Servistore AB Recensioni 976

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Bra, rymligt förråd. Det var mycket renare och fräschare än vi väntat oss! Tyckte först att det var lite krångligt att komma in i anläggningen, som är obemannad, men när vi väl fått kläm på vart vi s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt smidigt och enkelt att hyra förråd. Priset var också billigare jämfört med andra i samma stad. Varit i kontakt med kundtjänsten 2 gånger och blev bemöt av kunnig, trevlig och väldigt hjälp... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Smidigt att hämta ut nyckel och tag. Smidigt att öppna dörren till anläggningen. På platsen finns två vagnar att köra godset på vilket är riktigt bra! Vore toppen om hjulen vore låsbaraz Huskvarna-anl... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Lösningen i Karlstad hade fått 5 stjärnor om den fysiska tillgången hade varit bättre, i övrigt är det rena lokaler och bra tempererat inneklimat. Den digitala lösningen fungerar finfint där jag utan... Leggi di più

1. Deposito
  2. Self-storage
  3. Magazzino

Scritti dall'azienda

Servistore erbjuder smarta och säkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och är idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tillträda sitt förråd. Tjänsten är tillgängligt dygnet runt på samtliga orter och anläggningar. Driften är central för support, teknik och försäljning i Linköping där vi kan erbjuda kunden väldigt hög service sju dagar i veckan

4,4

1 stella

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 3 stelle su 5

Förrådet var inte städat annars smidig…

Förrådet var inte städat annars smidig tillgång

6 aprile 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt omdöme och feedback. Kontakta gärna vår support angående städningen. Vad bra att det var smidigt med tillträdet av förrådet. Ha en fin dag!

Valutata 4 stelle su 5

Koden för att komma åt nyckeln var inte…

Koden för att komma åt nyckeln var inte med i utskicket. Däremot var de hjälpsamma på supporten och gav mig tillgång till nyckeln efter telefonkontakt.

1 aprile 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback. Vad bra att du fick hjälp av vår support, dem brukar svara snabbt. Hoppas du kommer ha mycket glädje av ditt förråd framåt. Ha en fin dag!

Mycket bra

Snabb service och tillgänglighet

31 marzo 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Just snabbheten och tillgängligheten är kärnan i vårt koncept. Ha en fin dag!

Rejält förråd

Bra, rymligt förråd. Det var mycket renare och fräschare än vi väntat oss!
Tyckte först att det var lite krångligt att komma in i anläggningen, som är obemannad, men när vi väl fått kläm på vart vi skulle ange koden var det inga problem. Och nu när vi har nyckel så ska det inte vara något problem nästa gång.

5 aprile 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Väldigt kul att ni tycker om lokalerna och förråden. Skulle ni ha frågor som rör tex koder eller nycklar är det bara kontakta vår support så hjälper dem snabbt till. Ha en fin dag!

Fick mycket hjälp

Fick mycket hjälp

23 marzo 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Vad bra att du fått bra hjälp av vår support. Ha en fin dag!

Riktigt bra!

Så smidigt och bra på alla sätt!

2 aprile 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Hoppas du kommer ha mycket glädje av ditt förråd och att det underlättar vardagen. Ha en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Smidig bokning och fräscha lokaler

Smidig bokning och fräscha lokaler. Vagnar och pallyft lättillgängliga.

4 aprile 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Just enkelheten är kärnan i vårt koncept. Allt från bokningen till att faktiskt flytta in sina saker. Ha en fin dag!

Valutata 4 stelle su 5

Allt är bra förutom hissen som är…

Allt är bra förutom hissen som är alldeles för långsam och känns lite farlig.

24 marzo 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback. När det gäller hissar och hastighet hänger det ofta ihop med säkerheten. Vi önskar dig en fin dag!

Snabb tillgång

Snabb tillgång, enkel bokning, enda minus är att det ej finns tillräckligt med vagnar, och toalett hade inte gjort nått.

20 marzo 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback. Vi ska se över antalet vagnar på anläggningen. Ha en fin dag!

Smidigt o snabbt

Smidigt o snabbt
Fräscht o rent

25 marzo 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Det är just snabbheten som kännetecknar vår digitala tjänst. Från bokning till att man har tillgång till sitt förråd på bara några minuter. Ha en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Dom är jättebra och enkla att göra med

Dom är jättebra och enkla att göra med. Jag återkommer när jag har behovet igen av förråd.

30 luglio 2025

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Du är varmt välkommen tillbaka när behov uppstår. Ha en fin dag!

Enkelt

Enkelt , vagn , bra lokal , hiss 🤩

4 marzo 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Ha en fin dag!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt förfarande med nycklar in och ut. Bra förråd många olika storlekar att välja mellan

6 marzo 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Ha en fin dag!

Snabbt agerat

10 marzo 2026

Risposta di Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Ja - då vår tjänst är digitaliserad går det verkligen snabbt från bokning till att man har tillgång till sitt förråd. Ha en fin dag!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più