra. Funkar fint att backa uppför backen utan kärra.

18 ottobre 2025

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback, det uppskattar vi, ha en fin dag!

Valutata 4 stelle su 5

Lösningen i Karlstad hade fått 5…

Lösningen i Karlstad hade fått 5 stjärnor om den fysiska tillgången hade varit bättre, i övrigt är det rena lokaler och bra tempererat inneklimat. Den digitala lösningen fungerar finfint där jag utan problem kunde se tillgänglighet och boka ett förråd medans jag tömde det befintliga i Moss i Norge, så de ska ha 5 stjärnor för smidigheten på den fronten. Vi får se hur det går med uppsägningen om ett par månader då detta bara är en temporär fix för min del, om detta går smärtfritt kanske det blir 5 stjärnor ändå.

25 ottobre 2025

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback, det är värdefullt för oss och vi uppskattar det mycket. Ha en fin dag!

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. När det gäller öppettiderna på våra anläggningar kan det vara externa faktorer som styr men även säkerhet. Dem flesta anläggningar har öppet 06.00-23.59 och vissa 06.00-22.00. Ha en fin dag!

Super bra service

Super bra service, bra bemötande och bra kompensation vid fel i bokning

12 ottobre 2025

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi, ha en fin dag!

Ordning och reda

Ordning och reda. Lätt att checka in och komma igång. Välskött helt enkelt.

4 ottobre 2025

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi, ha en fin dag!

Centralt

Centralt, okej prisbild. Lite knöligt med hissen och vid 2 tillfällen har vi varit med om att hissen stannar halvvägs och så får man blippa o slåkodn engpng till så fortsätter den.

11 ottobre 2025

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback, det uppskattar vi. Du får gärna återkoppla till vår support angående hissen. Ha en fin dag!

Valutata 3 stelle su 5

Långsam hiss annars bra

26 settembre 2025

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd med förrådet. Vi har plattformshissar i en del av våra anläggningar och då anpassas hastigheten efter säkerhetskrav. Ha en fin dag!

Det är nytt och fräsch

Det är nytt och fräsch, rent och praktiskt. Dock skulle man önskat ljus i utrymmet för att bättre kunna se. Och magnetiska pennan på upphämtningen av nyckeln saknas så det var svårt att få den ut.

25 settembre 2025

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback, det uppskattar vi. Ha en fin dag!

Valutata 1 stelle su 5

Svårt att komma in i byggnaden pga icke fungerande kod på taggen

Lätt att komma åt, enkelt att få nyckel, ännu enklare att betala. Men svårt att förbruka tjänsten när man inte kommer in i byggnaden igen pga icke fungerade tag.

23 settembre 2025

Risposta di Servistore AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar det inträffade. När det gäller tekniken som tex inpasseringar strävar vi alltid efter att ha så enkla fungerande lösningar som möjligt i våra anläggningar. Det som beskrivs ovan kan vår kundsupport enkelt ordna, kontakta dem så hjälper dem till. Ha en fin dag!

Enkelheten

Enkelheten. Trevligt bemötande.

22 settembre 2025

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Ha en bra dag!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più