Selandia Automobiler A/S Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg tror jeg er oppe på at have henvendt mig fem gange til Selandia Ringsted, både personligt, via kontaktformular og mail igennem de seneste tre år. Forskelligartede henvendelser, både mhb. køb/salg... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ford mustang March-E. I forbindelse med udførelse af garanti arbejde, fik vores bil ridset kølerhjelmen. Selandia Næstved, benægter at være skyld i skaden. Vi kommer aldrig til at bruge dem igen.

Valutata 1 stelle su 5

Købte en Ford varebil på el, i salgsmaterialet stod der den kunne køre 300km men faktum er at den kan køre omkring 100km på en opladning…. Efter vi har krævet at de skal lade handelen gå tilbage, er... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Ford
  2. Meccanico
  3. Servizio di cambio dell'olio

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi er kendt som Selandia Automobiler, Danmarks største Single-Brand Ford Forhandler. Vi dækker Ford på Midt- og Sydsjælland. Du kan altid kontakte os på 70 27 40 00

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Dette er tilegnet sælger Christoffer…

Dette er tilegnet sælger Christoffer Lyngstrøm i Ringstedafd.

Vi havde bestilt en Ford Kuga af sælger Christoffer inden der var nogen der havde fået deres Kugaer leveret endnu.

En rigtig god og professionel sælger hvor man fra start følte sig velkommen hos, ikke bare sådan en karl smart, men en rigtig venlig og imødekommende person.

Men desværre her indenfor de sidste 2 ugers tid har vi valgt og annullere ordren på en Kuga Vignale i dag d. 27.07.20

Vi troede at det vil få en konsekvens nu hvor den var ved og blive bygget m.v., men Christoffer skrev til os, at han blot annullerede ordren igen.

Så STOOOOOOOOOR TAK for en utrolig god kundeservice og en sælger der varmt kan anbefales, nemlig Mr. Lyngstrøm. 😀

27 luglio 2020

Servicen er helt i bund.

Servicen er helt i bund.
Jeg kontaktede Selandia for at få et prismatch på et olieskift på min 1 år gamle Ford.
Jeg ønskede at få lavet et simpelt olieskift og bad om et tilbud fra en konkurrent for at få den bedste mulige pris.
Jeg specificere tydeligt at jeg kun ønskede originale reservedele i dette tilbud.
Selandia og Ford kræver dog at der er en reservedels liste med reservedels numre, husk at vi her snakker om et olieskift.
Så hvis man er ude efter prisgaranti er det næsten umuligt at få, nok derfor de tilbyder denne service.
Jeg får eftertiden lavet min bil et andet sted.

3 ottobre 2019
Valutata 4 stelle su 5

Jeg stod med en nedbrudt bil og ville…

Jeg stod med en nedbrudt bil og ville købe en anden istedet for at reparere. Iløbet af 2 dage havde sælger fundet mig en håndfuld gode bud på brugte biler og jeg har nu haft en lækker focus i halvandet år, haft første service samt haft mulighed for at trille ind fra gaden og få hjælp med mit anlæg på en halv time.

25 agosto 2018
Valutata 1 stelle su 5

Køb aldrig din bil hos Selandia Ringsted!

Køb aldrig din bil hos Selandia Automobiler Ringsted!
Stort set alle aftaler vi lavede i forbindelse med vores bilkøb blev ikke overholdt. Bilen var ikke nysynet eller serviceret efter foreskrifterne ved afhentning som aftalt. Sælgeren påstod, at de havde registreret synet i den elektroniske servicebog, hvilket ikke stemte overens med sandheden. Vi måtte selv sørge for, at vores bil kom til syn og service. Vi endte med at måtte køre en sag via FDM, hvor den administrerende direktør kun ville dække minimalt af vores omkostninger i forbindelse med de ikke overholdte aftaler. Jeg kan kun fraråde alle at handle med Selandia Automobiler i Ringsted!

6 maggio 2018

Bilkøb eller...

Jeg henvendte mig til firmaet gennem Bilbasen for at få en byttepris på en bil. Jeg hørte intet og forsøgte så at ringe til dem, men opgav efter 15 minutter. Så skrev jeg til indehaver, som sendte mails videre, men stadig ingen kontakt til mig, men megen skriveri internt ( tror nok de er på Facebook ). Jeg sendt en henvendelse mere med et rent bud på bilen, stadig uden resultat, og forsøgte en opringning igen, uden svar. Efterfølgende kom der et opkald fra en som forsøgte at løse sagen, men han fik at vide at bilen var solgt, hvilket den så ikke var alligevel. Han nåede så frem til en pris på min bil, men der var jeg ikke tilfreds med buddet og var nok heller ikke indstillet på at handle et så useriøst sted. Jeg skrev igen til indehaver, som lige samtidig havde modtaget min henvendelse fra Bilbase, sådan lige pludselig, så det var jo så egentlig deres skyld at hans folk ikke havde svaret, så deres telefonnet må jo gå over Bilbasen også.
Så overvej nøje en handel der, da jeg så også kan læse i andre anmeldelser at der er andre problemer.

10 luglio 2017
Valutata 2 stelle su 5

jeg var oppe og skulle ha lavet …

jeg var oppe og skulle ha lavet service... jeg hader lige skifte min vinter til sommer dæk som sat på da jeg købte dem og jeg fortæller så at den lyser lampen med dæk-tpms og jeg læser så i bogen og står jeg skal ha et service og jeg skal køre der hen hurtigst muligt... jeg var så heldig at jeg hade en tid i forvejen til 20k service.... jeg spørg så peter som arbejder i næstved om hvordan det kunne være at man skal køre til service fordi man bare har sat de samme fælge og dæk som der sat på da jeg købte den.

hans svar er bare det kan jeg tag med Eu og har han jo tildels rart i.... men så stopper det også det for han taler grimt og ned til en som man var dum.... han fortælle mig ar sådan er det bare og man skal komme ind vær år for at får stille din tpms-ventiler og det skal gøres med deres computer... ikke noget jeg selv kan gør sige han og tænker det da løgen og rigtig nok.... da jeg så snakker med hans kollega... sige han at det kan ikke passe... for du kan bare går ind i bilens computer og nulstillen den vis det er org ventiler....
så ham her peter har står og løget mig lige op i ansigtet og det bare for dårlig service og manden siger han vil ringe når den var klar.... men han ringer ikke... jeg kommer forbi og ser den holder uden for og spørg om den er klar og han siger så ja hmmm.... så det kan han så heller ikke finde ud af.

så pas på må at tror på det de siger til dig.... for det virker som om at vis du ikke ved noget om biler osv.... så tager de gerne dine penge.
Med Venlig Hilsen Rune

8 giugno 2017

Ingen garanti.

Købte en brugt bil hos Ford slagelse.
Efter et par dage opdagede jeg at dørlisten i højre side var løs og revnet, jeg kontaktede forhandleren og deres svar var at bilen ikke fejlede noget ved leveringen og at den var gennemgået af flere mekanikere på deres værksted.....
De ville ikke engang kigge på det.....

9 marzo 2017
Valutata 1 stelle su 5

Ford Slagelse er ikke som det har været

Efter at have gået over til Ford for nogle år siden oplevede vi en fantastisk sælger, god betjening og høflighed i forretningen. Sommer 2015 købte vi så en ny Ford, her var det samme sælger og var som sidst vældig tilfreds med det hele. Så skete der det at vores sælger desværre "rejste" og der kom diverse nye folk til. Det vi føler nu er at der er kommet helt andre boller på suppen og ånden i forretningen ikke er hvad det har været. En dag fortalte jeg at vi var kede af at vores sælger ikke var der mere, hvortil jeg fik svaret: Så må du jo tage til Kalundborg!
OK er det så det jeg skal fremover? Det vil jeg overveje meget nøje.

25 febbraio 2016
Valutata 1 stelle su 5

Holder ikke hvad de lover

Har indleveret en Ford (uden bestilt tid) til reparation af defekt boardcomputer den 27-10-2015 kl. 08:00.
Der er tale om en AKUT forsikringssag.
Opgav oplysninger omkring sælgeren som havde ansvaret for forsikringen. Der er tale om em autoriseret bilhandler i Slagelse.
Fortalte at jeg skulle bruge bilen den 28-10-2015 kl. 10:00

Oplyste at bilen blinker når tændingen er taget fra.
Oplyste at bilen bipper når fx. lyskontakt, visker, afviser eller autopilot benyttes - samtidig blinker katastrofeblinket.
Oplyste at bagrudevarmen ikke virkede.
Oplyste at centrallåsen ikke virker.

Spurgte om jeg skulle fjerne polen fra batteriet, så bilen ikke stod og blinkede hele dagen, og dermed ikke fik afladet batteriet.
Den ansatte meddelte at dette ikke var nødvendigt, da de straks ville se på bilen.

Kom forbi for at høre på status kl. 13:00, men her var reparationen ikke påbegyndt.
Bilen stod også stadig og blinkede lystigt der ud af.
Konfronterede den ansatte som bedyrede at de nok skulle se på bilen hurtigt.
Spurgte om de blev færdige med bilen i dag, hvilket Ford Selandia Slagelse garanterede.

Da jeg endnu ikke havde hørt fra Ford Selandia Slagelse kl. 16:00, kontaktede jeg dem telefonisk.
Her blev jeg fortalt at bilens batteri var helt afladt, og at pol-holderen sad løst, samt at de havde sat bilen til ladning.
Jeg sagde jeg syntes det var en kedelig besked, eftersom jeg både ved aflevering og kontrol kl. 13:00, orienterede at bilen blev afladet når den bare stod og blinkede lystigt.

Ford Selandia Slagelse, oplyste at de tidligst kunne give et svar i løbet af den 28-10-2015, selvom det var et krav at bilen skal bruges den 28-10-2015 kl. 10:00. Den ansatte er servicechef for værkstedet.

Kontaktede herefter den administrerende direktør og indehaver, som desværre ikke ville tage stilling til noget som helst, og blot kunne beklage.

27 ottobre 2015
Logo di Selandia Automobiler A/S

Risposta di Selandia Automobiler A/S

Kære Martin Thagaard Hansen

Tak for din anmeldelse af Selandia Automobiler A/S her på Trustpilot.

Selandia Automobiler A/S er altid åben for input og kritik, det er med til at gøre os bedre.

Vi har en fast standard for håndtering af akut-sager. Oplever en kunde et nedbrud, søger vi altid at løse udfordringen omgående. Altså samme dag.
Ofte vil værkstedet været booket, eller udfordringen i akut-sagen af en karakter, der ikke kan løses nu og her. Derfor kan man opleve ventetid.
Vi er naturligvis meget kede af at du føler at du har fået en mindre god oplevelse.

Du er meget velkommen til at kigge forbi, eller ringe til os, så vi kan finde en endelig løsning.

Selandia Automobiler A/S
Tlf: 70 27 40 00
www.selandia-auto.dk

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più