Fantastisk oplevelse ved bestilling samt fabrikation af ryg mærker til vores knallert klub! Super professionelle og kvalificerede folk! Vi var med til at vælge farver samt størrelser uden noget pro... Leggi di più

Bestilt en vest til sønnike der desværre ikke passede hans form. Kontakt til kundeservice som var hurtig på tasterne. Anden model blev tilsendt og returnering var lige til derefter. Vesten er i super... Leggi di più

Virkelig god service med både forsendelse og returvare. Fin kvalitet på varen. Havde købt en læder / denim vest. Den er fremstillet i gode kvalitets materialer og føles lækker at have på. Ringede og... Leggi di più

Aldrig før har jeg oplevet magen til så god service som cungx! Bestilte en vest torsdag aften,, lørdag morgen var den allerede klar til afhentning! Og kvaliteten af deres produkter! DET KAN IKKE... Leggi di più

1. Negozio di accessori e attrezzature per moto

CungX er din pålidelige partner, når det gælder motorcykelbeklædning og udstyr. Vi kombinerer dansk design, kvalitet og passion. Vores produkter er designet til dem, der elsker friheden på to hjul og har brug for udstyr, der både er stilfuldt og funktionelt. Vi har udviklet os fra at fokusere på motorcykel tasker og læder veste til nu også at omfatte et bredt udvalg af moderne motorcykelbeklædning og tilbehør – uden at gå på kompromis med design eller pris Derudover tilbyder vi skræddersyede rygmærker og broderinger, så du kan tilføje dit personlige præg til din læder vest. Vi gør det nemt med fulde pakkeløsning hos CungX. CungX begyndte som en lokal virksomhed i Aalborg, men er vokset til et landsdækkende brand og vi har nu også kunder over hele Europa. Selvom vi primært er en online webshop, arbejder vi aktivt på at få vores produkter ud i fysiske butikker i hele Danmark. Lige nu kan du opleve noget af vores sortiment hos vores udvalgte samarbejdspartnere.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

34 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk oplevelse ved bestilling…

Super professionelle og kvalificerede folk! Vi var med til at vælge farver samt størrelser uden noget problem. Vi købte også et par veste hvor kvaliteten bare er i top!

Kan rigtig varmt anbefale at bruge Chugx

27 luglio 2026

Skulle bruge en vest ret hurtigt

Skulle bruge en vest ret hurtigt. Fik klaret det på under et døgn selvom ejeren var på ferie i udlandet - KÆMPE service.

Vesten var præcis som jeg ønskede den og af god kvalitet.

Kun de varmeste anbefalinger her fra.
/Jacob

10 luglio 2026