Den sämsta möjliga kundservice som går att uppleva! Tar över en vecka för att få svar på en enkel fråga. De skickar en påminnelsefaktura trots de mottagit betalning. Vägrar ta bort påminnelseavgift o... Leggi di più
Den sämsta kundkontakt som jag någonsin har haft, så ohjälpsam och ovillig att hjälpa till. Kundsupporten kan ej bekräfta att en räkning som har återkallats ej skall betalas, det är det värsta som j... Leggi di più
-0- jos se olisi. On hyvin outoja perimistavat. Asiakas ei saa ollenkaan muistutuslaskussa tietoa, mikä oli alkuperäisen laskun viite ja mitä tutkimusta lasku koskee?! Sittemmin selvisi, että... Leggi di più
Jag ringde skulle bara fråga en sak tjej som svarade va så otrevlig och orkar inte förklara. Hon sa jag förklarar inte 2 gånger snälla vad är med kundservice? Hon avslutar samtal jag inte va klar... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Fick inkasso trots att…
Fick inkasso trots att fakturpåminmelsen betalades helt i tid.
Bild skickat på att allt är betalt i tid men ingen återbetalning, har jag betalat en faktura dubbelt + extrakostnaden så har jag... Verkligen oseriöst företag!
Föräldrar fick inkasso för…
Föräldrar fick inkasso för teleabbonemang hos Telemer, trots att fakturpåminmelsen betalades i tid.
Det sjuka är att det är Inkassoföretaget Ropo som hanterar Telemars fakturor och inte bara inkasso.
Ropo har alltså skickat inkassoavgift på faktura som är betald för tid i deras eget fakturasystem. Nu kräver de att vi ska bevisa med bild på transaktion att fakturan är betald hos dem själva?
Bild skickat och allt är betalt i tid till SAMMA bankgironummer som inkassofakturan.
Att man låtsas som att faktura och inkassobolag är olika företag och vägrar titta i sina egna fakturasystem är inget annat än ren bluff för att få människor att betala extra avgifter felaktigt.
Avbryter nu också abbonnemang med Telemer som anlitat detta kriminella företag för sin fakturahantering.
Finansinspektionen kommer kontaktas.
Kan bara rekommendera alla med negativa upplevelser att även sätta samma betyg på de företag som anlitar Ropo så de blir medvetna om hur Ropo behandlar deras kunder.
Mycket oförskämd och dryg personal
Mycket oförskämd och dryg personal. Mannen avbröt mig hela tiden och jag fick aldrig säga vad jag hade för problem. Han körde över mig helt och det var bara "du ska betala, du ska betala" och han avslutade med att "jag behöver inte sitta och lyssna på dig" innan han slängde på luren!
🤮
Olen maksanut jo laskut jotka ropo on…
Olen maksanut jo laskut jotka ropo on lähettänyt minulle, yksi lasku on jopa 3 vuoden takaa?? Pitäisikö tässä olla poliisin kanssa asioissa?
Sämsta skiten någonsin
Sämsta skiten någonsin! De slutade skicka ut räkningarna till Kivra. Gömmer sedan fakturorna på sin sida så man måste vara bra duktig på hur det funkar. Inte lätt för någon med ADHD, som min vän jag hjälper. Håller er borta från dessa. Tror deras affärsidé bygger på påminnelse avgifter
Sämsta företaget
Sämsta företaget. Säger att dom ska ta bort en avgift men skickar den till kronofogden. Schenker samarbetar med detta pajjasföretaget. Dom måste ju få så mycket klagomål.
Förtjänar inte ens en stjärna
Förtjänar egentligen inte ens en stjärna.
ROPO agerar precis på gränsen till vad lagen tillåter, men med total avsaknad av etik.
De skickade vårt bolag till Kronofogden för en påstådd skuld, trots att vi inte haft några affärer med Schenker på över 4 år. När vi bad om underlag fick vi inget mer än ett fakturanummer och uppmaningen att själva kontakta Schenker – resten var "inte deras problem".
Alla tidigare krav och påminnelser hade skickats till en gammal adress som vi flyttade ifrån för 3,5 år sedan. När ärendet väl gick till Kronofogden lyckades de plötsligt hitta vår korrekta adress. Slump? Knappast. Detta känns som en medveten strategi för att driva upp kostnader och tvinga fram betalning.
Kundtjänsten är dessutom bland det mest oprofessionella jag varit med om. Personalen var direkt otrevlig och vägrade till en början ge oss korrekt OCR-nummer så vi ens kunde betala skulden som vi inte ens vet vad det gäller. På kronofogdens kravet stod bankgiro, räntor och avgifter och en summa – men inget fungerande OCR. Efter nya samtal fick vi till slut fram det, under tiden tickade räntan vidare i 21,6 %.
ROPO är inte intresserade av att lösa ärenden på ett schysst sätt – de lever på att folk betalar för att slippa riskera en prick i registret. Ett oseriöst inkassobolag, helt enkelt.
Alltid betalat hyran i tid
Alltid betalat hyran i tid! Den mänskliga faktorn hade ej tryckt på HB godkänn så betalningen skickades den den 7/8 kom in den 8/8
Den 8/8 kom fakturan från ROPO med 512kr pålagt avgift. Telefon samtal : stenhårda!
Bara att betala. Hur kan en brf använda sig av ett inkassoföretag med så dåligt rykte???
Scamfaktura till död mamma
De skickade en faktura på noll kronor (plus inkassoavgift) till min döda mamma, två gånger. Riktigt vidrigt.
Ropo lähettää maksuvaatimuksia jo heti…
Ropo lähettää maksuvaatimuksia jo heti toisena päivänä eräpäivästä ja vaativat maksamaan korot ja kohtuuttomat korkeat kulut vaikka koko lasku olisi jo maksettu. Kysymykseen onko tämä laillista, ei saa vastausta. Näistä laskutuksista ilmoitus aluehallintovirastoon. Miten tällainen perintäyhtiö voi toimia, tämä ei ansaitse edes yhtä tähteä.
Betalar inte tillbaka mina pengar
De skickade påminnelse efter att jag betalat min faktura så jag råkade betala två gånger. Nu är det helt omöjligt att få tillbaka pengarna som jag betalt extra trots att jag fyllt i massor av formulär och skickat till dem. Värdelöst företag ingen borde använda sig av dem!
Bluff.ägaren bor i Bromma.
Ropo skickar inbetalningskort
Ropo skickar inbetalningskort, där inbetalningsbeloppet är noll kronor. Men tar 60:- för att de skickar ut denna avi? Funderar på att polisanmäla ROPO för bedrägeri.
Huijari firma
Huijari firma! Laskuttaa jo maksettuja laskuja. Kerjää palautuksesta velvoitettavaa kulua 9€. Epäasiallinen vaatimus!
Har betalat in för mycket och väntar på…
Har betalat in för mycket och väntar på återbetalning.Jag har nu väntat i 5 månader och fortfarande inte fått pengarna. Enda chansen nu är att kontakta ARN
Känns som att dom hoppas på att man ska glömma.Men inte jag detta är bedrägeri.
Fikk akkurat ett inkassokrav på…
Fikk akkurat ett inkassokrav på 11.500,- med forfall om få dager. Jeg har ingen inkassosaker liggende overhode. Logget meg inn på ropo sine nettsider, og der lå det ingen krav. Godt jeg ikke betalte denne i nettbanken. Må være svindel eller så er jo dette firmaet på en helt annen planet.
Ropo rahastaa ja nostattaa…
Ropo rahastaa ja nostattaa perintäkuluja maasta kuuhun, ei ne välitä muuta kun rahaa, rahaa! Asiakaspalvelijat erittäin tylyjä eikä minkäänlaista empaattisuutta, eivätkä halua edes joustaa ja sopia asiasta. Minkälainen firma tämä on?!? Ihan oikeasti! Ropolla voi muka sopia ja tehdä maksujärjestelyitä, näihin eivät kuitenkaan suostuneet. Sanotaanko näin että ahneella on paskanen loppu.
Har fått fakturor per brev som är helt…
Har fått fakturor per brev som är helt och hållet fejk! Betala aldrig in till dessa!
Svindel på å lure folk å betale…
Svindel på å lure folk å betale bompenger.
Svindel.Har aldrig bestilt nägot av…
Svindel.Har aldrig bestilt nägot av dessa kroknäsor.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.