Fik lavet i dag rudetoning. Fantastisk arbejde. Min bil ser ud som ny model. Stor anbefaling herfra. 👍🏻
Insektaftryk på køler og nederst på front efter vedligeholdelsesbehandling af Ceramic pro coating. Vi fik efterbehandlet bilen sidste år for i nærheden af 10.000,- efter parkeringsskader var... Leggi di più
Imødekommende og hjælpsomt personale, ren og lækker shop og et fejlfrit resultat. 5 ruder blev tonet på min golf mens jeg ventede. Valgte deres næstbedste rudetoner (kvalitets niveau 4) Står kniv skar... Leggi di più
Jeg har fået solfilm på 5 ruder på min Opel Corsa. Rigtig pænt arbejde. Et rart sted at komme. God stemning. Blev taget godt imod. Og fint venteområde. Giver gerne Marcus og medarbejdere 5 ⭐️ f... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi har specialiseret os i at lave solfilm på biler, på eget værksted. Med over 10 års erfaring indenfor montering af solfilm, betragter vi os som førende på markedet. Vi er faktisk så sikre på vores arbejde, at vi giver 10 års garanti på arbejdet og op til livstidsgaranti på solfilmen.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Var ude igår og få tonet mine bilruder…
Var ude igår og få tonet mine bilruder og kom ind til virkelig god service og smil . Gav sig godt til til af forklare om produkterne og hvad mit behov var .! Stærkt anbefale til alle
Kan helt klart anbefale Rudetoning.dk
Kan helt klart anbefale Rudetoning.dk, fantastisk service. Skulle aflevere min bil en iskold morgen, med minus 10 grader kl 08 og “min” lånebil stod allerede klar. Afiset og dejlig lun ❤️. Selve rudefilm og coathing, luksus arbejde 💪.
Fik hurtigt en tid
Fik hurtigt en tid, og resultatet er helt perfekt 😎👍🏼
Kan varmt anbefales!
Fantastisk service
Jeg ringede ind med kort varsel vedr rudetoning.. De var meget behjælpelige med at tage bilen ind. Fantastisk service og fremragende resultat, kan kun anbefale dem.
Super god og hurtig service og holder…
Super god og hurtig service og holder hvad de lover
Fantastisk service.
Fantastisk service.! Du bliver taget seriøst og forklaret om de forskellige muligheder kan varmt anbefales.!
Kæmpe anbefaling
God service og kvalitetsarbejde hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling 🔥
Super service bedste kvalitet fik min…
Super service bedste kvalitet fik min rudetoning af min Peugeot 206 tri tilbage i 2001, og da min søn købte sin første bil og havde prøvet selv at monter toning på ruderne med et knap så heldigt resultat fandt jeg frem til Marcus igen nu 23 år senere så det var kun passende at booke en tid og igen perfekt resultat kan kun anbefales 😊
Perfekt service og produkt
Tonede tre ruder på min Jimny, samme dag som jeg ringede og forespurgte det. Det tog den halve tid af hvad de lovede og resultatet er perfekt.
Jeg har fået lavet sort folie på min…
Jeg har fået lavet sort folie på min bmw e39, hvor Chrome listerne ved ruden skal være sorte. Men desværre blev det ikke ordentligt lavet. Jeg ringede indtil jer og om at få det rettet op og da jeg så kom med bilen, fik man den kolde skulder, hvor chefen Marcus råber op, skynd jer og få den gamle lo.te bmw ud. Sådan snakker man ikke og det er total dårligt service.

Risposta di Rudetoning
Fremragende resultat og service
Fremragende resultat og service! Imødekommende og bare lækre omgivelser
God oplevelse og godt produkt.
Jeg har for kort tid siden fået tonet ruderne i min bil hos Rudetoning, og det er blevet super godt!
Servicen var virkelig god, og de ansatte jeg havde kontakt med, gav sig virkelig god tid til at forklare forskellene på de forskellige toninger, så jeg kunne finde den helt rigtige til mig.
Udover at bilen ser skarpere ud nu, gør toningen også en forskel for temperaturen inde i bilen, især på varme dage. Det er også fedt at vide, at der følger livstidsgaranti med, så jeg kan være tryg ved kvaliteten.
Kan klart anbefale Rudetoning til alle, der overvejer at få tonet ruderne.
Kunne jeg bare give 10 stjerner!
Imponerende respons, sender forespørgsel sen eftermiddag/aften. Fik svar endnu senere samme aften på en søndag. Glimrende opfølgning på telefon, og blev genkendt da jeg ankom. Rigtug fin vejledning i valg af rudefilm. Nu er jeg jo ikke ekspert, da det er første gang jeg får noget sådan lavet. Men uha det ser så fint ud. Værkstedet var pænt, rent og de ansatte skabte god stemning. Klar en positiv oplevelse!
As per usual, top quality 👍🏼
As per usual, service, atmosphere, work and materials 5 stars. Quality above and beyond ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🔝✅
Go elsewhere, only if you can accept second best or less.
Tak til Marcus og team, altid en fornøjelse. 👌🏼
God service og skarpt resultat.
Jeg fik tonet ruderne på min bil hos Rudetoning.dk, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hurtig og professionel service, og resultatet er helt perfekt. De var meget omhyggelige og leverede præcis, hvad de lovede. Kan klart anbefales!
Altid perfekt arbejde 👌🏻😀
Super god service
Super god service - vi ringede ind med kort varsel rudetoning var meget behjælpelige med at tage bilen ind. Fantastisk service og fremragende resultat. Bedste i DK