3 overnatninger på Scandic Falkoner. Super oplevelse, med et meget højt service niveau. Fantastisk lækker morgenmad. At der så også er 3 gange tapas, kaffe og vin, til en meget favorabel pris, gø... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi boede på Holiday Inn i Lübeck. Et dejligt hotel. Perfekt beliggenhed. Fine værelser, Super personale, morgenmaden var ok, og der var rent og pænt. MEN den aftenmenu vi fik, var dårlig. Det smagte... Leggi di più
Jeg valgt ud fra deres online katalog af kro/ hotel ophold i Danmark. Jeg valgt den hotel og området som jeg ønskede. Udfyld min oplysninger og sendt den afsted. Inden for et kort tid fik jeg min... Leggi di più
Vi har igen i år fået fantastisk hjælp af Risskov Bilferie , der havde booket os ind på Ferien-Und Reitsport Hotel Brunnenhof 42 personer. Fantastisk sted , lækker mad, super god service. Tak for... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Risskov Bilferie sælger kør selv-ferier til destinationer i Europa og vores kunder skal opleve høj kvalitet til attraktive priser.
Informazioni di contatto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtigt, Nemt og fin pris
Alt fungerede perfekt og vi benytter gerne Risskov igen
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse, har benyttet Risskov Bilferie op til flere gange, har altid været positiv overrasket over de steder de benytter. Vil absolut benytte Risskov Bilferie så længe vi har mulighed for det
Er altid klar til at hjælpe med at…
Er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning, så man kan få en god oplevelse.
Opstår der problemer er de altid klar til at hjælpe, trods forskellige holdninger og meninger omkring Hotellers kvalitet, kommer vi altid til en frem til en god løsning.
Altid nem og velfungerende booking
Altid nem og velfungerende booking. Hurtigt svar retur
Hotellet er en dejlig oplevelse
Hotellet er en dejlig oplevelse , beliggenheden er fantastisk med udsigt over Flensborg Fjord og mulighed for transport til Flensborg By med færge som lægger til ved hotellet.
morgenbuffet og aftensmad er særdeles velsmagende .
En dejlig oplevelse som vi gerne gentager.
Vi har flere gange brugt tilbud fra…
Vi har flere gange brugt tilbud fra Risskov rejser.
Det har været gode oplevelser. Vi forventer at benytte tilbud fra dem igen.
God service, der er altid en medarbejder klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med at løse henvendelsen
Super fint
De bestilte kro-hotelophold levede op til forventningerne, som lovet fin service. God valuta for pengene.
Hjemmesiden fra Risskov fungerede perfekt
Hjemmesiden fra Risskov fungerede perfekt; det samme gjorde betaling og efterfølgende fremsendelse af betalingsbevis.
Super ophold på Kysthotellet,Grenå
Super ophold på Kysthotellet,Grenå
Det er alletiders at der er en kalender,
Så har man bedre mulighed for at finde datoer der passer en bedst.
Samtidig har man ligeledes priser at gå for.
Har allerede bestilt næste 2 ophold.
God service tak
Enkel og sikker booking
Risskov Bilferie hjalp os
Risskov Bilferie hjalp os da vi havde haft en meget dårlig oplevelse af et hotel.
Fra jeg skrev til jeg fik svar gik der ku få timer og indenfor 1 døgn havde vi fået byttet et ophold. God stil og dejligt for os
Tak for mange gode ferie
Jeg har altid fået den hjælp når jeg har haft brug for det, både når jeg er på destinationen og der hjemme, som eks betaling af en regning.
Jeg bruger cr. Riskov bilferie 2 til 3 gange om året, de får 10 ud af 10 point.
Startede med fin betjening ved…
Startede med fin betjening ved bestilling gennem Risskov Bilferie.
Selve opholdet på Kobæk Strand var fantastisk. Personalet venligt og imødekommende. Værelserne gode og rene. Maden helt fantastisk. Alt i alt en meget dejlig oplevelse. Kan kun anbefales.
Hurtig tilbagemelding ved bestilling
Hurtig tilbagemelding ved bestilling. God information inder afrejsedag. Tilbagemelding om betaling. Troværdig samarbejdspartner
Det var anden gang jeg har købt kør…
Det var anden gang jeg har købt kør selv ferie med hotelophold. Det har været en rigtig god oplevelse begge gange. Så helt i top med det hele.
Vi bruger altid Risskov Bilferie når vi…
Vi bruger altid Risskov Bilferie når vi tager på vores små ophold. Det er nemt at bestille og hvis man har nogle spørgsmål kan man bare ringe. Så får man hjælp af et rigtigt menneske og ikke en maskine.
Ville ønske jeg kunne give 0 stjerner
Ville ønske jeg kunne give 0 stjerner, for 1 fortjener de ikke.
Lang historie kort. Det bookede sted i Sverige har ikke den lovede hytte. Noget af første dagen bruges på dette både på stedet og i telefonen til Risskov. Næste dag bruges på at vente, og ringe utallige gange for at finde ud af hvor vi skal bo. Nyt sted er ikke i samme område som vi ønskede, og vi skulle nu betale ekstra. Vi har klaget, og selvom det ikke er store beløb, vælger de at afvise klagen. To dage ødelagt ud af fire dage finder de åbenbart ikke vigtigt. Super service Risskov. NOT
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.