Er werd echt meegedacht over mijn…
Er werd echt meegedacht over mijn situatie. Dat waardeer ik enorm.

Risposta di Scootone
Over ScootOne Bij ScootOne helpen wij mensen in Nederland en Spanje met mobiliteitsoplossingen die bijdragen aan meer vrijheid en zelfstandigheid. Ons assortiment bestaat uit onder andere scootmobielen, elektrische scooters en aanverwante mobiliteitsproducten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij geloven in persoonlijk contact, eerlijk advies en het leveren van een oplossing die aansluit bij de wensen en situatie van iedere klant. Van het eerste advies tot de aflevering en service achteraf streven wij naar een klantgerichte aanpak. Wij begrijpen dat een aankoop op het gebied van mobiliteit een belangrijke beslissing is. Daarom staan wij open voor zowel positieve als kritische feedback. Reviews helpen ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. Heeft u vragen of ervaart u een probleem? Neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om samen tot een passende oplossing te komen. Namens het team van ScootOne bedanken wij u voor het vertrouwen .
Oude Nijkerkerweg 145, 3853 JP , Ermelo , Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Er werd echt meegedacht over mijn situatie. Dat waardeer ik enorm.

Risposta di Scootone
Contact gehad met scootone voor een scootmobiel aan te schaffen , nette keurige uitleg tijdens een proefrit , kon meerdere modellen testen aan huis . Levertijd iets langer dan was afgesproken . Ben zeer tevreden .echt een aanrader

Risposta di Scootone
Voor mijn moeder een nieuwe scootmobiel gekocht en binnen een week al geleverd.
De bezorger nam ruim de tijd om mijn moeder alles uit te leggen. Kan alleen maar zeggen top service van ScootOne 👍🏻

Risposta di Scootone
Nog aan het orienteren. Eerste indruk is goed, allen miste ik nog wat informatie op de website.

Risposta di Scootone
Prima ervaring. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie verliep snel.

Risposta di Scootone
Ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Scootone De website is heel overzichtelijk, het bestellen ging heel soepel en de levering was super snel. Het product voldoet helemaal aan de verwachtingen. Zeker een aanrader!

Risposta di Scootone
Pas op: Betaald maar al maanden niet geleverd"Ik heb geruime tijd geleden een e-scooter besteld en volledig vooraf betaald bij ScootOne B.V. De levertermijn is inmiddels verstreken. In plaats van de scooter of mijn geld terug te krijgen, ontvang ik via een Gmail-adres enkel loze beloftes en excuses over 'liquiditeitsproblemen'. De communicatie is uiterst schimmig en afspraken worden niet nagekomen. Consumenten wees gewaarschuwd."
Want na deze review zijn er binnen 24 uur 3 x 5 sterren uitgedeeld, wat toevallig!