Saulute Recensioni

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Onbetrouwbare bewindvoering, slechte behandeling van hun cliënten (van 1 april 2025 tot heden)

Ik wil eerst opmerken dat er héél veel negatieve Google-reviews over dit bedrijf bestonden, die zij blijkbaar hebben kunnen verwijderen. Daar stond al mijn eerste klacht over dit bedrijf.

Ik ben klant sinds de tijd dat het nog in handen was van Bob Koorn: perfect! Een man van zijn woord. Na de overname zat ik echter alleen in de rechtbank voor mijn WSNP-aanvraag; er was geen vertegenwoordiger van Saulute aanwezig. De rechter en de ISD-afgevaardigde spraken er schande van. Vanaf dat moment ging alles downhill: ik moest overal zelf achteraan, wat volstrekt belachelijk is.

Na herhaalde klachten kreeg ik toestemming van de kantonrechter om Saulute te ontslaan. Ik kreeg allerlei beloften dat zij zich zouden verbeteren. Omdat ik door hun wangedrag extra kosten zou hebben bij een nieuwe bewindvoerder, gaf ik ze nog een kans. Helaas bleef ik telkens overal achteraan moeten, betalingen kwamen te laat, extra geldaanvragen werden gewoon niet behandeld.

In april vorig jaar kreeg ik bericht van de ISD dat ik niet meer hoefde af te lossen. Ik mailde direct naar Saulute dat de schone lei aangevraagd kon worden, zodat ik kon overstappen naar budgetbeheer, wat aanzienlijk goedkoper is. Toch betaal ik nog steeds bewindkosten omdat Saulute faalt in het aanvragen van de eindbeschikking. Dit duurt hooguit drie maanden, maar inmiddels zijn we bijna elf maanden verder. Ik betaal dus voor bewindvoering terwijl ik allang op budgetbeheer had kunnen zitten – dit noem ik bedrog.

Later kreeg ik het privénummer van een medewerker (ik zal haar naam niet noemen), waardoor direct contact mogelijk was. Dat wekte vertrouwen, maar dit werd snel beschaamd: een betaling voor mijn vakantie werd niet gedaan, waardoor ik bijna mijn reis kwijtraakte. Ik deed alles om dit duidelijk te maken, zelfs tot kwaad worden aan toe. Uiteindelijk is het geld overgemaakt, maar alleen nadat ik zelf D-Reizen heb gebeld om alles uit te stellen. Je staat compleet voor aap als je hen vertrouwt en ze beloven dat alles op tijd wordt geregeld.

Inmiddels zwijgt dezelfde medewerker mij dood; ik krijg geen contact meer, geen antwoord op e-mails of WhatsApp-berichten.

Ik ga wederom een brief schrijven aan de rechtbank met een hele lange lijst aan klachten. Ik heb zulk wangedrag nog nooit meegemaakt. Saulute faalt volledig in hun verantwoordelijkheid en respect voor hun klanten.

1 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wat een slecht bedrijf....doen maar waar…

Wat een raar bedrijf....doen maar waar ze zelf zin in hebben....ik heb bijvoorbeeld al jaren de afspraak om op woensdag een bepaald bedrag te ontvangen.....maar ook al staat er voldoende op de rekening...ze halen rustig de betaling eruit en zonder bericht . Zit je zonder geld....

24 settembre 2025
Logo di Saulute

Risposta di Saulute

Hey Martijn,
Fijn dat we elkaar gesproken hebben vandaag. Wat een gesprek face to face wel niet kan doen. Gelukkig was het een misvatting en is de lucht geklaard!
Groetjes,
Zelal

Slechte communicatie

Slechte communicatie, 4 maanden geleden heb ik mij hypotheek map terug gevraagd enige wat er gevraagd was of ik het aan Bob digitaal gegeven had of in papieren. In papieren dus en nu is het op eens dat bob die niet heeft gegeven aan hun, geloof er niks van. En sinds 3 weken kan er opeens niet meer betaald worden via ideal en moet ik dat via een familie lid ofzo regelen dan maken ze dat geld over naar hun. Zonder dat dit van te voren besproken is of is aan gegeven.
Zijn er meer cliënten van saulute die dit hebben want er wordt gezegd dat het voor geen enkele cliënt meer mag

6 luglio 2025

Waarschuwing!!!!!!!

Dit bedrijf is alles behalve professioneel
Komt geen afspraken na, zijn niet of moeilijk te bereiken, soms wel na 3 maanden pas! In 11 maanden heb ik 9 verschillende bewindvoerders gehad en telkens werden ze plots ziek en zonder reden werd ik aan iemand anders doorverwezen! Ik heb zoveel stress ervaren en nu zijn inmiddels mijn schulden weer opgelopen omdat simpelweg de ervaring ontbreekt ..
Of dit nu doelbewust nag joost weten!
Feit is dat ze hebben belooft het beter te zullen doen naar zie nog geen verbetering! Ook hebben ze nog geen vaste kantoor , bij een eerdere afspraak lieten ze mij gewoon zittten , mijn digd willen ze niet geven!
Ik was al 5 jaar uit de schulden nadat ik bij bob saulute van wie het onspronkelijke kantoor was! Besloot daar vrijwillig te blijven omdat de samenwerking prettig was ..
Niet wetende dat ik deze ellende zou komen te zitten!!
Mensen jullie zijn gewaarschuwd!!!!!!!

23 aprile 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più