Schous Marielyst Recensioni 85

TrustScore 4 su 5

3,9

Vi har aldrig haft en dårlig oplevelse med mad fra Schous slagter. Har jævnligt købt hos dem de sidste 10 år. De får vores klareste anbefaling.

Igen en dejlig aften hos Schou's Torsdag den 30/9-21 havde vi (igen) inviteret vores gode venner til at spise sammen med os hos Schou's. Restauranten var godt fyldt. Vi bestilte 4 forskellige forret... Leggi di più

Vi har netop i weekenden holdt 90 -års fødselsdag i restauranten på Marielyst. Vi kontaktede dem, hvorefter vi aftalte et møde og kørte derned. Søren tog imod fødselaren og jeg og lavede en tår kaf... Leggi di più

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Jeg bestilte 3 forskellige slags…

Jeg bestilte 3 forskellige slags leveringer her op til julen 2025. Fik smørrebrød d.20 dec til 7 per. Fik buffet d.22 dec til 10 per. Fik julemad d.24 dec til 6 per. Al mad var udsøgt og af virkelig god kvalitet, og servicen var i top. Kan varmt anbefales 🤩❤️ hilsen Pia Tonika

20 dicembre 2025

Røde hakkebøffer

Vi har altid været meget glade for at handle hos jer. Forleden købte vi en dybfrostret -hakkebøf med bløde løg. Til stor overraskelse viste bøfferne sig, at være ret så røde indeni. Det gør mig usikker som kunde fordi jeg ved at kødet helst skal være gennemstegt, hvilket myndighederne også anbefaler. Jeg synes I skal give jer tid til at stege kødet ordentligt, så folk ikke risikerer, at blive syge.

23 novembre 2025

Frokostbuffet

“Frokostbuffet med smil, steg og service i verdensklasse!”

Jeg besøgte Schous Restaurant på Marielyst i lørdags sammen med min bror og en ven – og lad mig bare sige det med det samme: vi kom sultne, men gik derfra lykkelige (og meget mætte!).

Buffeten var intet mindre end et overflødighedshorn af lækkerier – dejligt brød, lækker fisk og rejer, pålæg i mange varianter og 5-6 forskellige stege med alt det gode tilbehør. Som om det ikke var nok, kunne man også snuppe tarteletter, oste med brød og kiks, mm.
Men det, der virkelig gjorde oplevelsen helt i top, var servicen. De unge medarbejdere var lynhurtige, smilende og topprofessionelle – tallerkner forsvandt som trylleslag når de var tomme, og det øjeblik glasset var tomt blev der spurgt, om vi skulle have mere. Det er den slags service, der gør, at man føler sig forkælet uden at det bliver stift – bare hyggeligt og oprigtigt.
Alt i alt en fantastisk oplevelse – både maven og humøret blev fyldt godt op. Vi kommer helt sikkert igen, og næste gang tager jeg nok et par elastiske bukser på – bare for en sikkerheds!

18 ottobre 2025

Savner du meget dårlig og nedladende…

Savner du meget dårlig og nedladende kundeservice og priser der er skudt i vejret og en kvalitet der er i bund så er stedet her, hvor de kalder sig Slagter nok for dig.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende,
et sted jeg aldrig vil sætte mine ben igen.

14 settembre 2025

Altid mangle lækre slagtervarer i…

Altid mangle lækre slagtervarer i butikken, som ser indbydende ud og med et stort bredt sortiment. Fedt at der altid er mange ekspedienter, så ventetiden ikke er lang, jeg vil klart anbefale butikken, bestemt et kvalitetsbesøg værd 👌🏼

30 luglio 2025

Schou’s Restaurant leverede buffet til…

Schou’s Restaurant leverede buffet til vores guldbryllup d10/05. Det var virkelig lækker mad. Lækkert mørt kød og friske salater. Der var virkelig god respons fra alle gæster. Så det er ikke sidste gang vores familie bestiller mad hos Schou’s. Lotte og John

10 maggio 2025

Lækkert mad og anrettet flot.

Slagter Schou har leveret både buffet og brunch til min 50 års fødselsdag.
Lækkert mad, anrettet flot og der var rigeligt.
Alle aftaler var overholdt og husket.
Muntre og frisk personale.

25 gennaio 2025

Har hentet deres færdigretter fra frost…

Har hentet deres færdigretter fra frost med hjem, mere end 1 gang, når vi har haft lyst til en tur ud i landet, og det er altid lækre retter, hvorfor vi denne gang i januar måned også havde lyst at køre forbi.
Desværre har slagteren valgt IKKE at opdatere åbningstiderne på Google, hvilket ellers er super nemt som erhvervsdrivende, så vi kørte 40 minutter forgæves. En anden var også kørt forgæves da vi holdt parkeret.
Ved godt at vi i bagklogsksbens ulidelige klare lys, burde havde gået videre til deres egen hjemmeside for at dobbeltjekke åbningstiderne, men det ved vi til en anden gang.
De 3 stjerner får de kun, fordi vi kørte forgæves - maden på frost er virkelig god og fortjener 5 stjerner.

11 gennaio 2025

Er lige kommet hjem fra en 80 års…

Er lige kommet hjem fra en 80 års fødselsdag maden kom fra shous-marielyst så lækkert mad har jeg ikke fået længe og masser af det vi var 17 personer men der var mad til 20 personer så alle fik noget med hjem . Det var en super god oplevelse tak schous Marielyst mvh Sonja Bullerborg

21 dicembre 2024

Våd lasagne uden pasta

Vi har et par gange købt Schous færdigretter fra frys, som normalt er rigtig gode, men men! Vi har lige købt ind i weekenden og lasagnen, som ellers plejer at være rigtig god, havde intet med lasagne at gøre. Kødsovsen var vådere end en bolognese og hvis der var pastaplader i retten, var de i så små stykker, at vi ikke kunne finde dem.

17 novembre 2024

HOLD JER VÆK!KLamt

KLamt. Stod det til mig , så ingen stjerner. De har fuldstændigt ødelagt festen med deres utrolig klamme mad. SÅ ALDRIG MER BESTIL MAD FRA DET FIRMA.

Jeg bestilte 4 slags kød , det vil sige hvert kød svarende til 12 personer. Hvad gør denne inkompetente firma. 4 slags kød i et kasse, som stank af råddenskab, hvem gør egentlig os det???! Men det var 4 slags kød som skulle fordeles mellem 12 personer.

Det er ikke det, som jeg har bestilt, jeg ringede endda ind for, at forhøre mig. NEJ NEJ der kommer ikke til, at mangle mad blev der sagt, og hvad gjorde der, der var ikke mad nok. 1 andebryst til 12 mennesker, kan de folk hos Schous ikke selv tænke?

Jeg gjorde mig udtrykkelig opmærksom, at der ikke måtte mangle kød, og jeg er fuldstændig ligeglad, hvad det kostede.

Jeg sagde:
12 gange Oksemørbrad
12 gange oksefilet stegt som vildt
12 gange lammecoulotte
12 gange honning marineret andebryst.

Hvad er der at misforstår????? dvs der skulle være 4 slags kød til hver person, og det var der sku tydeligvis nok ikke her.

Jeg siger, at der kommer muslimer, som ikke skal spise svin, og hvad sker der bacon svømmer mellem al slags kød.

Rejecoktail, hvis man da kan kalde det det, håndfuld. Andre steder er forretter så lækre, her usselt.

Aldrig har jeg oplevet , så ringe service, og ringe mad. så pinligt, over for gæsterne.

Kan jeg have indflydelse på , at andre fravælger de her inkompetente folk og firma, så vil jeg gøre det. INGEN andre skal står, på samme måde som jeg gjorde.

OG gæt hvad? Ingen hjælp fra dem, tværtimod mente han , at jeg råbte af ham. JA det gjorde jeg , da han hårdnakket påstod, at det passer ik , det passer ik. Tror du virkelig, at jeg vil bruge min tid på, at ringe, hvis alt var ok. Gudskelov, at vi ikke bestilte dessert her også.

2 novembre 2024

Bestilte 2 oksemørbrad bøffer

Bestilte 2 oksemørbrad bøffer, de bliver skåret. Da jeg er gået ud, Opdager jeg at prisen er en anden. Går tilbage og påtaler det, får at vide det er fordi de skal smide resteren ud, men kan se hele stykket ligge i disken. De påstår stadig de smider det ud. Ok så enten madspild, eller super dårlig service at tage 40.- for at skære 2 bøffer, uden at fortælle prisen ændre sig

18 ottobre 2024

Lækkert smørrebrød, men…

Lækkert smørrebrød, servicemindet og hurtig betjening.
Dog kunne jeg godt ønske mig nybagt rugbrød under det ekstremt lækre pålæg smurt med smør i stedet for margarine.
Det er en mellemfornøjelig oplevelse at “nå ned” til det kedelige, smagløse rugbrød.

25 luglio 2024

Tusinde tak for maden

Jeg bestilte til 13 personer fra Bufféter🤗
Tusinde tak for maden. Smagte dejligt og var så flot pyntet. Der var rigeligt med mad.Fadene kønne at se på. Fint pakket.
Tak for hjælp, høflig betjening og vejledning. Alle aftaler overholdt fra punkt til prikke. Vil helt klart benytte mig af tilbuddet en anden gang. Tak for at gøre min fødselsdag så meget bedre. 🤗🇩🇰vh Anja S.

PS: Jeg er ikke blevet opfordret til at skrive denne meddelelse.

9 marzo 2024

Fantastisk 3-retters festmenu

Bestilte 19 kuverter med 3retters festmenu.
Virkelig god mad og kvalitet.
Forret fint anrettet på fad. Hovedret ankom i varmekasser og var super varmt og rigtigt mørt kød. Super sovs med "kant" og tilbehør var lækkert. Kagen var også helt perfekt. Der var rigeligt med mad og alle roste det. De bedste anbefalinger herfra.

Mv. Lasse

PS: jeg er ikke blevet opfordret til at vurdere på trustpilot.

20 gennaio 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito