Sayjes ApS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Umiddelbart gik min betaling ikke igennem, jeg gennemførte derfor bestillingen igen. Det viste sig at begge betalinger var gået igennem, og jeg havde nu to ordre. Der gik ikke mange minutter inden jeg... Leggi di più

Meget god butik med ekstrem venlig kundeservice, samt hurtig levering. Højdepunktet var de 3 (mini) Toblerone der lå med i pakken. De var en glædelig overraskelse når man står der og skruer motorcykel... Leggi di più

1. Concessionario moto
  2. anche in
  3. Officina di riparazione biciclette
  4. Servizio di noleggio biciclette

Det hele startede med SayJes Motorcykler i 1994 i private rammer. Sayjes lavede den første Danske Kommercielle Motorcykel hjemmeside. Den blev oprettet første gang d. 22.10.1996 Jeanette er uddannet motorcykel reservedels ekspedient hos Masi Motor og Jes har skruet på motorcykler i år 30 år. Han har lige ledes kørt roadracing og har skruet på teamets roadracing maskiner. Så til sammen har Sayjes utrolig meget erfaring inden for de 2 hjulede. Vi har igennem mange år haft egen import af flere mærker, deri blandt Easy rizer liften, Durafix alu loddestænger, Morgan Carbtune og Ace bikes. Men vi har samarbejde med flere udlandske leverandør inden for slid dele til motorcykler. Vi har langt flere produkter end du kan finde på vores webshop og da vi har mange års samarbejde med Tyskland, England, USA og Holland så ved vi hvor vi skal søge, hvis du skulle have et specielt ønske. Produkt mærker inden for motorcykel området er blandt andet Brembo, Magura, KN, Kellermann, Motul, Silkolene, Motorex, DID, BS, Yuasa, RK, Sonax, Oxford,Tuga, Proxxon, Optimate, Ctek, HEPCO & BECKER.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk service fra sayjes

Fantastisk service fra sayjes, hurtig respons på spørsmål og hurtig forsendelse, kan klart anbefales😀

28 gennaio 2024

Risposta di Sayjes ApS

Hej Mogens. Tusind tak for din stjerner. Jeg er bare virkelig glad for at vi kom i mål og at det hele spiller som det skal nu. Mvh Jeanette

Hurtig levering

15 dicembre 2023

Risposta di Sayjes ApS

Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder meget at du har brugt tid på det og er tilfreds. Mvh Jeanette

Forespørgsel/ bestilling af vare til Elcykel

Skrev en mail / forespørgsel Søndag vedr. en controller til en Batavus Elcykel...fik svar allerede samme dag (søndag ) Jeg bestilte varen straks og har idag tirsdag formiddag modtaget den rigtige vare. Som en ekstra bonus var der en håndskreven hilsen fra Jeanette på følgesedlen. Er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.

21 novembre 2023

Risposta di Sayjes ApS

Hej Mogens. Tusind tak for din fine anmeldelse, den betyder virkelig meget at modtage sådan et skriv. Og du skal altid være velkommen. Rigtig glædelig jul. Mvh Jeanette

Fantastisk kundeservice

Hurtig levering, modtog dog forkert vare, som kan ske for alle mennesker, men nem, hurtig og god løsning efter en god dialog med kundeservice 🙏 ikke sidste ordre jeg har placeret her.

17 ottobre 2023

Risposta di Sayjes ApS

Hej Anders. Tusind tak for de 5 stjerner, til dig som kunde, vil jeg blot sige, tak for din måde at håndtere det hele på. Det betyder meget når der sker fejl. Og glad for at det hele lykkes hurtigt og "smertefrit"... Mvh Jeanette

God hurtig service

God hurtig service, levering 👍

3 ottobre 2023

Risposta di Sayjes ApS

Hej. Tusind tak fordi at du brugte tid på at lave en anmeldelse, du skal være mere end velkommen en anden gang. Mvh Jeanette

Service: HELT I TOP!!!

Jeg har ikke viden, eller evner til at reparere mine cykler. SayJes har simpelthen den mest gennemgående fantastiske service, samt ærligheden til at sige, hvis noget ikke kan betale sig. Har snart handlet her i et årti og de er de bedste. Idag har de redet min datter, hvis cykel punkterede ved stationen. Jeg kom med hjulet og de satte det reparerede hjul på cyklen igen. Bravo!

5 settembre 2023

Risposta di Sayjes ApS

Hej Hellen. Takker og bukker mange gange for din fantastiske anmeldelse, det betyder meget. Du er altid velkommen. Mvh Jeanette

Det var en super god oplevelse

Det var en super god oplevelse. Hjælpsom og hurtig levering. 👍🚲

6 agosto 2023

Risposta di Sayjes ApS

Hej Hardy. Tusind tak for de 5 stjerner og var det muligt at give kunder stjerner, så havde du helt klart fået 5 stjerner af mig. Det var en fornøjelse at snakke med dig og jeg er bare glad for at det lykkes og hjælpe dig. Mvh Jeanette

Ikke et sted jeg vil anbefalede

Ikke et sted jeg vil anbefalede
Sender forker vare og vil ikke sende pengende retur 😡😡😡

Pakken er sendt til den adresse sælger har udleveret
Og nul penge inu

31 luglio 2023

Hej Peter.

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på alle anmeldelser ,men føler vi bør knytte et par kommentarer til denne.

Vi går meget langt for at imødekomme vores kunder og sørge for at de har en god oplevelse.
Desværre glipper det af og til i tilfælde som dette, hvor du af egen fri vilje bestiller en vare som der beklageligvis ikke passer til dit emne.

Der er mange måder at løse udfordringerne på og vi foretrækker at starte nederst på konflikttrappen.

I dette tilfælde med en forhastet beslutning som efterlader os med et større oprydningsarbejde da emnet er sendt retur uden pakkenummer og til den forkerte returadresse.
Uden forudgående dialog med os.

Hvis du havde henvendt dig da du konstaterede at den rå nøgle uden tilslibning ikke passede i din taske kunne vi have vejledt dig eller hjulpet med returnering eller evt refunderet dit køb.

Det gjorde du desværre ikke og nu sidder vi alle med en sur mavefornemmelse over et nøgleemne som vi hjertens gerne havde hjulpet videre med.

Vi dømmer ikke vores kunder men nogle gange er det lidt øv at få en uberettiget anmeldelse som denne.

Håber du løser dit problem.

De bedste hilsner Jeanette

____________________________________________________________________________

Opdatering på denne anmeldelse:

Vi har det bedst med at se tingene til ende og har derfor forsøgt indgående at opspore omtalte returnering som kunne være vidt omkring og langt væk da der kan går op mod 8 dage for almindelig BREV post og uden sporrings mulighed.

Brevet var for stort til at komme i postkassen, men heldigvis kender vi postbuddet som omdeler her og fik på den måde udleveret brevet.

Så nu burde sagen være lukket i begge ender, vi har modtaget pakken retur og pengene er returneret.

Mvh

Skrev en mail vedr stumper og fik en en…

Skrev en mail vedr stumper og fik en en god og nyttig mail tilbage vedr disse stumper.

31 luglio 2023

Risposta di Sayjes ApS

Hej Dan. Tak for din fine anmeldelse. Jeg står altid gerne til rådighed med min hjælp på mail eller i chat. Mvh Jeanette

Rigtig gode oplevelse

Rigtig gode oplevelse, kan varm anbefale ar handle der

3 agosto 2023

Risposta di Sayjes ApS

Hej Christian. Håber at det hele ender godt og at den lille kommer med ud og køre. Vi skrives ved. Mvh Jeanette