Risskov Bilferie Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

3 overnatninger på Scandic Falkoner. Super oplevelse, med et meget højt service niveau. Fantastisk lækker morgenmad. At der så også er 3 gange tapas, kaffe og vin, til en meget favorabel pris, gø... Leggi di più

Vi boede på Holiday Inn i Lübeck. Et dejligt hotel. Perfekt beliggenhed. Fine værelser, Super personale, morgenmaden var ok, og der var rent og pænt. MEN den aftenmenu vi fik, var dårlig. Det smagte... Leggi di più

Jeg valgt ud fra deres online katalog af kro/ hotel ophold i Danmark. Jeg valgt den hotel og området som jeg ønskede. Udfyld min oplysninger og sendt den afsted. Inden for et kort tid fik jeg min... Leggi di più

Vi har igen i år fået fantastisk hjælp af Risskov Bilferie , der havde booket os ind på Ferien-Und Reitsport Hotel Brunnenhof 42 personer. Fantastisk sted , lækker mad, super god service. Tak for... Leggi di più

1. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Risskov Bilferie sælger kør selv-ferier til destinationer i Europa og vores kunder skal opleve høj kvalitet til attraktive priser.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

322 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Et godt og funktionelt online service

Jeg valgt ud fra deres online katalog af kro/ hotel ophold i Danmark.
Jeg valgt den hotel og området som jeg ønskede.
Udfyld min oplysninger og sendt den afsted. Inden for et kort tid fik jeg min bekræftelse.
Alt var lige så godt som beskrevet i Risskov's egen webside. En god service og noget godt for pengene.

15 settembre 2026

Er Risskov Bilferie er en god ferieformidler?

Vi er et par, som har brugt Risskov Bilferie som formidler i vores søgning af ferier rigtigt mange gange - set over adskillige år. Alt har altid fungeret på allerbedste måde i denne formidlingsopgave, som Risskov Bilferie tager sig af. Intet har været overladt til tilfældigheder.
Vi har således haft rigtigt mange helt fantastiske oplevelser med de hoteller vi har besøgt - og meget få gange har vi måttet erkende, at vi nok burde have valgt noget andet.
Vi er ikke meget kritiske, men vores forventninger til en “rigtig ferie” er dog alligevel altid tilstede, når vi besøger nye destinationer.

18 settembre 2026

Scandic Falkoner

3 overnatninger på Scandic Falkoner.
Super oplevelse, med et meget højt service niveau.
Fantastisk lækker morgenmad.
At der så også er 3 gange tapas, kaffe og vin, til en meget favorabel pris, gør jo ikke oplevelsen dårligere.
Samtidig har man metroen lige rundt om hjørnet.
Kan på det varmeste anbefales og kommer helt sikkert tilbage, næste gang vejen falder forbi Kbh.

17 settembre 2026

NIE wieder Ferien Hotel Brunnenhof in Suhlendorf, Lüneburger Heide

Unseren Aufenthalt buchten wir über Risskow Autoferie im Hotel Brunnenhof, in Suhlendorf, lüneburger Heide für 2 Übernachtung en mit Frühstück, Abendessen und Lunchpaket für unterwegs.
Auf Grund einer Erkrankung unseres Hundes mussten wir unseren Aufenthalt verschieben, die Umbuchung verlief per Mail reibungslos.
Somit erreichten wir das Hotel abends am 18.08.26 gegen 19.30.
Zu unserem Erstaunen lag nun keine Umbuchung vor, aber wir sollten erst einmal etwas essen, in der Zwischenzeit wollte man sich um einen Aufenthalt im Hotel kümmern.
Man konnte uns nur im Nebengebäude ein Zimmer anbieten, am nächsten Tag wollte man sehen, ob inzwischen etwas anderes frei wäre.
Das Zimmer wirkte auf den ersten Blick nicht einladend, in dem einen Bett befand sich u.a. verkrustetes (Blut) in der Mitte der Bettdecke, und an der Wand, auch wirkte das Laken benutzt.
Dieses Bett haben wir nicht benutzt.
Wir haben die Nacht überstanden und stellten am Morgen fest, dass sich auch in dem anderen Bett etwas verkrustetes am Fussende befand, was wir abends nicht bemerkt haben.
Nach Rücksprache morgens mit der Dame in der Rezeption erklärten wir unser Problem und baten in diesem Zusammenhang um unser Lunchpaket und dass wir in diesem Zimmer keine weitere Nacht mehr schlafen möchten.
Wir kamen zu keinem Ergebnis, da das Gespräch nicht mehr freundlich endete, nachdem wir um das Lunchpaket für den Tag baten. " Das Lunchpaket muss einen Tag vorher bestellt werden".... so war die Aussage der Dame in der Rezeption.
( es wäre einfacher, diese Info während der Buchung sichtbar zu machen)
Daraufhin fragte ich, ob eine Erstattung möglich wäre, da wir ein Zimmer in einem unzumutbaren Zustand bekamen sowie uns auch das Lunchpaket verweigert wurde.... und wir noch am selben Morgen abreisen werden.
Man teilte uns mit, dass wir die Rechnung vom Vorabend nicht bezahlen bräuchten, es handelte sich um 2 Tassen Kaffee und 2 Glas Rotwein.
Bei dieser "Erstattung" handelt es sich absolut nicht um den Preis, den wir für den 2-tägigenAufenthalt im Hotel im voraus bezahlt haben.

Wir können einen Aufenthalt im Hotel Brunnenhof leider nicht weiter empfehlen.

18 agosto 2026

Holiday Inn i Lübeck

MEN den aftenmenu vi fik, var dårlig. Det smagte ganske enkelt forfærdeligt. Alt virkede enten smagløst, eller som noget der havde ligget i en fryser i årevis og var tøet op ti lejligheden. Vi spist lidt af forretten, lidt af pastaen til hovedretten, lod laksen ligge, den var tør og smagte af gammel fisk. Desserten var uspiselig. Sure kirsebær, is der smagte som om den var tøet op og frosset flere gange, og en opvarmet brownie, der smagte gammel. Ville hellere have et billigere ophold, og undvære den inkluderede menu.

5 settembre 2026

God ferie!

Vi fik god betjening over telefonen. Vi fik - endnu vigtigere - lige den oplevelse, vi håbede på, da vi bookede vores ferie i Alken.

3 settembre 2026

Stor fornøjelse

Det er altid en fornøjelse at rejse med Risskov Bilferie😊
Nemt at finde rundt på hjemmesiden og bestille😉
De steder vi har været har levet fuldt ud op til vores forventninger. 💐

27 agosto 2026

Hjælpsomme og venlige medarbejdere

Hjælpsomme og venlige medarbejdere.
Et lidt stift booking system.
Generelt for få billeder og svært at se lokation og afstande i forhold til hotellerne. Mangler links til f.eks. Google Maps.
Gode tilbud og virkelig stor forskellighed i forhold til både standard og service på hotellerne.

1 settembre 2026