Valutata 1 stelle su 5

Väntat 6 månader innan de hanterat min klagomål ( min baggage har fått rejäl smäl och innehållet gick sönder),såklart med negativ svar för mig . Kundservice under all kritik . De kunde be om ur... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fick just veta att flyget till spanien är ombokat med en mellanlandning i Köpenhamn med lång väntan i Köpenhamn. Ingen ersättning och ingen ersättning som mat på flyget. Har alltid varit nöjd med SAS,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I have lost my EuroBonus account through my old company email. There is now way to find any contact information who and where to reach to vlaim back my old account. Only a very unhelpful ai bot, that... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

SAS måste vara världens sämsta flygbolag. Tredje gången på rad som vi bokar en direktflight utomlands och tredje gången på rad vi får besked om att ”your flight has been changed or cancelled” (som... Leggi di più

1. Sito di ricerca di voli aerei
  2. Compagnia aerea
  3. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Boka billiga resor, flygbiljetter och hotell hos SAS. Vi erbjuder billiga inrikes flyg, lågpris flygbiljetter för weekendresan samt bekväma direktflyg för affärsresan. Boka flygbiljetten på sas.se.

1,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Vill ändra min biljett

Vill ändra min biljett. Går ej, utan behöver kontakta kundtjänst står det. Har nu suttit en hel helg och nu måndag förmiddag i telefonkö och i chattkö utan att komma i kontakt med någon som kan hjälpa. Ai chatten är obrukbar. Riktigt sunkigt har det blivit med SAS.

8 marzo 2025

SAS - vad händer?

Är en mkt van sas-resenär som undrar hur detta bolag kan ha tappat så extremt mkt i servicenivå. Märks mest när jag behöver boka om eller av resor, inget går att göra online längre. I värsta fall dras pengar utan att flygningen bokats om. Detta gör att man tvingas ringa till kundtjänst där jag nu bland annat blivit utskälld av en extremt otrevlig kvinna, eller lämna kreditkortsuppgifter via tfn…vilket bolag gör det?! Den nya avgiften för att boka om eller av en bonusresa kan ju aldrig löna sig, vare sig i form av den badwill det innebär eller all den tid de behöver lägga manuellt. Snälla sas - skärpning! Ni behövs i våra mindre städer för att hålla infrastrukturen igång!

9 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

hej då är man hemma efter 2 härliga…

hej då är man hemma efter 2 härliga veckor i thailand .har alltid åkt med thai,men denna gång åkte jag med sas kopenhagen till bankok.
vilket misstag det var att åka med sas.dagen innan hemresan ringde jag sas.50 minuter väntetid ,skulle bara kolla så min hembiljett var ok .äntligen nån som svarade,till min förvåning var min biljett avbokad,undrar varför ,då bröts samtalet ,ringde igen lång väntetid ,till slut svarade nån som pratade väldig dålig svenska ,han sa att min biljett är avbokad ,nåt misstag hade skett ,då ville han att jag skulle köpa en ny biljett hem för 22.000 kr ,jag tappade helt mitt tålamod ,frågade va f. sysslar ni med ,då bröts samtalet igen.efter ett tag ringde dom upp igen ,enda chansen att komma hem är att betala 22.000 kr och begära pengar tillbaka när jag kommer hem .deras misstag ska jag betala helt j. hutlöst .fick tag på hjälp i sverige som ringde nån svensk talande på sas ,efter 2 timmar så var det löst .nä alrig mer sas ,varning för detta skojar bolag.ps den tjejen som min kontakt i sverige fick tag på .5 stars till dej.

16 febbraio 2025

Sämst i klassen

Deras digitala tjänster är trasiga. Känns problematiskt att lämna personlig information till ett bolag som har så fundamentala problem med sin teknik. Kontaktinfo till kundtjänst på gränsen till omöjligt att hitta på webben. Hoppas de kan flyga planet i alla fall.

21 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Vad har hänt med SAS kundtjänst?

Vad har hänt med SAS kundtjänst?! De har gett oss fel information flertalet gånger, både online, på flygplatsen och framförallt på telefon! Det har lett att vi förlorade 8000kr och en 2 för 1 voucher. Utöver otaliga timmar på telefon. När de insåg allt fel de faktiskt hade gjort fick vi svar ”vi ringer tillbaka”. Detta är alltså under vår resa. Två dar går, jag ringer upp, de ber om ursäkt och lovar att denna gång ringer de tillbaka. Två dar till går, inget svar. Vi ringer upp igen och stannar denna gång i telefon. I 3,5 timme. Hon var hjälpsam och efter flera timmar så fick vi äntligen omboka hemresan. Precis när vi var vid betalningsskedet ber hon oss vänta, sen återkommer hon och säger att det inte går.
Ingen av avdelningarna verkar ha koll på varandra. Vi får inga pengar tillbaka. Det här förstörde vår resa och vi förlorade så mkt pengar pga SAS. Aldrig mer!!

21 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Otroligt dålig kundtjänst - SÄMST!!!!

Det är helt omöjligt att komma i kontakt med någon person på SAS så kallade kundtjänst som har någon som helst kunskap. Helt sensationellt dåligt! Hänvisas till deras hemsida som inte heller fungerar. Hur är detta möjligt!

Fick ett mail som undrade om jag ville boka transfer från flygplatsen på Gran Canaria. Bra idé. Började fylla i uppgifter om flight, ankomst samt hotell. När jag uppgett inkommande flight nr så ombads jag meddela fartygsnamn för hemresan!? Båt var inte aktuellt. Ringer då kundtjänst som på engelska meddelar att SAS inte säljer transfertjänster. Helt OTROLIGT!

Jag kommer aldrig mer att flyga med SAS.

17 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

sas eurobonus är nu i skyteam

sas eurobonus är nu i skyteam. Leftlinstar Alliance. Och från det ögonblicket började katastrofen. Att hitta en biljett i affärsklass är omöjligt. Transfertider mellan flyg är en timme eller en timme och femton minuter. Så det är omöjligt att hinna med nästa flyg. Sittplatser i businessklass är ett skämt. skiljer sig från ekonomiklass genom att det inte finns någon i mittsätet på tre av sätena. Det finns inte ens några uttag för att ladda telefoner. Jag behåller mitt AmEx elitkort till slutet av månaden och tar mig därifrån. Poängsystemet och valet av biljetter i bonusprogrammet är en katastrof. När du tittar på samma flyg från momondo-appen erbjuder samma flygbolag helt olika affärsflyg. Det visar sig att du får absolut ingenting av sas eurobonuspoäng förutom stress och brist på förbindelser till utvalda destinationer. Jag rekommenderar det inte. tragedi.

14 febbraio 2025

Ingen kundservice

Är en mardröm att försöka komma i kontakt med SAS kundtjänst. Vansinnigt långa väntetider i chat och telefon!? Att ett multinationellt företag har en så usel tillgång till en enkel och väl fungerande kundservice är under all kritik. Är förvånande att detta företag överlever trots så uppenbara problem med mycket. Undvik SAS till varje pris! Till och med Ryanair är i vissa stycken bättre än SAS!

4 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Extremt dålig kundservice och utebliven kompensation

Jag är otroligt besviken på SAS och deras hantering av mitt ärende. Mitt flyg blev inställt, och enligt EU-förordning 261/2004 hade jag rätt till kompensation. SAS bekräftade i ett mejl den 27 december 2024 att de skulle betala ut ersättning inom 7–9 arbetsdagar. Idag är det 3 februari 2025, och jag har fortfarande inte fått några pengar.

Jag har skickat flera mejl sedan 14 januari, men SAS har inte svarat en enda gång. Deras totala tystnad är oacceptabel. Det är en sak att en betalning blir försenad, men att ignorera en kund helt i flera veckor visar en fruktansvärd brist på respekt och ansvarstagande.

Jag valde SAS för att jag trodde att de var ett seriöst flygbolag, men den här upplevelsen har visat motsatsen. Om du förväntar dig någon form av kundservice eller att få den ersättning du har rätt till – välj ett annat flygbolag.

3 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Går inte att omboka resan på hemsidan…

Går inte att omboka resan på hemsidan eller i appen. Försökt i 2 dagar och priserna fortsätter att gå upp under tiden. Det är svårt att komma fram till kundservice, det är långa köer och när man väl kommer fram säger de att de inte kan hjälpa till utan att man måste betala en avgift, vilket är helt fel då man som resenär inte kan hjälpa att deras internet- och apptjänster inte fungerar, vilket dom redan visste om. När man sedan ringer igen och pratar med kundtjänst så blir man bortkopplad

31 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Har bokat SAS go smart resa men får…

Har bokat SAS go smart resa men får meddelande att det inte finns någon bokning i appen. Fattar inte hur man kan checka in när det inte finns någon QR Kod på biljetten. Vilken usel app. Hatar strul så blir nog inte SAS igen.

27 gennaio 2025

Avbeställningsskydd en bluff

Vi bokade flygbiljetter för en familjeresa med SAS på SAS hemsida och valde då att köpa med avbeställningskydd. Vi behövde senare avboka resan prg av en olycka med sjukhusvistelse för en av familjemedlemmarna och upptäckte då att avbeställningsskyddet inte existerar. SAS samarbetspartner för avbeställningsskydd Xcover har inget kontaktnummer i Sverige och svarar inte på mail. SAS hävdar att det är bara genom försäkringsbolaget Xcover som avbokningar och återbetalningar görs. Vi har upprepade gånger ringt SAS under två veckors tid nu men SAS själva vägrar att agera eller hjälpa till och hävdar att vi måste vända oss till Xcover som inte har något telefonnummer eller svarar på mail. Detta är rent bedrägeri och försäljning av bluff-produkt. Vi är chockade att SAS har blivit så dåligt och gått ner sig på detta sätt. Vi kommer att anmäla detta till ARN och kommer aldrig mer köpa flygbiljetter med SAS.

25 gennaio 2025

Flyg inte med SAS

Dom har sönder min väska som är 1år gammal dock inte sliten. Jag blir först erbjuden via bagservice en ny mot att jag betalar 300-400 kr emellan. Då kontaktar jag SAS dom vill att jag ska åka och få ett kostnadsförslag på reparation. Hela framsidan är trasig. Mitt motförslag är att betala ut dessa 999kr som bagservice värderat den till, jag har betalat 1400kr för den. Jag har anmält på flygplatsen tagit flertal kort men dom vill hellre ha en missnöjd kund som inte kommer flyga med dom mer än betala ut 999kr. Det talar tydligt om vad man har för värde som kund hos dom. Flyg med något annat bolag om ni kan. Bottenrekord på kundservice

23 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ringde SAS kundservice för tredje…

Ringde SAS kundservice för tredje gången på en månad. Vid varje uppringning satt jag i kön med jazzmusik i örat i mer än en timma innan jag kom fram.
Trevlig personal som lovade åtgärda mitt problem, att ta bort ett gammalt Eurobonuskonto som obegripligt dykt upp vid försök att logga in på nuvarande EB-konto. Trots löfte om att ta bort det urgamla, ej använda kontot som de bekräftade att de såg i min profil, har ingenting hänt. Nu har det gått en vecka sedan jag sist var i kontakt med dem och jag sitter åter i telefonkön och lyssnar till jazzmusikslingan om och om igen med en AI röst som bryter in med jämna mellanrum. En månad ca utan att komma in på mitt EB-konto p.g.a. av att ett gammalt EB konto hindrar inloggning är inte ok.

Jag kom nu fram efter 57 minuters väntan. En manlig person svarade med "How can I help you" sedan la han på luren innan jag hann svara. Sorgligt hur SAS kundtjänst försämrats till oigenkännlighet jämfört med hur den en gång i tiden fungerade tillfredsställande.

16 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Förnedring genom lockpriser som inte finns!!

Mitt i en inrikesbokning, viss avgång och pris, går det inte att komma vidare. Plötsligt finns inte det aktuella priset kvar. Okey, provar igen, nu kostar den billigaste biljetten 300 kr mer. Markerar aktuell avgång, fyller i mina uppgifter/loggar in/Eurobonus men inte heller nu går det att fortsätta bokningen pga att inga platser uppges finnas kvar till det priset!! I båda fallen påbörjade jag en bokning till ett visst pris, men mitt i bokningen upphör priset att finnas kvar. Ringer då kundtjänt (inte lätt att hitta) där förnedras jag ytterligare genom att tvingas göra en osannolikt massa val genom knappryckningar, uppge mitt Eurobonusnummer för att få förtur - vilket ändock resulterade i två timmars (!!!) väntan i telefonkö, med en kort trumpetmelodislinga som upprepades, som extra tortyr.
Jag förstår inte hur SAS tänker? vill man ens ha privatkunder? Just nu känns det som att Y-buss/nattåg och färja är ett mer lockande alternativ för resa från norra Sverige till Gotland, än SAS.

9 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nästan omöjligt att nå kundservice

Nästan omöjligt att nå kundservice, står i kö i 3h utan att nå fram… varken i chatten eller telefonen. Trycker man på att det ska ringa upp en så får man inget samtal.
Behövde ringa 4 dagar på rad och stå i kö minimum 1.5h innan jag äntligen fick prata med någon.

6 gennaio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più