Veldig bra service via e-mail. Veldig bra service, hyggelig og hjelpsom folk på resepsjonen på Schous plass fra alle som jobber der, Ringnes og Bjørnvika. Kvalifiserte og veldig flinke profesjonelle... Leggi di più

Tränat på Sats i Oslo i snart 10 år. Förstår egentligen inte varför jag är kvar men det är väl pga. bristande konkurranse. Sats anställda tar inte hand om lokalerna eller kunderna. Är bara kids... Leggi di più

SATS Panorama i Sandvika har et bredt og variert tilbud med motiverende instruktører. Også kundeservicen er bra. I slutten av februar hadde jeg en pt time, var veldig uheldig og røk menisken, heldi... Leggi di più

Toppen bra kundservice, tack Lene! Bäst av allt annars med SATS är att man kan frysa kortet själv online, betyder mycket för en sån som mig som reser bort i arbete flera månader per år. I tillägg ka... Leggi di più

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Prøvde Chat med Sats

Prøvde Chat med Sats. Fikk rask og meget god hjelp av Kari. Terningkast 6.

24 novembre 2025

Risposta di SATS Norge

Hei Trond, Tusen takk for din positive tilbakemelding! 💙 Det gleder oss at Kari kunne gi deg rask og god hjelp i chatten vår. Vi setter stor pris på at du gir oss 5 stjerner! 🥇

Rask og effektiv hjelp på mitt spørsmål👍

21 novembre 2025

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🙌 Vi er superglade for å høre at du fikk rask og effektiv hjelp 👍 Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være, enkelt, smidig og med et smil! 😊
Ha en strålende dag videre, og velkommen tilbake når som helst! 💪✨

Rask hjelp og hjelpsom👍

17 novembre 2025

Risposta di SATS Norge

Tusen takk for din positive tilbakemelding! 💪 Vi setter stor pris på at du opplevde rask og hjelpsom service hos oss. Det er nettopp dette vi streber etter. 🥇

Enkel og kommunikasjon fra kundeservice…

Enkel og god kommunikasjon fra kundeservice , kjappe svar og god service

14 novembre 2025

Risposta di SATS Norge

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 💙 Det betyr mye å høre at vi leverer på det som er viktig for deg. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen når du trenger oss! 💪

God kundeservice og hyggelig betjening👍

13 novembre 2025

Risposta di SATS Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊 Det setter vi stor pris på. Så godt å høre at du opplever god kundeservice og hyggelig betjening hos oss, vi gleder oss til å se deg igjen! 💪✨

Super god service!

Super god service!

11 novembre 2025

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på SATS! 💙

God kundeservice og problemløsning

God kundeservice og problemløsning. Anbefales

7 novembre 2025

Risposta di SATS Norge

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding 🤩 Vi setter stor pris på at du har fått den hjelpen du fortjener 💪 Dersom det er noe annet vi kan hjelpe deg med er det bare å ta kontakt🏋️

Rot og ødelagte apparater

Trenger en å sitte med mobil på trening og oppta at appaarat for å følge med film osv?. Og, savner litt mer at manualer legges tilbake og at bl.a. sykler ordnes med nye remmer på pedalene.

31 ottobre 2025

Hei! 👋
Takk for at du deler opplevelsen din. Vi setter pris på at du sier ifra, både om bruk av apparater og utstyr som trenger litt oppfølging. Vi tar det videre med teamet slik at treningsopplevelsen blir best mulig for alle 💪

Jeg var i kontakt med Sebastian og han…

Jeg var i kontakt med Sebastian og han er rett og slett ubrukelig. Han har ingen kompetanse eller vilje til å hjelpe kunder, rett og slett flaut. Her må sats gjøre tiltak!

22 ottobre 2025

Hei, Sami 😊

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, selv om det du beskriver ikke høres bra ut 😔 Vi er virkelig lei oss for at du har hatt en dårlig opplevelse, og vi tar dette på største alvor.

Vi ønsker veldig gjerne å forstå mer om hva som har skjedd, slik at vi kan følge opp internt og sikre at du får den hjelpen du trenger 💙 Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår kundeservice, og tilbakemeldinger som dette er viktige for oss.
Ta gjerne kontakt med oss direkte, så ser vi nærmere på saken din og hvordan vi best kan hjelpe deg videre 💪

Problemet løst

Problemet løst. Kjapt og greit.

27 ottobre 2025

Risposta di SATS Norge

Så godt å høre! 🙌 Takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding, vi er glade for at alt ordnet seg kjapt 💙

SATS Sandvika storesenter er fortsatt ikke trygt på mandager ennå

SATS Sandvika storesenter er fortsatt ikke trygt på mandager for barna.
Jeg har tidligere delt min egen erfaring om at det ikke er trygt på mandager, og personen som jobber fast der da, ignorerer barna. Mitt barn gråt i 10 minutter, og hun bare overså det.
Forklaringene finnes i forrige anmeldes,men jeg kom igjen i dag (mandag) 20oktober2025, og fortsatt er det ingen som har reagert på saken.
Selv sjefen deres var der, men hun var opptatt o ikke snakke med meg – selv om hun skulle undersøke hvorfor den ansatte reagerte slik forrige gang.

Jeg er virkelig overrasket over hvordan ingen viser noen reaksjon på en sak som handler om barnas trygghet. Dette er alvorlig, og jeg sier det igjen – jeg kom i dag, og den samme ansatte er fortsatt der. Ingen bryr seg om klagene, og ingen viser noen form for ansvar for barna

20 ottobre 2025

Risposta di SATS Norge

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din. Vi forstår godt at dette oppleves som alvorlig og ubehagelig. Vi ønsker ikke å ta stilling til enkeltsaker her, men kan forsikre deg om at vi tar alle tilbakemeldinger som gjelder barns trygghet svært alvorlig.

Vi ber deg derfor ta direkte kontakt med kundeservice slik at vi kan følge opp saken grundig sammen med riktig lederteam. 💙

Great Customer Service!

Nathalie was very quick! Solved all my problems in a snap! Supert! :)

17 ottobre 2025

Risposta di SATS Norge

So nice to hear, thank you! 🙌 We’ll make sure Nathalie gets the shout-out, she’ll be so happy to know she made your day a little easier 😊

Fikk raskt og konkret svar

Fikk raskt og konkret svar. Fikk hjelp med det jeg trengte.

10 ottobre 2025

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding! 🤩 Vi er glade for at vi kunne gi deg rask og god hjelp. Ses på trening 💪

Veldig Bra og rask service

Veldig Bra og rask service

10 ottobre 2025

Risposta di SATS Norge

Så hyggelig å høre! 🙌 Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, vi setter stor pris på det 💙

God hjelp på chat

Fikk god hjelp på chat med det jeg lurte på, og alt løste seg. Tok noe tid å få svar mellom meldingene, men alt i alt fornøyd!

9 ottobre 2025

Risposta di SATS Norge

Så godt å høre at du fikk god hjelp og at alt ordnet seg! 🙌 Beklager at det tok litt tid mellom meldingene, vi prøver alltid å svare så raskt som mulig, men noen ganger tar det litt lengre tid for å gi grundige svar. Tusen takk for tålmodigheten og for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding 💙

kundeservicen oppleves som dårlig og lite hjelpsom

De gir ingen forhåndsvarsel dersom medlemsavgiften ikke blir trukket fra konto, men sender i stedet regning direkte til inkasso. I tillegg har senteret begrensede åpningstider, fremstår som slitt og lite vedlikeholdt, og kundeservicen oppleves som dårlig og lite hjelpsom.

3 ottobre 2025

Risposta di SATS Norge

Takk for at du deler opplevelsen din 🙏 Vi forstår at dette oppleves både frustrerende og uheldig. Når det gjelder fakturering, går ubetalte medlemsavgifter automatisk videre i systemet uten varsel, vi ser at dette kan skape utfordringer, og anbefaler å sjekke at betalingsavtalen er aktiv slik at trekk går som normalt.

Når det gjelder senterets standard og åpningstider, tar vi med oss innspillet ditt videre til riktig sted, vi ønsker selvsagt at både fasiliteter og service skal stå i stil med forventningene. 💙

God kundeservice!

Jeg opplevde utrolig god kundeservice gjennom en svært generøs og hyggelig jente med navn Carlotte.

26 settembre 2025

Risposta di SATS Norge

Tusen takk for strålende tilbakemelding, Hilde-Mari! 🌟🙌 Vi er så glade for at Charlotte kunne gi deg super service, hun er virkelig en stjerne i teamet vårt💫😊 Vi sender henne en ekstra high five fra deg! 🖐️🎉