Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Sælgerne er som alle andre, søde. Man skal lige være opmærksom på, at man ikke får en lånebil når bilen allerede efter 6 mdr skal på værksted. Tilsyneladende fordi bilen er købt ved en anden forha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte ny bil for 1 uge siden i Svendborg afdelingen. Vildt god oplevelse og en rigtig dygtig og engageret sælger. Er mega glad for min “nye” Seat Ibiza .. Absolut ikke sidste gang jeg handle... Leggi di più

4,4

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

God service mht afhentning / levering…

God service mht afhentning / levering af bil

Lavet det der skulle laves

20 agosto 2025

Hej Leif,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du var tilfreds med vores service i forbindelse med afhentning og levering af din bil.

Jeg ønsker dig en god dag.

Længere reparationstid end ventet

Jeg skulle komme med min bil på værksted mandag den 11. august 2025 kl. 08.00. Jeg fik at vide at reparationen ville vare ca. 3 timer, så jeg valgte at blive på værkstedet og vente. Kl. 11.00 fik jeg at vide at bilen ikke var færdig og jeg fik en lånebil så jeg kunne køre hjem. Det var godt, for der var problemer med bilen, så den først var færdig fredag den 15. august 2025. Det jeg gerne vil fremhæve ved dette værkstedsbesøg er, at firmaet ikke gav op selvom det viste sig at være mere indviklet end først antaget. Noget andet er, at jeg havde fået et tilbud på reparationen og dette tilbud blev ikke overskredet selvom reparationen tog flere dage, og ikke kun 3 timer. Alt i alt: STOR SERVICE og god behandling. Med venlig hilsen Christian Paulus.

11 agosto 2025

Hej Christian,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi beklager, at reparationen tog længere tid end først forventet, men er glade for, at vi sammen fandt en løsning, så du kunne komme videre med en lånebil.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede, vi holdt fast og fandt en løsning – også når opgaven viste sig mere krævende end antaget.

Tak fordi du fremhæver vores service og behandling, det motiverer hele teamet til at yde vores bedste hver dag. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valutata 4 stelle su 5

Nemt serviceeftersyn

Nem tidsbestilling, nem aflevering, nem afhentning og god gennemgang af serviceeftersynet.

14 agosto 2025

Hej Gert,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det lyder som en helt igennem smidig og positiv oplevelse. Vi er glade for, at både tidsbestilling, aflevering og afhentning gik nemt, og at du fik en god gennemgang af serviceeftersynet.

Vi glæder os til at se dig igen, når bilen kalder på næste service.

Reparation af Seat

Afleverede min bil til aftalt tid, undervejs blev jeg ringet op af værkstedet det viste og forklarede mig angående reparationen. Det virkede meget professionelt, og jeg følte mig tryg i processen. Bilen var færdig en dag før tid.
Stor anbefaling herfra👍🏻

12 agosto 2025

Hej Allan,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.

Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg hele vejen igennem, og at kommunikationen og reparationen levede op til dine forventninger. At bilen blev færdig før tid er bare prikken over i’et – det er sådan noget, vi stræber efter hver gang.

Vi håber, du nyder køreturen i din Seat, og du skal være så velkommen en anden gang.

Tak igen for din tillid. Rigtig god dag.

Valutata 1 stelle su 5

De er mega uprofessionelle

Seat i Ringsted. De er mega uprofessionelle. Har mekaniker med ude at køre, som fint kan høre at der en fejl og endda konkludere hvad fejlen kan være. Så udskifter man nogle andre reservedele. Men fejlen er der stadig. Efterfølgende trækker man sin udtalelse tilbage og siger at det er en normal lyd, på trods at der er en tydelig fejl.

24 luglio 2025

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos Seat Ringsted.

Hvis du ønsker det vil vi meget gerne tag et nærmere kig på sagen. Du er velkommen til at kontakte os direkte via https://ww2.seat.dk/kontakt-kundeservice/ så vi kan få alle detaljer og se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre.

Tak for din feedback – den er vigtig for os i arbejdet med at blive bedre.

En fornøjelse

Jeg “nyder” hver gang jeg er hos Uggerhøj. Personlig service, gode forklaringer og fornuftige priser. Jeg ved intet om biler og jeg møder tålmodighed og god information når jeg kommer der.

8 agosto 2025

Hej Christian,

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig godt taget imod hos Uggerhøj – især når du beskriver vores service som personlig, tålmodig og informativ.

Vi gør os umage for at skabe tryghed og klarhed, uanset hvor meget man ved om biler, så det glæder os at det mærkes.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Perfekt service

Perfekt service

31 luglio 2025

Hej Josefine,

Tusind tak for de flotte ord.

"Perfekt service" er præcis det, vi stræber efter – og det glæder os, at du oplevede det sådan.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Super professionelt set up

Super professionelt set up, tidsbestilling, indlevering/info vedr. reparationen mv. Pris ok, samt generelt god og venlig betjening.

29 luglio 2025

Hej Alex,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede et professionelt setup hele vejen – fra tidsbestilling og indlevering til information omkring reparationen.

Det betyder meget for os, at både pris og service levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din ros og håber at se dig igen.

God servic overholder aftaler og tider

God servic overholder aftaler og tider

9 luglio 2025

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede god service, og at vi levede op til aftaler og tider.

Valutata 5 stelle su 5

flinke medarbejder lavet som aftalt

14 luglio 2025

Hej Kurt,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at vores flinke medarbejdere har lavet arbejdet som aftalt.

God og hurtig service

God og hurtig service

8 luglio 2025

Hej Sven,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede god og hurtig service hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Venlig betjening og god service

3 luglio 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god serviceoplevelse hos os, hvor alt forløb præcis som det skulle, og vores medarbejdere leverede en førsteklasses betjening.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Valutata 4 stelle su 5

Man føler sig altid velkommen

Man føler sig altid velkommen hos Ole Winther.

27 giugno 2025

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang – hvor vi forhåbentligt kan gøre det endnu bedre!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at komme

Altid en fornøjelse at komme, både i salgsafdelingen og på værkstedet. Vi har handlet biler hos Bilco i Randers i 30 år og vores værkstedsbesøg har alle være på Bilcos værksted. Behageligt og professionelt sted.

3 luglio 2025

Hej Lene,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget taknemmelige for din trofasthed gennem 30 år, både i salgsafdelingen og på værkstedet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden god gang.

Valutata 5 stelle su 5

Man bliver altid mødt af servicemindet…

Man bliver altid mødt af servicemindet personale, og aldrig problemer med udførte reperationer.

18 giugno 2025

Hej Vinni,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os, hvor du blev mødt af imødekommende og service-minded personale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Super Godt værksted

Godt værksted
Arbejde fuldt forklaret

17 giugno 2025

Hej Brian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores værksted. Det glæder os at høre, at du er tilfreds og har oplevet klar og fyldestgørende information om det udførte arbejde.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Nina,

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk værksted god service…

Fantastisk værksted god service hjælpsomme

12 maggio 2025

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi sætter stor pris på dine ord om vores værksted og service. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og vi står altid klar til at hjælpe dig igen.

Jeg ønsker dig en god sommer.

Godt værksted

God service, holder aftalen, kompetente mekanikere

11 giugno 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces, og at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Værksted hjælp

Kommer ind med auto hjælp og I hjælper hurtig så vi kan komme på ferie få dage efter.

2 giugno 2025

Hej Pia,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, så du kunne komme videre og nyde din ferie. Det er lige præcis sådan en service, vi gerne vil give vores kunder.
Rigtig god ferie, og du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più