Via de KPN winkel in Waalwijk doorgestuurd omdat KPN het gewenste product niet op voorraad zou hebben. Bij RITEL in Waalwijk goed geholpen door Johan, duidelijk en eerlijk advies maar ook hier product... Leggi di più
Stationsstraat 47a, 5141 GC Waalwijk, NL
L'azienda ha risposto
Ritel dankjewel! Vandaag aardig meisje in de winkel gesproken meisje heeft veel dingen uitgelegd ik snapte er niets van eerst nu wel binnekort langs voor Lebara bundel is beter als tegoed zij mevrouw... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb een nieuwe telefoon gekocht en werd heel vriendelijk geholpen. Goede uitleg over verschillende telefoons en alles van mijn oude telefoon werd overgezet naar de nieuwe. Kan niet anders zeggen da... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.
Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!
Stationsstraat 47a, 5141 GC, Waalwijk, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Ritel - Waalwijk
Vandaag liep ik omstreeks 13u de winkel van Ritel aan de Stationsstraat 47a te Waalwijk binnen.
Direct werd ik erg vriendelijk begroet door de dame achter de balie en kon verder ongestoord even rustig rondkijken.
Na dit gedaan te hebben, stapte ik op haar af en legde haar uit waar ik naar op zoek was: een eenvoudig toestel met daarbij een eenvoudig telefoon abonnement waar ik niet te lang aan vast zou zitten.
Cindy, zo heette de dame, gaf mij direct een advies dat naadloos aansloot op mijn wensen.
Het was werkelijk precies wat ik zocht en het was een schot in de roos. Ik twijfelde geen seconde om haar advies op te volgen.
Je kon duidelijk merken dat Cindy enorm veel ervaring heeft in het tot in perfectie helpen van klanten in deze winkel.
Ik had niet persé een verwachting van Ritel want ik was nog nooit eerder daar geweest omdat ik normaal gesproken in de Vodafone winkel kom als ik iets moet regelen voor mijn telefoon.
Echter, als alle medewerkers van Ritel zo professioneel en ervaren zijn als Cindy dan kan Ritel rekenen op een klant voor het leven.
Zelfs de telefoon die afging weerhield haar er niet van om mij perfect te woord te staan. Mij zou dat, als ik in haar schoenen stond, enorm afleiden maar Cindy niet. Cindy bleef kalm, geconcentreerd en hielp mij fenomenaal.
Binnen 15 minuten stond ik buiten met precies dat waar naar zocht. Geen poespas of dingen die je bij andere winkels vaak aangesmeerd worden.
Ik hoop dat haar werkgever of manager deze review leest en zich realiseert dat een werknemer als Cindy goud is voor een bedrijf.
Ik ben werkelijk nog nooit zo goed geholpen in een telefoon winkel en zal voortaan naar Ritel in Waalwijk gaan.
Voor andere consumenten die op zoek zijn naar een telefoon met abonnement heb ik een advies: ga naar Ritel in Waalwijk en vraag naar Cindy, dan weet je zeker dat je krijgt waar je naar zoekt.
Cindy bedankt! Je bent een ongelofelijke topper!
Als ik meer dan 5 sterren kon geven, dan gaf ik ze.
Gegroet, een hele tevreden klant! (voor het leven)

Risposta di Ritel - Waalwijk
Ik was doorgestuurd vanuit Odido, want die wisten het niet op te lossen. Wat een geweldig team in Waalwijk. Cindy en Johan, ik hoop dat jullie er nog lang mogen werken. Wat de een niet weet weet de ander wel. Niet te serieus en met een leuk grapje of babbeltje de dag door. Dankjewel voor de koffie en tot hopelijk over 2 jaar weer!

Risposta di Ritel - Waalwijk
Ritel dankjewel! Vandaag aardig meisje in de winkel gesproken meisje heeft veel dingen uitgelegd ik snapte er niets van eerst nu wel binnekort langs voor Lebara bundel is beter als tegoed zij mevrouw dankjewel

Risposta di Ritel - Waalwijk
Het personeel in Waalwijk is altijd super vriendelijk, met name Johan. Ze nemen de tijd en je krijgt altijd een goed advies.
Ik voel me er altijd welkom.
Daar kunnen nog veel winkeliers iets van leren.

Risposta di Ritel - Waalwijk
Er werd goed geadviseerd en adequaat afgewikkeld.

Goed contact
Snel geholpen
Vriendelijke vrouw gesproken
Helder en duidelijk

Risposta di Ritel - Waalwijk
Ik had een brief gehad om mijn abonnement te verlengen. Ik werd gisteren gebeld voor de verlenging en ook nog goedkoper. Netjes van jullie

Risposta di Ritel - Waalwijk
Wij komen al sinds Ritel in Waalwijk zit bij Ritel. Wij worden altijd fantastisch geholpen en krijgen goede tips. Een aanrader voor iedereen die advies wil hebben, een abonnement wil afsluiten of een telefoon wil kopen.

Risposta di Ritel - Waalwijk
Al jaren klant bij Ritel, vaste medewerkers prettig in de omgang, doen wat je ze vraagt serieus of met een geintje, keer op keer fijne ervaring. Aanrader.

Risposta di Ritel - Waalwijk
Ritel Waalwijk geeft eerlijke adviezen en helpt je snel. Prima service

Risposta di Ritel - Waalwijk
Dit is een bedrijf waar wij al jaren komen voor onze telefoons en abonnementen.
Je wordt hier vriendelijk en deskundig geholpen met alles.
Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Risposta di Ritel - Waalwijk
prima geholpen met een leuk aanbod voor een 2-jarig contract bij Ben.

Risposta di Ritel - Waalwijk
Op aanraden naar Ritel geweest. Zeer goed en vriendelijk ontvangen. Uitstekend geadviseerd. Wat een service!

Risposta di Ritel - Waalwijk
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.