ik ga nu mijn tijd besteden aan een bedrijf waar ik hooguit een paar tientjes aan goederen heb besteld: ik geef dat bedrijf 3 sterren want ik denk dat het een serieus bedrijf is maar ze moeten nog h... Leggi di più
Wij hadden RVS-hangerstjes voor onze kapstok besteld en die bleken er niet bij te passen qua maat. Na telefonisch contact kregen direct andere artikelnummers van hangers die er wel bij pasten. De ve... Leggi di più
Goede service. Eén product was helaas niet voorradig, dus ontving een keurige e-mail daarover, met het voorstel de order te splitsen. Een telefoontje was voldoende om snel een alternatief uit te zoek... Leggi di più
Groot assortiment, gemakkelijk om te bestellen via de website, verzenden is goed te volgen via Track&Trace. Helaas was er 1 item verloren gegaan tijdens de verzending via UPS. Klantenservice heeft n... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
RVS Products is de one-stop-shop voor RVS producten met het meest complete assortiment. Al meer dan 15 jaar hebben wij kennis van zaken en adviseren wij onze klanten de juiste RVS producten. Onze hoog gewaardeerde service ervaart u zelf na het plaatsen van een bestelling in onze webshop.
Mient 2, 2903 LC, Capelle aan den IJssel, Paesi Bassi
- 010 451 89 71
- klantenservice@rvs-products.nl
- www.rvs-products.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Wat een geweldig bedrijf
Wat een geweldig bedrijf! Vanaf het eerste contact tot en met de levering is alles perfect verlopen. De service is uitstekend, de communicatie is snel en duidelijk en je merkt dat klanttevredenheid hier echt vooropstaat. Het product is bovendien van topkwaliteit en keurig verpakt geleverd. Ik ben ontzettend tevreden en kan RVS Products dan ook van harte aanbevelen. Een betrouwbaar en professioneel bedrijf waar ik zeker vaker zal bestellen! 🙌
goed, bestel er gerust wat je nodig hebt
ik ga nu mijn tijd besteden aan een bedrijf waar ik hooguit een paar tientjes aan goederen heb besteld: ik geef dat bedrijf 3 sterren want ik denk dat het een serieus bedrijf is maar ze moeten nog heel veel leren.
plussen: sympathiek bedrijf, aardige medewerkers
minnen: geen goede voorraad administratie, geen goede vervoerder
Product en Service uitstekend!
Goed product tegen een goede prijs en…
Goed product tegen een goede prijs en kwalitatief voor mij perfect op maat en geleverd.
Snel geleverd
Snel geleverd, nette prijs, goed verpakt op een houten rib zodat in dit geval de rvs piano scharnieren onbeschadigd aan kwamen

Risposta di RVS Products
Goede kwaliteit en snel geleverd.
niet bestellen als je het nodig hebt
Hier kun je beter niet bestellen als je iets daadwerkelijk nodig hebt. levertijden zijn bij mij tot twee keer toe 4x de beloofde 5 werkdagen geworden. Beide aparte bestellingen, geen grote orders maar beide een enkel product. Beide keren uitgebreid mailcontact van mijn kant.
Niks geen excuses, geen alternatieven en geen medeleven over te late bestellingen. Alle problemen worden verschoven naar hun leverancier. Geen probleem maar wees dan eerlijk en zet geen 2-5 werkdagen levertijd bij het product.

Risposta di RVS Products
De helft van de bestelling werd maar…
De helft van de bestelling werd maar geleverd, dat met 7 weken vertraging en de andere helft ?

Risposta di RVS Products
Het was snel en correct geleverd
zeer behulpzaam en vriendelijk
het aanbod is goed
het aanbod is goed, alleen de levertijden kloppen niet altijd wat op de site staat. erg jammer.