Zeer tevreden, zeer snelle service en communicatie. Alles word snel geregeld en voor je het weet staat je auto alweer klaar om opte halen!
Wij spraken met Tom de Graaf. Alle vragen werden snel en klantvriendelijk beantwoord. De samenwerking met Dutch finance was open en ook goed in communicatie.Ook het telefonisch contact met beide parti... Leggi di più
Het proces verliep goed, aangezien al mijn vragen duidelijk werden beantwoord. Kylian was bovendien meestal bereikbaar; als dat niet zo was, belde hij me terug om mijn vraag te beantwoorden.
Mijn contactpersoon was Emiel, hij heeft mij goed,snel en vriendelijk behandelt en mij als klant tevreden gehouden. Persoonlijk heb ik dit niet bij veel bedrijven ervaren hij is ook relax en komt over... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Sinds 1999 is ROS finance dé specialist in financial lease voor ondernemers en zzp’ers. Wij begrijpen dat mobiliteit cruciaal is voor jouw bedrijf en zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig de juiste financiering regelt. Met toegang tot een uitgebreide leasevoorraad van +70.000 personen- en bedrijfsauto’s bieden we altijd een passende oplossing. Onze aanpak is helder en direct: geen onnodige stappen, gewoon een snelle en transparante financiering binnen 24 uur. We denken met je mee, ongeacht je situatie, en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. In 2023 is ROS finance onderdeel geworden van FinancialLease.nl, de grootste financial leasemaatschappij van Nederland. Deze samenwerking versterkt onze positie in de markt en stelt ons in staat om ondernemers nog beter te bedienen. Of je nu startend ondernemer bent of al jaren in het vak zit, bij ROS finance krijg je een betrouwbare financieringspartner die begrijpt wat je nodig hebt. Wij regelen jouw lease, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: ondernemen.
Ravelijn 14, 3905NV, Veenendaal, Paesi Bassi
- 0318 54 58 88
- info@rosfinance.nl
- www.rosfinance.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Ik werd snel geholpen nadat een ander…
Ik werd snel geholpen nadat een ander bedrijf mij lang liet wachten ! Top gedaan. Ik werd geholpen door Niels.
Een aanrader!!
Omdat het heel snel contact opneemt. Heel vriendelijk en je goed informeert. Ik heb dit als heel prettig ervaren!!
Vandaar de vijf sterren!!
Persoonlijk contact heeft geleid tot…
Persoonlijk contact heeft geleid tot gesmeerde communicatie en het verwachte resultaat.
Mitchell is aardige man en hij altijd…
Mitchell is aardige man en hij altijd reageren op tijd
snelle offerte
Aardige en behulpzame medewerkers.
Aardige en behulpzame medewerkers.
Die weten wat ze doen .
Klantvriendelijk en snel geregeld.
Klantvriendelijk en snel geregeld.
The financing process went smoothly
The financing process went smoothly, and I was able to go through the process quickly.
Geen verbeterpunten voor ROS.
Geen verbeterpunten voor ROS.
Na mijn aanvraag voor financiering belde Jesper mij de dag erna op en heeft alles fantastisch geregeld. (Binnen 2 dagen)
Persoonlijke aandacht en snelle service.
Het contact verliep netjes en…
Het contact verliep netjes en duidelijk. Wanneer er geschakeld moest worden gebeurde dat direct. Erg prettig was ook dat het contact met de garage waar de auto gekocht werd over genomen werd door Ros Finance, wasrdoor je als klant alleen maar bezig hoef te zijn met wanneer de auto opgehaald kan worden. Al met al een top ervaring.