L'azienda ha risposto
Fantastisk service og utroligt professionelt udført stykke arbejde. Vi fik vores Mercedes EQA folieret, og Rikke guidede os frem til det bedste resultat, vil afgjort anbefale dem til alle andre.
L'azienda ha risposto
Super god og ekstraordinær service, og virkelig behagelig stemning. Godt og virkelig flot håndværk. Skal man have lavet alle former for foliering af enten bil eller ruder, vil jeg klart anbefale at b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Opgave/ordre: Rudetoning/montering af solfilm (mørkeste mulige) på Xpeng G6. Forløb: Nanoshine (NS) stod klar med relativt kort varsel til montering af solfilm på bilens bagerste ruder (5 i alt... Leggi di più
Nanoshine.dk - Eksperter i eksklusiv vedligeholdelse og beskyttelse af køretøjer Nanoshine.dk er din pålidelige partner inden for eksklusiv vedligeholdelse og beskyttelse af biler. Som distributør af coating og Stenslagsfolie produkter, mm. Vælger vi kun de bedste materialer, der gør at vi kan leverer høj kvalitetsprodukter og professionelle løsninger til lakbeskyttelse og pleje. Vi er også certificerede installatører af SKYFOL, STEK og XPEL PPF (Paint Protection Film), hvilket sikrer den bedste beskyttelse af dit køretøj mod skader og slitage. Vores kunder får kun de bedste produkter og den højeste standard inden for behandling og vedligeholdelse. Med os får du holdbar og effektiv beskyttelse, der forlænger værdien og skønheden af dine køretøjer. Vi er stolte af at kunne levere service i topklasse og produkter, der er kendt for deres ydeevne og kvalitet. Kontakt Nanoshine.dk og oplev, hvad det vil sige at investere i professionel bilpleje og beskyttelse, der virkelig holder!
Arnold Nielsens Boulevard 68, 2650, Hvidovre, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Fik anbefalet stedet fra en ven. Tænkte ringer og bestille tid. Det skulle vise sig var mere svært and jeg troede. Skulle ringe hele 10 gange før det bliv besvaret. Nå der endeligt kom svaret i røret fik jeg ubehagelig oplevelse. Da jeg spurgte om det er normal at de tage først telefonen efter jeg måtte ringe hele 10 gange ,damen i røret svarede- ja men vi har andre ting at laver end at passer telefonen. Wow. Tak for godt service , eller rettere sagt manglender på samme. Ingen anbefaling herfra.

Risposta di Nanoshine ApS
Fantastisk service og utroligt professionelt udført stykke arbejde.

Risposta di Nanoshine ApS
Igennem hele forløbet har der været en rigtig god dialog, som gjorde at man virkelig følte sig i trygge hænder. Resultatet var yderst imponerende, som jeg er oven ud tilfreds med.

Risposta di Nanoshine ApS
Super god og ekstraordinær service, og virkelig behagelig stemning.
Godt og virkelig flot håndværk. Skal man have lavet alle former for foliering af enten bil eller ruder, vil jeg klart anbefale at bruge Nanoshine, de gør det det virkelig godt og flot.

Risposta di Nanoshine ApS
Fantastisk service, meget søde og imødekommende og virkelig flot arbejde og godt håndværk. Fik UV-protection på mine sideruder.
Jeg så også noget af deres folieringsarbejde, og det er virkelig flot.
Kan klart anbefales hvis man skal have foliering på bil eller ruder.

Risposta di Nanoshine ApS
Har dags dato fået monteret solfilm i min bil og er yderst tilfreds 😎
Virkelig flot resultat og meget fin service 👌

Risposta di Nanoshine ApS
Super søde gode kommunikere med og rigtig godt arbejde

Risposta di Nanoshine ApS
Jeg fik lavet solfilm på min Skoda Octavia hos Nanoshine, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.
Arbejdet blev udført meget professionelt, og kvaliteten er helt i top. Personalet var utrolig imødekommende og venlige, og man føler sig godt behandlet fra start til slut.
Prisen var også rigtig god i forhold til det flotte resultat, jeg fik. Man kan tydeligt se, at de ved, hvad de laver, og de går op i deres arbejde.
Jeg kan 100 % anbefale Nanoshine til alle, der overvejer at få lavet solfilm på deres bil. Tak for et rigtig godt stykke arbejde!

Risposta di Nanoshine ApS
Meget kompetent og venlig betjening. Ikke billigt……, men resultatet levede op til forventningerne.

Risposta di Nanoshine ApS
Altid god service og imødekommende personale.
Super flot arbejde 👍

Risposta di Nanoshine ApS
Opgave/ordre: Rudetoning/montering af solfilm (mørkeste mulige) på Xpeng G6.
Forløb: Nanoshine (NS) stod klar med relativt kort varsel til montering af solfilm på bilens bagerste ruder (5 i alt). Superfint værksted samt en meget informativ og omhyggelig montering. Alt forløb til meget stor tilfredshed for Kunden, som glad forlod NS - sikkert ikke for sidste gang.
Samlede pris for opgaven inkl. alt: DKK2.500 - det hele værd og mere til.
Kunden giver NS med de dedikerede og omhyggelige medarbejdere 5 meget store stjerner og største anbefaling!
Det var en rigtig god oplevelse at være kunde hos Nanoshine - de stod klar da jeg kom med min bil og solfilm blev påsat indenfor tidsrammen. Kvaliteten er helt i top og pris meget fornuftig. Super kompetent og venligt personale - jeg kan kun give mine bedste anbefalinger!!

Risposta di Nanoshine ApS
Professionel attitude og effektiv eksekvering. Og selvom der holdt betydeligt dyrere biler på værkstedet, blev solfilm på min lille Corolla taget alvorligt :)
Kom med nogle øv-ridser på min ene bildør. Dem klarede Emil! Virkelig pænt resultat. Tak for sød og venlig behandling. Klart anbefalelsesværdigt.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.