Väntat 6 månader innan de hanterat min klagomål ( min baggage har fått rejäl smäl och innehållet gick sönder),såklart med negativ svar för mig . Kundservice under all kritik . De kunde be om ur... Leggi di più
Fick just veta att flyget till spanien är ombokat med en mellanlandning i Köpenhamn med lång väntan i Köpenhamn. Ingen ersättning och ingen ersättning som mat på flyget. Har alltid varit nöjd med SAS,... Leggi di più
I have lost my EuroBonus account through my old company email. There is now way to find any contact information who and where to reach to vlaim back my old account. Only a very unhelpful ai bot, that... Leggi di più
SAS måste vara världens sämsta flygbolag. Tredje gången på rad som vi bokar en direktflight utomlands och tredje gången på rad vi får besked om att ”your flight has been changed or cancelled” (som... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Boka billiga resor, flygbiljetter och hotell hos SAS. Vi erbjuder billiga inrikes flyg, lågpris flygbiljetter för weekendresan samt bekväma direktflyg för affärsresan. Boka flygbiljetten på sas.se.
Le persone hanno visualizzato anche
Väntat i telefonkö i 1,5 timma
Väntat i telefonkö i 1,5 timma, och är inte svarat än.
Kommer aldrig fram på telefon
Man kommer aldrig fram på telefon och man kommer aldrig in på chatten heller. Bedrövligt. Suttit och väntat i telefon flertal gånger 1+ timme per samtal.
Oplanerad mellanlandning pga dålig resursplanering
Bokad resa från Teneriffa till Stockholm med ursprunglig ankomsttid 22:30 Detta skjuts upp till 23:10. I luften meddelar piloten att vi kommer behöva mellanlanda i Köpenhamn då inte får jobba över 14 timmar (fair - men sjukt dåligt planerat). Till slut framme 01.15, dvs 2 timmar senare och numera en måndag. Sömn = -3 timmar. 😪
Flyg försenat 1h från Gran Canaria
Flyg försenat 1h från Gran Canaria. I luften upptäcker de att de var tvungna att landa i Köpenhamn då de jobbat 14h och inte fick jobba mera. Icke optimal planering. Vi skulle till Stockholm. Vi fick sova på Kastrup i 6h medan personalen sov på hotell.
Otroligt dålig tillgänglighet för…
Otroligt dålig tillgänglighet för service!
Har vid flera tillfällen försökt komma i kontakt med kundservice då den ombokning jag vill göra inte går att genomföra via webben. Testat både chatt och telefon men väntetiden är orimligt lång, och för att komma förbi AI chatten krävs en utstuderad taktik. Extremt frustrerande.
Har suttit i telefon i tre timmar för…
Har suttit i telefon i tre timmar för att få kontakt med SAS kundtjänst. Verkar vara ” mission impossible”. Tror dom vill trötta ut kunderna med den hemska jazzmusiken som dom spelar. Skulla läst omdömmena om SAS innan bokning av resa.
Går inte att få tag på deras…
Går inte att få tag på deras kundservice! Har försökt i två dagar via chatt och telefon. Chatten kopplar bort mig innan jag kommer fram och totala tiden i telefonkö är snart längre än min transatlantiska flygning.
Obefintlig service
Jag försöker få kontakt för att fråga om alternativ när de ställt in vårt returflyg och föreslår ett flyg mer än ett dygn tidigare. Det går inte att nå sas vare sig via telefon eller chat.
Nekad flygning trots biljetter
Våra hembiljetter från Alicante hade tydligen blivit felaktigt annullerade av SAS kundtjänst i samband med en ombokning som vi inte kunde utföra själva online.
Vi nekades ombord trots att vi hade biljetter som syntes både i SAS appen och per mail.
Ingen kunde hjälpa oss på flygplatsen el telefon (efter att ha suttit i telekö i 1 tim).
Vi blev ombedda att köpa nya biljetter online vilket visades sig då vara försent.
Vi kom hem till slut efter att ha själva fått köpa nya biljetter via Norwegien!!
Efter hemresan har vi fått ett ” välkommen hem” mail från SAS??!!
Två Claim ärenden inskickade - fortfarande inte hört något.
Vet fortfarande inte varför biljetterna annullerats och på uppdrag av vem, hur det kan komma sig att vi nekades ombord trots betalda och erhållna biljetter (våra platser och ytterligare 5 st lediga platser fanns kvar) ännu ingen återbetalning el återkoppling.
Vågar vi flyga med SAS igen??
Hatar SAS
Hatar SAS, går inte att boka och mina poäng brinner inne går inte att kontakta via telefon
Fullständigt under all kritik
Fullständigt under all kritik. Jag har försökt ändra ett av namnen på en bokning (från en son till en annan). Det går inte att göra online, det går inte att få tag på någon via telefon (trots väntan i kö i över tre timmar...) och det går inte att lösa via chat.
Kan man sköta ett företag sämre???
Världshistoriens värsta företag
Världshistoriens värsta företag. De som har skapat SAS hemsida och app borde sitta i fängelse. Sedan har de sitt ”bonussystem” Eurobonus men det finns absolut aldrig någon resa man kan boka med. Sveriges största scam
Bedrövligt hur SAS har blivit
Bedrövligt hur SAS har blivit. Helt omöjligt att komma i kontakt med på telefon. På hemsidan står det att om man inte hittar sitt svar i frågorna kan man kontakta kundtjänst. Det finns inget telefonnummer, det får man googla, men sen är det helt omöjligt att komma fram. De har en chat säger de men den hittar man inte. Ska aldrig mer boka med SAS. Mest bedrövliga icke-servicen jag varit med om!
SÄMSTA KUNDSERVICEN MAN KAN TÄNKA SIG
Försöker boka en biljett till NYC men måste få till ett namnbyte innan. Alla handlingar skickades in för två veckor sedan utan något svar förutom ett konfirmerande mail. Jag har försökt att få tag på dem via långa telefonköer som man aldrig kommer fram via och den OTROLIGT dåliga chat boten som gör mig så oerhört frustrerad. Ta bort den på en gång. Jag blir så arg när jag ska köpa biljetter för ca 15k och blir behandlad såhär. Chatboten skulle skicka mig vidare till en riktig agent men det var 1,5 timme sedan. Välj ett annat bolag, SAS är absolut inget som funkar. HEMSKT. Kan ni göra något åt er service eller seriöst fundera på om det är bättre att bara lägga ner er business helt om ni inte ens kan sköta era kunder?
Worst customer support I have ever…
Worst customer support I have ever encountered. You only get help if you are a gold or diamond member. They take over 1 hour + to answer, sometimes even longer then 2 hours and even then they can't help you with the most basic request, like please change my prepaid seat due to medical condition, you know the seat I PAID FOR. Completely disgraceful!!!
Behövde kontakta SAS kundservice för…
Behövde kontakta SAS kundservice för ett ärende som inte går att lösa online. Går inte att få tag på någon via telefon (och ingen information om köplats eller liknande). Undermåligt. Välj ett annat flygbolag.
Världens sämsta kundservice under…
Världens sämsta kundservice under flygning och på marken.
Man kan endast boka specialkost genom…
Man kan endast boka specialkost genom att ringa customer service men det är helt omöjligt att nå någon. Har försökt flera dagar. Boka en annan Airline och inte SAS. Då det är ett längre flyg till USA vill jag inte sitta hungrig och det skulle vara smidigare att slippa medtaga kost.
Otroligt frustrerande upplevelse
Otroligt frustrerande upplevelse. Jag ska ordna mitt redan bokade flyg (plats, måltid) via mina bokningar. Det går inte att logga in. Häromdagen gick det, men då dök någonting upp och jag var tvungen att logga ut. Nu kommer jag inte in. Provat med Chatboten Turi... otroligt lojlig basal chatbot som inte går att skriva fritext med, helt hopplöst begränsat. Sitter nu i telefonkö, och att bedöma av kommentarerna här på Trustpilot kommer jag att fä vänta hela dagen. Det här är inte OK. Fanns det ett lägre omdöme än en stjärna skulle jag tilldela det.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.