Selandia Automobiler A/S Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Ford mustang March-E. I forbindelse med udførelse af garanti arbejde, fik vores bil ridset kølerhjelmen. Selandia Næstved, benægter at være skyld i skaden. Vi kommer aldrig til at bruge dem igen.

Købte en Ford varebil på el, i salgsmaterialet stod der den kunne køre 300km men faktum er at den kan køre omkring 100km på en opladning…. Efter vi har krævet at de skal lade handelen gå tilbage, er... Leggi di più

Jeg stod med en nedbrudt bil og ville købe en anden istedet for at reparere. Iløbet af 2 dage havde sælger fundet mig en håndfuld gode bud på brugte biler og jeg har nu haft en lækker focus i halvande... Leggi di più

1. Concessionario Ford
  2. Meccanico
  3. Servizio di cambio dell'olio

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi er kendt som Selandia Automobiler, Danmarks største Single-Brand Ford Forhandler. Vi dækker Ford på Midt- og Sydsjælland. Du kan altid kontakte os på 70 27 40 00

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

To gode oplevelser

Jeg har nu to gode oplevelser som jeg har lyst til at dele. Den første var tandremskifte på min snart 10 år gamle Fiesta. Det skete til en tilbudspris der er meget fornuftig. Det foregik professionelt og jeg fik endda en lille videosnut der viste tilstanden og på pegede nogle ekstra tiltag.
Den samme bil har med mellemrum kommet med fejlkoder. Jeg troede faktisk turboen var stået af. Dette blev fikset ved at man fandt et ledning der var blevet slidt og at man skiftede en sensor, og siden dette har bilen været "glad" igen, Det med ledningen synes jeg var godt fundet. Dette var Selandia Ringsted. Nu har jeg også set at man gratis kan låne en el-cykel mens ens bil bliver ordnet. Smart!

28 febbraio 2024

Rigtig dårlig kommunikation

Jeg oplevede at det var ekstremt svært for selandia Ringsted at overholde aftaler samt i det hele taget svare. Det virker ikke som en professional forhandler.

13 dicembre 2023

Ren korrupt værksted

Ren korrupt værksted

Hold jer langt væk fra værkstedet og værkstedschefen, der bilder jer ind i at jeres bil nærmest er fald færdig og livsfarligt at køre i.
Jeg bliver bildt ind i, at min skal have ny motor og nyt bremsesystem, så det kan nok bedre betale sig at købe en ny bil…..
Nu efter er godt stykke tid og en masse søgen efter hjælp, finder vi så ud af, at det er en mindre reperation der kostede os lige knap under 5000kr Smart og fræk måde at drive forretning på. En meget veltalende værkstedchef dog bliver han meget hurtig ubegavet og arrogant når man konfrontere ham med deres fremgangsmåde og svindelnummer…
PAS PÅ MED VÆRKSTEDET og få evt. et tilbud dobbeltjekket… ALDRIG MERE SELANDIA!!!! Hvertifald ikke så længe man har sådan en mand ansat på værkstedet..

9 maggio 2023

Altid god service og rart personale

Altid god service og rart personale. Imødekommende og professionel behandling. Har intet dårligt at sige om afdelingen i Næstved, har haft en stor Transit fra ny, købt og bestilt i Næstved og serviceret hos Ford Selandia siden. Er stadig på 8. år meget tilfreds.

3 marzo 2023

Super oplevelse

Super oplevelse, efter gennem en del år at have benyttet et andet mærkeværksted var tiden kommet til at prøve Ford/Selandia Næstved.
Har ikke fortrudt - super modtagelse, god service og venligt og imødekommende personale 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 dicembre 2022

Meget uprofessionelt

Jeg tror jeg er oppe på at have henvendt mig fem gange til Selandia Ringsted, både personligt, via kontaktformular og mail igennem de seneste tre år. Forskelligartede henvendelser, både mhb. køb/salg og værksted. Det er ikke én eneste gang lykkedes mig at få et svar på mine henvendelser.
Så jeg har henvendt mig til Ford i Roskilde (Gunnar Due), der tydeligvis er en noget mere seriøs virksomhed.

21 giugno 2022

Godt bil hus

Vi har handelet 2 nye firmabiler hos Selandia Ringsted og kan varmt anbefale dem, du får ikke kun en ny bil men en god instruktion i bilen før du kører derfra. Tak til Morten Fredriksen for den gode service.

7 marzo 2022

Står du og overvejer en ny bil

Står du og overvejer en ny bil, så er det Morten fra Selandia Automobiler du skal have fat i!

Da den nuværende bil var for lille og vi overvejede en 7 personers Ford S-Max. Vi fik en grundig gennemgang og fik set alle fordele som Selandia Automobiler kan tilbyde.

Helt sikkert også et sted jeg ville anbefale med firmabiler, da der er total budgetsikkerhed, brændstofaftaler og mm.

5 marzo 2022

Selandia Ringsted - EMINENT SERVICE

Bestilte min Ford Puma i november hos CHRISTOFFER MUNK LYNGSTRØM hos Selandia i Ringsted, og fik SUPER service fra jeg trådte ind ad døren. Grundet corona ville min nye bil først blive leveret 11/3-22, men allerede den 23/2-22 ringede Christoffer til mig og sagde at han havde min bil klar til mig. Da jeg arbejder i Nordsjælland kunne jeg først hente bilen 1/3-22 og her fortsatte den super eminente service. Jeg kan til hver en tid anbefale Selandia Automobiler i Ringsted, og i særdeleshed Christoffer som giver god og kompetent rådgivning, og ikke er bange for at sige det som det er.

3 marzo 2022

Hvem drømmer ikke om en lækker bil

Hvem drømmer ikke om en lækker bil? Det er en ting, men at komme i hænderne på en troværdig sælger, som faktisk vil sælge dig den bil du ønsker, og ikke den sælgeren ønsker du ønsker dig, det er særligt. Hos Selandia lytter de faktisk til dine ønsker, og matcher det op imod den bil, som opfylder din ønsker og krav. God oplevelse med træværdighed bag - her kan man trygt handle.

27 febbraio 2022

Til Rasmus Slot

Til Rasmus Slot. Han er utrolig kompetent og venlig. Har du et spørgsmål får man et godt svar elles finder han ud af det. Har købt 2 biler af ham inden for de sidste 7 mdr. ville helt sikkert gøre det igen.
Med venlig hilsen
Bente og Per.
Benløse.

9 febbraio 2022

Værkstedet i Ringsted holder ikke deres aftaler

Værkstedet i Ringsted kan ikke anbefales. Bad for flere måneder om de ville bestille en ny sensor til min Ford c-max og om at de kontaktede mig når den var hjemme. Det skete aldrig. Forleden dag ville jeg bestille olieskift og høre til sensoren. Værkføreren var til syn med en bil og det blev aftalt at vedkommende skulle ringe tilbage når vedkommende var tilbage på sin pind. Her flere dage efter er det ikke sket. Jeg får tjekket min bil andetsteds.

9 novembre 2021

Køb én bil, betal for 1½

Køb én bil, betal for 1½!
Det er tilsyneladende mantraet hos Selandia/Ford Danmark, for vi har brugt enorme summer igennem et ualmindeligt trist bekendtskab med vores Ford Ranger, der blev købt som nyvogn.
Efterfølgende kom en alenlang række af kostbare reparationer, dyre servicebesøg og nedbrud, ofte med tvivlsomme forklaringer omkring garanti og reklamationsret, når vi spurgte til rimeligheden i det hele. Oven i købet er alt, hvad vi nogensinde har fået foretaget på køretøjet, blevet gennemført på ét og samme Selandia-værksted.
Ford Danmark/Selandia har på intet tidspunkt udvist proaktivitet eller kulance, og det gør ganske enkelt, at de to nyvogne, vi ellers havde i støbeskeen, nu er blevet annulleret til fordel for at nyt bilmærke, en ny forhandler og et nyt værksted.
Én ros skal Selandia dog have, og den består i, at den lokale værkfører altid har gjort, hvad hun kunne for at booke vores køretøj ind, når der var akutte situationer med overarbejde for mekanikerne til følge. Dét er god service.

30 ottobre 2021