Pas op: Ze heten vanaf nu “ let me repair”, alleen de mail komt nog vanuit Servilux. Geen service. Ongelofelijk dat een bedrijf als Samsung alleen maar met dat bedrijf samenwerkt. 1 keer monteur gehad... Leggi di più
ZEER SLECHT SERVIES EN DUBBEL RITTEN VRAGEN ZODAT ZE MEER KUNNEN AAN REKENEN. GA HET GEWOON OP ANDER ZOEKEN JE HERSTELING ZIJN MENSEN GENOEG ZE ZIJN BETER EN GOEDKOPER WANT SERVILUX VERVANGMAAR DAN... Leggi di più
Ijskast aangekocht bij vdborre. +4 maal heeft firma servilux de ijskast komen proberen repareren! Tevergeefs helaas. Contact met firma van den borre ( zonder hoofdletters ) mij gecontacteerd na 5maa... Leggi di più
Tijd terug zijn wij benadert door Servilux om namens hun werkzaamheden uit te voeren bij hun klanten.Helaas wilden zij ons een heel kleine magere vergoeding betalen voor ons werk,dus hebben wij gewe... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Servilux zogenaamd Failliet en altijd…
Servilux zogenaamd Failliet en altijd Storing - Grappig om te zien hoe de grote bedrijven zich wederom bewijzen als onbetrouwbaar. Dit bedrijf Servilux is nu zogenaamd “failliet” en gaat meteen verder onder een nieuwe naam: LetMeRepair. Waarschijnlijk doen ze dit om alle negatieve berichten op het internet van zich af te schudden. Ik zelf heb vreselijke ervaringen met dit bedrijf. Ze doen namelijk ook de garanties die je extra kan bij kopen bij de BCC. Ik adviseer iedereen om met je defecte apparaat naar de winkel terug te gaan en om te vragen naar vervanging van het artikel (heb ik ook gedaan met mijn wasmachine, midden in de winkel neergezet en niet meer meegenomen) Uiteindelijk via de winkel heb ik mijn aankoopbedrag terug gekregen. Heel veel sterkte en succes aan iedereen die iets met hun te maken heeft!
OPLICHTERS!!!
Begin september een Samsung freestyle opgestuurd via Samsung. Een apparaat van toen nog 1000 euro! Tot heden nog steeds aan het wachten en niks terug! Al meerdere malen samsung gebeld maar die zijn net zo schofterig als servilux want ze zeggen elke keer we gaan er achteraan maar ondertussen wacht ik al bijna 5 maanden!!! En zowel Samsung als servilux geven niet thuis.
Er wordt geen enkele moeite gedaan
Er wordt geen enkele moeite gedaan
Om een reparatie uit te voeren
Hisense laser beamer met defect
Na 5 weken geen afspraak
Geen contact mogelijk
Hisense neemt geen enkele verantwoording om het probleeem op te lossen
Grof weg een schande dat er zo met klanten wordt omgegaan
Koop geen produkten die bij defect door servilux gerepareerd moeten worden
En verwacht van hisense ook geen colance of oplossing
Het enige antwoord is we weten het niet en verbreken de telefoon verbinding
Big mistake by not checking the reviews…
I made a big mistake by not checking these reviews before deciding to let Servilux come over for them to "try" and fix our LG OLED TV. I believe everyone having a bad experience with Servilux/ LetMeRepair.
TV doesn't easily turn on. We need to press the button like 50 times for it to suddenly turn on. Did our own research and seems it could be a problem with the power supply/ capacitor as sometimes it works to turn it on, sometimes not. When removing it from the plug, letting the tv be unplugged for a while, there was a big chance it works when plugging back in.
They let us pay for the "preparing" work, for them to figure out the problem so they could come over to fix it. They let us pay for the transport. They let us pay for the few minutes it the technician used to replace the motherboard. They let us pay for motherboard itself. The motherboard is replaced, the tv turned on (as it was unplugged to work on it). The technician said to not turn it off cause it was doing an update, so it couldn't probably be tested. We paid. A few hours later when we wanted to restart the tv, the same problem. Nothing solved, but we did lose our money.
Sent 3 email's, tried to call, no reply to anything. We are just being ignored.
We got scammed by this company, I recommend no one to ever work with these people as they are out for your money and give zero service.
I hope to be contacted soon so they can do something about this so my opinion/ experience/ review can be changed.
Samsung wasmachine waarvan de trommel
Samsung wasmachine waarvan de trommel, na 1,5 jaar!, los in de machine zit.
Door Expert doorverwezen naar Servilux. Met regelmatig zelf bellen een monteur langs geweest. Daarna hoor je niks meer. Vervolgens na heel veel belpogingen te horen gekregen dat er geen onderdelen zijn en Samsung met een commerciële oplossing moet komen.
Vervolgens weer geen enkel bericht en hopeloze pogingen om iemand te spreken te krijgen.
Bijna een maand verder en ik zit met een Samsung wasmachine waarvan ik niet weet hoe lang hij het überhaupt nog blijft doen en of mijn was er nog heel uitkomt.
Nog nooit zoiets meegemaakt en nooit meer een Samsung wasmachine!!!!!
Slechte service
Onze frigo ging stuk en er werd ons aangeraden om servilux te contacteren. Er werd een afspraak gemaakt waarbij het weken duurde want een bepaald stuk van de frigo werd besteld om het te maken (werd ons gezegd). Na 4tal weken, kwamen ze kijken en werd er geen probleem vastgesteld terwijl wij al weken met een frigo zaten waar de vriezer kant niet werkte (al ons vlees werd bedorven en etc.). Hiernaast werd de frigo niet eens gemaakt met dat stuk waarop zij zaten te wachten. Opnieuw probeerde wij een afspraak te maken maar wij belandden steeds op wacht. Hierna werd er een mail gestuurd om hier een beklag over te doen en op een antwoord moest ik alweer 10 dagen wachten. Ik kreeg dan toch een (kort) antwoord om dit toestel te melden bij SAMSUNG (merk van onze frigo). Ik heb een aantal vragen gesteld, bv of zij van Servilux hierna kwamen of hoe het verder zat na de aanmelding bij SAMSUNG. En tot nu toe heb ik nog geen antwoord gekregen..
MENTEURS
Après 1mois d'attente je reçois un mail demandant de les contacter avec un numéro de dossier inscrit sur le mail. Ils indiquent aussi qu'ils ont essayés à plusieurs reprises de me contacter sur mon gsm... Faux, mon historique est clair et celui de mon épouse aussi. J'envois un mail sans réponses et ce jour je les ai eu en ligne et persistent dans leurs mensonges quand à dire qu'ils m'ont téléphoner a plusieurs reprises ce qui est totalement faux. Cela fait plus d'un mois qu'ils auraient commandés les pièces défectueuses sur mon téléviseur Philips... Sans jamais l'avoir vu mais les pièces n'arrivent pas. La personne au téléphone à été très désagréable et me traitant presque de menteur ! De plus le numéro de dossier qui m'a été donner n'existe même pas. Philips a été tenu au courant et j'attends la suite.....
Keurig opgelost zeer content nogmaals…
Keurig opgelost zeer content nogmaals dank
Gebrekkige communicatie en klantvriendelijkheid als voorbode van de waardeloze service die je op basis van de gemiddelde Trustpilot-ervaring kan verwachten?
Televisietoestel Philips voor reparatie aangemeld via mij winkelier een kleine 3 weken na aankoop. Ik werd gecontacteerd door Servilux om een afspraak te maken voor een datum waarop een technieker zou langskomen. Eén dag voor die datum kreeg ik echter de telefonisch melding dat de technieker ziek was (indien waar, kan gebeuren). Echter kon men mij niet spontaan, en niet op mijn verzoek, onmogelijk een nieuwe afspraak inplannen, zodat er voor een gloednieuw toestel geen zicht is op een nodige reparatie. Servilux/LetMeRepair laat mij weten dat ik zal worden gecontacteerd zonder de minste richttermijn.
Ik zal deze bedrijfservaring updaten op basis van mijn verdere deelervaringen in het kader van deze herstelling.
Bedrog en misleiding.
Bedrog en misleiding.
Na drie jaar werkte onze Samsung TV opeens niet meer. Na contact met de klantendienst van MediaMarkt meldde men me dat ik contact moest opnemen met Servilux. Ik meldde me bij Servilux aan voor de reparatie en kreeg een torenhoge prijsopgave voor herstelling aan de hand van een diagnose. Waarop men zich baseerde voor die diagnose weet ik tot op heden nog steeds niet. Servilux heeft het toestel nooit bekeken.
Vervolgens moet je bijna 40 euro betalen voor 'onderzoekskosten'. Dat wordt nergens vermeld. O ja, er is een link naar de 'tarieven' die uitkomt op een error 404 pagina.
Dat is pure misleiding en bedrog. Een peperdure herstelkost 'uitvinden' en centen voor onderzoek vragen.
Une véritable catastrophe
Une véritable catastrophe. Un service totalement irrespectueux du client. Ayant un appareil Samsung sous garantie acheté chez Krefel, je n'ai eu d'autre choix que leur confier mon téléviseur puisque c'est avec eux que travaille Krefel.
Des délais extrêmement longs pour venir chercher et pour ramener le téléviseur, aucune information claire sur le suivi des (pseudo)réparations, des livreurs/techniciens toujours différents qui ne parlent parfois pas français et qui ne sont absolument pas au courant du dossier.
Après avoir signalé la panne le 8 novembre, mon téléviseur a été emporté une première fois le 17 novembre pour réparation et m'a été restitué le 29 novembre dans le même état. Tous les défauts étaient toujours présents. Les problèmes persistants ont à nouveau été signalés le 29 novembre et un nouveau technicien s'est présenté chez moi le 13 décembre pour emporter mon téléviseur. Aujourd'hui, 16 décembre, on m'envoie un message avec un devis à approuver : aucun défaut détecté au téléviseur, je dois donc payer des frais de traitement et de déplacement malgré la garantie (91 euros). Tout ça, pour pouvoir récupérer mon téléviseur... sans réparation effectuée !!
Au téléphone, on fait passer le client pour un menteur, alors que les défauts ont été prouvés, vidéo à l'appui...
Peut-on me dire quel serait mon intérêt exactement à envoyer mon appareil en réparation et à rester de longues périodes sans téléviseur ?? Qu'aurais-je à gagner à mentir dans cette histoire ??
Bref, si vous avez le choix, fuyez ! Pour ma part, j'éviterai Krefel à l'avenir et les revendeurs qui collaborent avec Servilux !
Slechtste bedrijf wat ik ooit heb…
Slechtste bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt. Nemen na 2 weken een keer contact op om eindelijk een afspraak te maken. Worden dan boos als je zegt dat BCC alles al heel goed geregeld heeft. Doet de naam van Samsung ook geen goed.
Zeer slechte service van Samsung en Servilux…
Heb 5 oktober een Samsung soundbar naar Servilux Hasselt opgestuur in opdracht van Samsung, maar heb heden 15 december nog niks terug gekregen, ook Samsung reageerd niet goed, ze zijn de soundbar kwijt en weten niet waar hij is, en ik kan fluiten naar service, schandalig hoe beide partijen met klanten omgaan. Samsung gaf verzend papieren van een oud adres.
Bespottelijk
Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt als servilux. Soundbar via Samsung opgestuurd naar servilux voor reparatie, besluiten ze ineens te verhuizen, naam te wijzigen of wat dan ook, dus pakket ligt al 2 maanden bij postnl omdat het afleveradres niet meer klopt. Heb ondertussen denk ik al 50 keer gebeld waarvan ik ze misschien 3 keer aan de telefoon heb gehad en dat was alleen op het begin. Nadat er eindelijk een keer opgenomen werd heb ik uitgelegd wat er moest gebeuren, onderzoek starten bij postnl en dan goede adres aan hun geven. Sinds dit contact tussen servilux en postnl heb ik ze nooit meer telefonisch kunnen bereiken en op mijn velen mails word ook niet gereageerd. Klacht neergelegd bij Samsung en gelijk die dag heb ik nog een mail gehad van Servilux dat ik via Samsung het dossier opnieuw moet openen en werd er verder niet gereageerd op mijn klachten. Soundbar is niet eens bij hun geweest dus hoezo is het dossier gesloten? Weer contact met Samsung, blijkt dat servilux niet meer via hun werkt en nu Letmerepair heet dus moet het ergens anders heen.
Na meer dan 2 maanden gaat er nu eindelijk iets gebeuren, maar zeker niet door servilux.
Ik raad iedereen aan om dit bedrijf koste wat het kost te ontwijken
Tout a fait mediocre.
Tout a fait mediocre.
Ils ne decrochent jamais au telephone, ne repondent pas aux mails et ne font globalement rien.
Plus d’une semaine que j’attends une prise en charge d’un appareil sous garantie et rien du tout. Honnetement a ce niveau la il faut meme se mefier des commercants qui sous-traitent aupres d’eux.
DRAMA!!!
DRAMA!!!! al sinds juni bezig om een tot een oplossing te komen. Onze samsung droger is kapot. Samsung heeft een melding voor ons aangemaakt bij Servilux. En zij blijven ons meerdere malen per mail terugverwezen naar Samsung . Na een klantenbeoordeling zou het zsm opgepakt worden maar helaas!!! Zeer slechte service. Waarom werkt Samsung met deze parij??
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel. Rampzalige service.
Eerst een maand aan het lijntje gehouden dat de stukken besteld zijn. Dan bericht stukken zijn nietmeer te verkrijgen.
Vervolgens maken ze een afspraak om de tv op te halen zonder info wat ze er mee gaan doen. En moest dan nog eens in de originele doos. Nooit geen samsung tv meer, waardeloze service
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Snelle reactie op een prijsvraag voor bestelling. Vanaf je betaald hebt trekken ze zich niets meer aan van uw vragen of probleem. Wisselstuk ging opgestuurd worden als de betaling ontvangen was. Wat bleek, dan moesten ze het nog bestellen bij de leverancier. Als je zelf niet informeert hoor je ook niets van hen. Na lang wachten en veel aandringen krijg je als antwoord dat "de leverancier zijn magazijn aan het opruimen is" en dat mijn stuk zoek is. Bestelling geannuleerd, ze beloven zo snel mogelijk terug te betalen. Maar na enkele weken en verschillende mails nog steeds niets ontvangen.
KORT SAMEN GEVAT: OPLICHTING.
Onbereikbaar en geen reactie
Totaal onbereikbaar en geven geen enkele reactie. Wacht al weken op een reparatie onder garantie. Waardeloos.....
Wat een waardeloos bedrijf is dat Servilux.
Wat een bedrijf is dat Servilux.
Ik snap niet dat Samsung en Philips hier hun garantie claims laat afhandelen. Als deze bedrijven achter Servilux blijven staan zullen ze in de toekomst minder gaan verkopen.
Mijn TV gaat na 26 maanden kapot, backlight probleem 50% donker en de rest is goed. Ik meldt dit aan bij Samsung online dat verliep probleemloos. Ik krijg een offerte van Survilux om de TV te maken daar wordt in vermeld dat het buiten garantie perioden van de 24 maanden valt dat Samsung uit coulance €300,- crediteert op de kosten. Dat zou betekenen dat ik €300,- voor de reparatie moet betalen, voor €300,- heb je geen nieuwe TV, ik ga daar mee akkoord. Na enkele weken bellen ze op dat het nog wel maanden kan duren voor dat er een nieuw scherm beschikbaar zou zijn, ze vroegen als ik akkoord zou gaan als ik een credit voor het bedrag zou krijgen wat Samsung zou crediteren zodat ik bij Samsung op hun website een andere TV zou kunnen kopen, Ik ga daar mee akkoord. Na 2 weken stuur ik een mail over de status hier over. Ze sturen mij een nieuwe offerte om de TV te maken maar dan met een iets hoger bedrag van €750,-
Je mag toch verwachten dat een TV van een bekend merk zoals Samsung toch wel langer mee gaat dan deze periode.
Wat ik ook niet snap is, zo bedrijf als Survilux ik zie daar op TV bij radar en andere consumenten programma’s niks van op TV. Als je na deze Trustpilot reviews kijk zou dat wel echt tijd worden.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.