Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn heel goed geholpen door de medewerkers van scooter center nederland Zoals aangegeven op de website hebben ze heel veel modellen scooters op voorraad er word goed geholpen en ze nemen tij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

zeer professioneel bedrijf perfecte service je word hier heel goed geholpen en ze zijn klantvriendelijk een gloednieuwe sym fiddle 2 besteld in de winkel en binnen twee dagen konden we de sc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

een nieuwe elektrische fiets gekocht Wij zijn heel goed geholpen door de mederwerkers We mochten een proefrit maken met 2 verschillende modellen ( wat niet overal mogelijk is ) Leverin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Zeer Proffesioneel,

Zeer Proffesioneel,

Ik en mijn man hebben vandaag onze nieuwe scooter opgehaald eerder dan verwacht geleverd
Netjes uitleg gehad
Mooie kortingen gekregen

Vriendelijke heren

28 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Eerlijk en betrouwbaar snel klaar en mooie prijs kreeg nog koffie ook vriendelijke mensen

Hele goede fatbike maker rocky, van scooter center rotterdam ,heeft me zo goed geholpen,thuiswacht was gekomen na mij thuis die zeiden alles is kapot,remblokjes voor en achter en achter was de rem klauw kapot en remschijf moest vervangen worden hij zei lekt olie,terwijl de mede werker rocky alles na keek voor me,zei hij dat het niet kapot was,heeft olie ververst ontlucht rechts links en nieuwe remblokje achter, rijd weer fantastisch ik raad iedereen aan om na scooter center rotterdam tegaan top winkel

3 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

ik was opzoek na een IVA T3 2.0…

ik was opzoek na een IVA T3 2.0 Oplader..en ik vondt het opde website van scooter center nederland
..ik heb er 1 EEN online bestelt..en ik ben zeer goed geholpen..na dat ik het online had bestel was de volgende dag al bezorgt via post nl..dank jullie well scooter center nederland..ik ben er super blij mee..nu kan goed vooruit met mijn IVA T3 2.0 scootmobiel..topservice..bedankt..

24 settembre 2025

Oplichter !

Hij is een oplichter omdat ik een scootmobiel iva s1000 heb gekocht bij hem en alles was eerst goed, maar na twee maanden was ie kapot. Hij haalde toen de scootmobiel bij ons thuis op, en hij beloofde ons dat de scootmobiel na 2 weken klaar zou zijn. Nou dat duurde dus 6 maanden ongeveer. Ik was ook naar zijn zaak gegaan om over die lange wachttijd te praten en weer beloofde hij een datum dat de scootmobiel klaar zou zijn, maar kwam het weer niet na. Uiteindelijk was de scootmobiel klaar en terug gekregen maar toen bleek dat hij de reparatie niet volledig had gedaan en het gaspendaal toch niet goed werkte. Hij wilde me daarvoor in de plaats een gratis toeterreparatie aanbieden en liep toen gewoon weg uit het gesprek. Ik heb dit zo'n nare en frustrerende ervaring gevonden dat ik daarom deze recensie heb geschreven om andere mensen te waarschuwen. Ga hier niet kopen want de producten en de service zijn allebei heel slecht.

21 maggio 2024

Kymco New People S

19-03-2025 een scooter besteld.
Een Kymco new people s.
Deze was op voorraad en zou de week erop geleverd worden.
Woesndag 26-03-2025 kreeg ik bericht. Of werd die avond afgeleverd anders de volgende dag.
Uiteindelijk bericht dat het de volgende dag werd, geen probleem natuurlijk.
Volgende dag netjes op de hoogte gehouden over de aflevering. En savonds stond de chauffeur voor de deur met de scooter. Hele vriendelijke man. Alles werd netjes uitgelegd.
Ook nog een ART 4 slot bij gekregen, helemaal top.

Hopelijk veel zorgeloze km’s met de nieuwe scooter.
Ben dr blij mee 👍

27 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Oplichter, die geen afspraak na komt.. helpt de naam snel kapot

Koop n scooter. Betaal €100 extra om en onbegrensde cdi te plaatsen... wordt mij beloofd onbegrensd te zijn. 8nmiddels al 2 begrensers gevonden. Waarvan de beloofde onbegrensde cdi gewoon origineel 45km is... wat mij betreft een oplichter. Ojaa pipo.. gaat om die mooie kisbee, waar je gewoonweg geen ruk aan g3daan hebt... en overweeg je nog voor de rechter te slepen... met media aanwezigheid.... jij moet je zaak sluiten , verkocht je maar auto's, dan had ik m door je voorgevel naar binnen gereden, dief, je misbruik maken van mensen die onder bewind vallen.

28 settembre 2024

Leugenaar en oplichter

Leugenaar en oplichter. Ik kom hier nooit meer. Na 1 week van me scooter bij hun gelaten omdat ik een opvoerset heb gekocht die nooit is toegepast. Elke keer komt ie met een nieuwe smoes. We gaan jouw bellen, zometeen, bijna, hij is mee bezig, ik bel je terug, einde van de middag. Allemaal onzin Laatste keer zegt hij een malossi multivar te hebben gezet, maar hij liegt ik heb de motorblok open gemaakt en de onderdelen zijn gewoon niet veranderd. Totale oplichting en leugens.

27 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Alle slechtste ervaring ooit.

Ze zijn niet eerlijk iedere had een andere prijs aangegeven. Da manier van praten is erg slecht ze hebben geen respect.
Ze hebben hele hoge prijzen dan andere scooter winkels.
De alle slechtste ervaring ooit die ik mee gemaakt heb.
Ik raad het af niet gaan is erg slecht.

28 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Half jaar scooter en nu al veel problemen

Half jaar de scooter en telkens problemen! Ze stellen alles uit beloven dingen en komen niet na!

En de administratie niet eerlijk houden kwamen erachter dat er al,meer eigenaren waren op de scooter als hun, zeiden dat er maar 1 eigenaar tot nu toe was..... Blijkt er al 2 te zijn ( Nu 3 omdat ik de scooter heb )

Geen aanrader die winkel!

8 novembre 2023

helm

Langsgekomen voor een nieuwe helm
Zoals er word aangegeven heel veel helmen op voorraad en ook hygiënisch!

2 nieuwe helmen gekocht

Groot assortiment !

11 luglio 2024

Duidelijke afspraken en eerlijk

Samen met mijn man een scooter gekocht bij scooter center nederland in den haag

We zijn heel goed geholpen deze mannen komen hun afspraken na en zijn eerlijk

Een hele leuke elektrische IVA scooter gekocht
Wij zijn er heel blij mee

Zoek je een elektrische scooter dan zou ik zeker langs gaan

Snelle levering en Duidelijk
Ze weten wat ze verkopen

18 aprile 2024

een nieuwe elektrische fiets gekocht

een nieuwe elektrische fiets gekocht
Wij zijn heel goed geholpen door de mederwerkers

We mochten een proefrit maken met 2 verschillende modellen
( wat niet overal mogelijk is )

Levering heel snel
Vriendelijke chauffeur
Vriendelijke personeel

Ze nemen tijd voor je

19 luglio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Helm aangetekend verstuurd vorige week…

UPDATE
Nieuwe helm ontvangen. Dus het is goed gekomen. Communicatie kan alleen beter vanuit het bedrijf. Na contact te hebben gezocht. Wel snel opgelost.

UPDATE
Na zelf telefonisch contact te hebben gezocht. Is mij toegezehd dat een maat groter vandaag wordt verstuurd. Dit is per mail bevestigd en een track & trace code is binnen. Pakket komt eraan.

Helm aangetekend verstuurd vorige week woensdag. Via de mail is er aangegeven dat er een grotere wordt opgestuurd. De helm is donderdag 29 juni door hen ontvangen en tot op heden nog niks vernomen. Via de chat op de site.....geen antwoord. Vandaag al 2 mails verstuurd.....geen antwoord. Ook geen bevestiging ontvangen dat de helm is ontvangen of dat ze geld terugstorten of dat ze een grotere maat opsturen. Zeer slechte communicatie! Nu geen helm en geen geld. Graag zsm contact.

4 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Bij Scooter Centrum Nederland een prima service gekregen!

Bij Scooter Centrum Nederland een nieuwe AGM VX50 besteld. Eerst via de chat contact met hun gehad en zij reageren snel en geven de juiste informatie. Tijdens de bestelling hebben ze aangegeven dat de bestelde scooter niet op voorraad was en wat de levertijd zou worden. Eerder dan verwacht is de scooter netjes volgens afspraak geleverd aan huis. Alle zaken die als extra waren besteld op de scooter waren netjes gemonteerd en bij ons thuis is uiterst vriendelijk uitleg gegeven over de scooter hoe alles werkt. De scooter was netjes voorzien van een kentekenplaat en de registratie was ook geregeld. Dus al met al helemaal tevreden over dit bedrijf. Je kunt hier met een gerust hart een scooter bestellen.

Familie Masselink, Zelhem Gld.

14 aprile 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più