Rolluikenplaneet is eigenlijk rolladenplanet.de. Prijs was heel scherp en had de vele matige reviews al gelezen. Maar ik durfde de aankoop toch aan. Rolluik werd netjes geleverd zonder... Leggi di più
Om de toekomstige klanten te waarschuwen. BESTEL NIETS BIJ DIT BEDRIJF. Het zijn charlatans, 3 weken geleden 2 rolluikpantsers besteld, deze 2 beschadigd (deuken en krassen over verschillende lamellen... Leggi di più
zeer slechte afhandeling van beschadigd product, na herhaalde mails opnieuw besachdigd product ontvangen. na de periode dat je via visa je geld terug kan krijgen geen reactie meer. ik raad iedereen a... Leggi di più
Configuratie van rolpoort via website, is duidelijk. Snelle levering (2wk). Bezorgdatum is goed nagekomen. Lichte transportschade (deukje in afdekkap) maar dit heb ik zelf kunnen repareren. Dit heb ik... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Prima pantser tegen lage prijs
Rolluikpantser werd binnen een week uit duitsland geleverdmet goede verzendinformatie, was perfect verpakt waardoor er geen beschadigingen waren. Maten kwamen nauwkeurig overeen, kleur was goed en er zaten nog 3 veren bij. Daarnaast was de prijs geweldig.
Geen service of garantie en geen contact mogelijk
Rolluik besteld bij een keurige website mooi en overzichtelijk. Kreeg mail terug met bestelbevestiging en later dat het pakket was overgedragen aan de transporteur.
Alles prima, pakket werd netjes afgeleverd maar bij het openen van de verpakking bleek dat er deuken in de kast zaten.
toch maar gemonteerd maar ook de motor/afstandsbediening bleken niet te werken!
Wederom mail gestuurd met de gebreken en de schade en ook weer dat men deze in goede orde ontvangen had......
Daarna niets meer!!! Geen mail! geen reactie! Geprobeerd te bellen maar tevergeefs geen contact mogelijk.
Dus heb ik een rolluik met schade en wat niet werkt!
Let dus op bij dit bedrijf
Geen levering noch communicatie
2 rolluikpantsers bestel op 22/09, nog steeds geen zicht op levering, noch enige communicatie, status "in verwerking". Hopelijk komt dit alsnog in orde. Tot nu toe kan ik enkel voorgaande negatieve review bevestigen, ik had deze beter gecheckt voor een bestelling te plaatsen!
Rolluik besteld
Rolluik besteld, weet niet wanneer deze geleverd word. Geen contact te krijgen, voel me opgelicht.
Totaal geen contact te krijgen met dit…
Totaal geen contact te krijgen met dit bedrijf,
Bellen, mailen, LinkedIn, geen gehoor....
Probeer al een week contact te krijgen, geen idee wat de status is van mijn bestelling, die ik op korte termijn nodig had.
Ga niet met ze in zee, bespaar jezelf de moeite!
Waardeloze service; doe er geen zaken mee!
Rolluik garage besteld, kwam ruim twee weken later dan beloofd, met flinke schade aan de bovenkast. Het leek wel een wasbord! En dat terwijl ze op hun website pochen met de geweldige verpakking van hun producten!
Klacht ingediend - ticket PHX-EUL-UAR-F - en op het formulier de optie 'Korting' als compensatie ingevuld. De oude garagedeur was al verwijderd en mede door de vertraging in de levering moesten we ervoor kiezen om het geleverde rolluik te monteren om de garage te kunnen afsluiten. Daarom gekozen voor korting.
Reactie Rolluikenplaneet: Ze konden een nieuwe kast sturen, maar dan wel zelf de hele zaak volledig demonteren en opnieuw installeren. Kortom: de klant moet het zelf maar oplossen!
Ik ben gekke Heintje niet en heb deze optie uiteraard afgewezen waarna het voorstel kwam dat ze het pakket wel wilde ophalen en repareren. Dus dat zou weer weken wachten worden (zonder deur in de garage).
Kennelijk lezen ze dat niet goed, dus nogmaals uitgelegd dat dat geen optie is en opnieuw aangedrongen op korting. Daarna bleef het stil.
Conclusie: de service van dit (Poolse?) bedrijf is volstrekt waardeloos en onbetrouwbaar. Misschien leveren ze dan wel tegen een concurrerende prijs, maar ik doe er geen zaken meer mee. Ik zal iedereen aanraden hetzelfde te doen en voor wat meer geld naar een Nederlands bedrijf te gaan. Het bespaart je veel tijd en frustratie.
Rolluik van mindere kwaliteit
Rolluik besteld en vrij vlug binnen.
Echter kwam het rolluik binnen met beschadigingen en onbrekende onderdelen.
Al verschillende keren contact gezocht maar helaas geen antwoord.
Ook het rolluik is van mindere kwaliteit.
Hier bestel ik nooit meer.
Ik zou het niet nog eens doen....
Voor de Nederlandsers onder ons, check vooral de trustpilot reviews voor RolladenPlanet.de, zelfde bedrijf, maar dan met +2k reviews...
This company operates under different names in several countries:
Netherlands: RolluikenPlaneet.nl
Germany: RolladenPlanet.de
Poland: RolladenPlanet.pl
France: PlaneteVolet.fr
eBay: RolladenPlanet (eBay store, active in DE & AT)
My Experience
Ordering and payment were straightforward. I chose PayPal for extra security and to avoid potential issues.
The promised delivery time of 8–10 business days was not met. After 3 weeks I tried to call, only to discover that the phone number does not exist. I then sent an email but never received a reply. Meanwhile, I checked the “delivery status,” which only changed to “shipped” after 5 weeks. Four days later, I finally received two shutters.
Given the way they were packaged, I completely understand the many complaints about damage: the packaging is minimal, especially for international shipping from the factory in Poland.
The package was complete, but there were small damages clearly from production, not transport. The pre-drilled holes were in the wrong place and poorly done. The shutter springs broke immediately after installation. Luckily, these parts are easy to find locally in an improved version, so a handy DIYer can still make it work.
All in all, the whole process felt messy, poorly organized, and customer support is practically unreachable. The quality is minimal but acceptable. Considering that other suppliers charge about twice the price, it’s not entirely unreasonable.
However, I would not order here again. Warranty, communication, or any kind of contact with the company is basically impossible. Based on many other reviews, I’m simply glad I received the order at all and now have it working on the wall.
Rating: ★★☆☆☆ (2 out of 5)
6 rolluiken besteld…
21-8 besteld, geleverd 15-9…
Na bestellen gelijk contact gezocht, maar dat is onmogelijk.
De kwaliteit is op zich prima, maar het blinkt niet uit.
Enkele rolluiken zelf wat moeten vast zetten of afstellen omdat de lamellen niet liepen.
Wij zijn allang blij dat we een levering ontvangen hadden.
De ontbrekende bandopspanner bestel ik elders, hier ga ik niet meer op wachten….
Voor de prijs ist ok, wil je kunnen communiceren met de leverancier, dan zou ik hier niet bestellen…
Rolluiken besteld en betaald… 21-8… we zouden graag wat willen laten wijzigen wat niet mogelijk was.
Er is met deze firma geen contact te krijgen… ongeveer 10 mails gestuurd en 2 x een heel korte reactie… ben er bang voor dat dit niet goed komt…
VAAG BEDRIJF!! BESTEL HIER NIET!!!
Wij hebben uiteindelijk ons geld terug gekregen, nadat we mails naar het Duitse bedrijf gestuurd hadden en gedreigd hadden met het ondernemen van stappen. Daarna binnen 3 dagen een mail en binnen een week het geld terug.
Het Duitse bedrijf is Rolladenplanet punt de, hier kun je de Duitse emailadressen vinden.
Update 11-09-2025
Net weer ruim 1,5 uur naar een bandje geluisterd. Beide emailadressen (info apenstaartje rolluikenplaneet punt nl / widerruf apenstaartje rolluikenplaneet punt nl) lijken niet te werken, mails worden niet bezorgd...
Wij gaan nu verdere stappen ondernemen!
18-08-2025
Op 18/8 een rolluik besteld en betaald (873313222). Helaas toch een fout gemaakt met de afmetingen. Gelijk geprobeerd telefonisch contact te krijgen, maar na 30 minuten naar een bandje geluisterd te hebben toch alles geannuleerd (herroepen / widerruf aangemaakt).
Omdat het toch allemaal wat raar overkwam, weer telefonisch contact proberen te maken. Na 57 minuten weer naar een bandje geluisterd te hebben, nam eindelijk iemand de telefoon op. Deze man zag de reservering, betaling en annulering en zei gelijk het geld naar ons terug over te maken. Helaas tot heden geen enkele reactie meer en telefonisch is het bedrijf niet meer te bereiken (continue 'lijn bezet'). BESTEL DUS NIET! Het is absoluut geen Nederlands bedrijf of een bedrijf met een groot machinepark en meerdere mensen op kantoor. Het is een eenmansbedrijfje wat de orders, emails, telefoontjes absoluut niet aan kan!
Mocht er toch nog contact zijn, dan zullen we dat hier noteren.
Rolluik met kapotte motor en geen communicatie
Besteld en betaald.
Levering 1970 volgens hun systeem
Status 0 procent
Wat is dit voor een bedrijf ?
Status okt 2025 rolluik uiteindelijk geleverd met kapotte motor en deuk in rolluik. Er wordt totaal niet gereageerd op onze emails. Waardeloze organisatie
Goede nette deur voor weinig geld
Het was even een gok natuurlijk. Maar alles top gegaan deur ziet er degelijk en sjiek uit.
Bij bestellen de maten goed
Nakijken de dagmaat staat eigenlijk anders om. Maar 9-08 besteld 15-08 verzonden 27-8 zoals werd vermeld geleverd. Top zou zo weer een deur kopen.
Geen service.
Ticket PHP-WXW-Q2A-R aangemaakt.
Krijg geen reactie.
Rolluikdrager was afgebroken en aansluiting aan de verkeerd kant.
Telefonisch niet bereikbaar.
Houden zich aan de afspraken
Houden zich aan de afspraken. Enkel is bij mij de zending bij transport beschadigd geraakt.
Claim momenteel in behandeling.
bestelling gedaan geen antwoord, maar is uiteindelijk goed gekomen .
bestelling gedaan 19-08-2025, levertijd 4/8 dagen. nu 27-08 , Helaas niets gehoord . 2 x mails gestuurd geen reactie.
Wacht nog even af maar tot nu nog niets gehoord Als het nog goed komt zal ik mijn ervaring wel bijstellen maar tot op heden blijft het akelig stil.
UPDATE : uiteindelijk na het eerste deel van mijn review kwam communicatie op gang . uiteindelijk pantsers ontvangen op 3 sept . passen goed , kwaliteit oke .
Wie handig is en de tijd heeft, kan hier dus wel een goede aankoop doen
Bestelling van rolluik geplaatst op 1 augustus. Sindsdien lange tijd niets meer gehoord van dit bedrijf, terwijl in hun voorwaarden staat dat ze binnen 3 dagen verzenden. Op e-mails kreeg ik aanvankelijk geen reactie.
Update 2
Uiteindelijk toch een bevestiging ontvangen. Houd er rekening mee dat de leveringstermijn in de praktijk makkelijk kan verdubbelen. Indien het pakket ongeschonden zou aankomen, zou ik mijn beoordeling alsnog willen bijstellen.
Update 3
Het pakket is aangekomen, compleet en zonder schade.
Conclusie
De prijzen zijn scherp en de kwaliteit lijkt in orde. De rolluiken waren goed verpakt en degelijk beschermd tegen schade. Wie handig is en de tijd heeft, kan hier dus wel een goede aankoop doen.
Een groot minpunt blijft echter het moeizame contact met de firma en de onbetrouwbare levertijd die je beter met een dikke korrel zout neemt.