Jeg var til rygseminar 20/5-2026 Jeg må ærligt indrømme det var den fedeste oplevelse på 4 timer og 15 min. Tiden fløj afsted. Tror nok hun hedder Charlotte hende der underviste os. Hun var så d... Leggi di più

RH glostrup. Ang. Injektion i øje - kompetent og mere end venlig tone ;) - kontroltiderne fungerer ofte dårligt. Kommer for sent til at resultatet kan vurderes. Flere gange. Få en tid på injektion... Leggi di più

I får 5 stjerne pga jeres personale på opvågning senge afsnit på 11 ,opgang 2, og intensiv!! Men jeres elevator system er noget L O R T!!! intensiv patient skulle vente 20 min for at komme ned,... Leggi di più

Ventede 10 timer på at se en læge på Rigshospitalet Glostrup akutmodtagelse. Da jeg spurgte ind til ventetiden sagde en arrogant sygeplejerske, at så kunne jeg jo have lade vær med at komme om natten... Leggi di più

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,8

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Barselsgangen 5033

Ingen empati fra sygeplejerskerne overfor førstegangsfødende forældre der er blevet sendt hjem efter 4 timer.

Ingen informationer videregives ved vagtslifte, skal fortælle de samme ting hver 7. time. Vi bliver behandlet som om vi intet ved og alle problemer med vores barn bare skal behandles med mere mad.

Ubehageligt at ingen empati eller forsøg på indlevelse for personer med så flossede følelser som en nybagt mor eller far for første gang.

Sørgeligt at det er hvad der er sket med det danske sundhedsvæsen. Jeg hører ingen gode historier fra nogen der har været her.

28 aprile 2020

Traume centeret Rigshospitalet

Traume centeret
Tak for FANTASTISK behandling igår.
Havde hovedsmerter (+ en masse detaljer)
Jeg kom ind på traume centeret og blev kørt igennem systemet på trods af meget højt arbejdspres.
Tusinde Tak til Traume centeretets professionelle sygeplejersker og lægen som hed Lerke.

2 aprile 2020

Mange tak

Vil meget gerne rose på alle i øre, næse, hals afd. Rigshospitalet Kbh. for en meget god behandling. Speciale TAK til sygeplejerske Karen.

24 febbraio 2020

I just left the hospital now

I just left the hospital now, i dont even feel like this hospital remain to Denmark, cause with the other hospitals i have mosty had pretty good experience within the posibilities. I live here for almost three years, but what i experienced today exceed all. Very much on my own in a foreign country, after calling 1813 they wanted to Send me an ambulance cause they were concerned about me being severely dehydrated. I rejected that, their response were to at least put me priority.
The experience after-rude personal, they let me wait with no action no doctor, nothing for almost four hours.
Now i dont have to be a doctor, to know that it is really necessary to someone who womited for more than 48hrs plus cannt hold even a water to give the base (Nacl), plus some things intravenous.
And i totally understand its not a welcome drink at the hospital, but i mean after four hours telling me that they are busy and being rude and sarcastic that what do i Think im not that sick.
This isnt a Danish standard and im not saying i was dying(altho i felt really terrible, almost felt like it), but they are not at all close to the standards i have experienced in other parts of Denmark.

20 dicembre 2019

Karkirurgisk klinik 3113

Jeg kom til afdelingen på Rigshospitalet via Bispebjerg hospital. Yderst venlig modtagelse, fra alle personale grupper. Altid fine svar på spørgsmål, hvilket er nødvendigt, når man som jeg, ikke har været igennem en sådan behandling. Operationen gik fint, 3 timer, og opvågning det samme. Sjovt at vågne op, og blive spurgt om jeg vidste hvor jeg var, jeg mente jeg var ude og sejle. Efter operationen, får man hver morgen, besked på hvor langt man er i behandlingen. Hospitalet ser lidt slidt ud, vandhaner som drypper.... Men personalet er altid smilende, og har også tid til en sjov bemærkning, hvilket letter på evt. mørke tanker patienterne har

7 dicembre 2019

Enig med Mark....

Psykiatrisk Center Glostrup , står ukrudtet op over kølerhøjde på parkeringspladserne, og flere steder kan biler ikke passere hinanden, da hækkene ikke bliver klippet længere.

Godt råd, tjek lige hvor du holder så bilen ikke antænder ukrudtet under bilen.

25 agosto 2019

Et hospital, der ikke er Danmark værdigt

En i forvejen bekymrende kræftoperation udviklede sig til det rene mareridt med komplikationer af enhver art, fejlmedicinering (der ledte til et fem dage langt anafylaktisk anfald med bl.a. 41,5 i feber og en tur på intensiv), forfejlede indgreb (inkl. min favorit hvor en læge ikke vidste, hvad han var ved at fjerne), forsinkelser og aflysninger (der var aldrig narkoselæger nok, så jeg fastede ofte forgæves før indgreb), konstante ændringer af diagnose, behandlingsmetode og ansvarshavende læge (ingen lod til at ville tage ansvar?) samt en helt igennem utilstrækkelig forplejning med den mest frastødende mad, jeg længe har set. Til en patient opereret i maven! Goddaw mand. Jeg var døden nær, kastede op i lange baner og kunne ikke stå på mine egne ben som resultat heraf. Indlægningen gik fra at vare de forventede 8-10 dage til de reelle fem uger (!). Da jeg rullede ud af Riget i en kørestol, havde jeg tabt 20 kg og var en skygge af mig selv. Hvis dette er Danmarks bedste hospital, så står det virkelig skidt til med vores sundhedsvæsen. Føj!

31 luglio 2019

Glostrup og gentofte (Videnscenter for ryg og reumatologi)

Som jævnlig bruger af hospitalvæsnet er jeg simpelthen nødt til at skrive denne anmeldelse.
Jeg henvendte mig på akutklinikken på glostrup en fredag eftermiddag med store smerter i skulderen.
Efter en kort vente tid kom der en læge og kiggede på mig og bestilte de blodprøver, der skulle bruges.
Han begyndte samtidig en længere udredning i et forsøg på at finde årsagen til smerterne. Det er den mest grundige undersøgelse jeg har oplevet på en skadestue og endte med at blive indlagt grundet en infektion. Og dagen efter tog den næste læge over med de grundige undersøgelser, samt videre smertestilning. Ialt blev det til 5 døgn med en fantastisk behandling og personale på afdelingen, som formåede at virke tilstedeværende, til trods for den travlhed de oplever.
Opfølgningen på forløbet var lagt over til Gentofte hospital, hvor det ligeledes var en fantastisk positiv oplevelse. Lægen der forklarede på en virkelig god måde hvad det var og hvordan man evt. kan behandle det.
Herfra skal lyde en tak til alle jeg mødte på min tur rundt i systemet denne gang.

20 giugno 2019

Neurologisk afd. Glostrup

Jeg var indkaldt til samtale på Neurologisk afd. og blev mødt af Neurolog Jesper Rønager som på bedste, afmystficerende måde, forklarede mig om hjernens funktioner og hvorfor jeg ikke skulle være urolig i fht. de symptomer jeg havde oplevet. Jeg følte mig taget alvorligt, undersøgt grundigt og gik derfra både lettet og beriget😊👍👍👍Tak for det!

1 aprile 2019

Rigshospital is incompetent

Rigshospital is incompetent, Neurologist level of professionalism is not existent. The way it works: emergency scanning for tumours and bleeding if they do not exists means you are fine and will not die, orders you out to go home to sleep. Overlooked severe encephalitis twice, lost my job due to illness, had no medical leave offered, severe form lasted for several months hardly could walk or go around the house, refused help by hospital and by private clinics, GP didn't know what to do, I went abroad and was hospitalised. But what to be surprised here, they overlook meningitis too, so many cases in Denmark even cases that get to the court because people die! Utterly unprofessional in diagnostic, mediocre at best. Even when diagnosis are made abroad they still cant follow up on it. Often feels that I talk to absolute low level intellect people, not even basic knowledge at all. The only thing that works for Danish medical system is an absolute arrogance, blown to unbelievable proportion, they believe how good they are, although in the end of the day reality is different. All this “high professionalism” is based on marketing or people experience who doesn't know any better and not aware what they should in fact receive from the hospital. I have medical background and I know exactly what was not done! Thats where partially the financial resources go… to create image and promotion. Especially for foreigners because we are used for quality service and if you start to complain they presume that you are looking for attention and not psychological stable. I know for the fact that they are even taught at universities and medical schools, “if the foreigners comes to you multiple time start to ignore them because they are looking for your attention”. The narcissistic omnipotence of Danes are to unbelievable height! In a mean time Doctors from Abroad are openly laughing from Danes basic inabilities to perform! You all should be ashamed of yourself! If you cant perform professionally either stop working or reeducate yourself!

15 febbraio 2019

Tak til Traumecentret for ualmindelig…

Tak til Traumecentret for ualmindelig fin behandling.
Jeg føler mig priviligeret at I stiller op på en 2 juledag og behandler mig.
Faglige dygtige kompetente medarbejdere, fyldt med impati og omsorg.
I ønskes et godt nytår og at jeres arbejde bliver værdsat, af det politiske system.
Kh. Bjørn

27 dicembre 2018

Neurologisk afd.

Neurologisk afd.
Der var ikke styr på noget som helst. Min bror blev indlagt med en blodprop, operationen gik godt, hvilket er det eneste positive at sige. Man sørgede ikke for at han fik mad eller væske. Jeg måtte sørge for disse ting og at han kunne få et bad. Desuden ville de så overføre ham til en andet sygehus på Sjælland til trods for han bor i Sønderjylland. Jeg håber aldrig jeg skal indlægges på Riget.

3 dicembre 2018

Mere empati tak

Først udsættelse af min søns operation i en uge. Dernæst forsinkelse i mere end tre timer med fastende dreng, krydret med næsvis, uempatisk sygeplejerske. Det er ikke i orden at ansætte sådanne folk til at håndtere børn og familier!! Stram op!!!

20 novembre 2018

super behandling

I marts,april 2016. Var jeg indlagt med Guillian Barre. Først Kbh. Senere Glostrup. Begge steder, blev jeg behandlet utroligt godt. De gik igang med gen optræning med det samme , da jeg endelig vågnede. Der var mennesker omkring mig hele tiden, de var utroligt søde og opmærksomme.
På Glostrup var der en særlig god fysioterapeut, der knoklede rundt med mig.
I dag har mine sansers fulde brug, og jeg kan gå normalt. Så tak for det.

16 novembre 2018

Grå stær operationer SUPER

Grå stær operationer

Fredag 24. aug. 2018 og 31. aug. 2018 blev jeg opereret at Ulrik Christensen paa glostrup øjenafd. for grå stær på begge øjne. Jeg blev i jan. 2012 opereret også paa glostrup for nethindeløsning, hvor jeg desværre pga en dum vagtlæge kom så sent, at jeg mistede ca. 50% af mit synsfelt. Jeg blev dog fint opereret af Ole Mørck og konsulteret af Jørgen Willumsen, meget kompetent.

Men denne besked handler nu om stue 10, hvor Ulrik opererer. Jeg havde været meget nervøs de sidste år, fordi min far havde grå og grøn stær og til sidst blev blind og lam. Det har jeg haft i baghovedet, men dog reduceret min angst de sidste mdr. Da jeg fredag d. 24. aug. første gang så Ulrik hente patienten før mig, som skulle opereres, faldt min angst med det samme til jorden. Jeg oplevede en stærk kompetent mand, der havde styr på det, han lavede. Dette skulle også vise sig at være sandt.

Ulrik startede med at sige, at han ville være min øjenkirurg resten af mit liv, hvilket betød, at jeg faldt meget til ro. Hans omgivende personale incl. co-piloten var bare søde, venlige og kompetente.

Jeg mærkede INTET ved begge operationer og kunne meget let kommunikere med Ulrik og personalet. Det ville have været interessant, hvis jeg havde kunnet videofilme operationen set fra MIT "synspunkt", men det er vist endnu ikke muligt.

Så den korte historie: Du er i gode hænder, hvis du skal opereres i øjnene på stue 10 med Ulrik Christensen og team.

1 settembre 2018

Ortopæd kirurgisk

Ortopæd kirurgisk
Vi har ikke engang været på afdelingen endnu. :( Og jeg frygter at min søn skal indlægges sådan et sted med så ubehagelige personer.
jeg har ringet 2 gange ind, den første gang for at høre om, man kunne blive skrevet på venteliste hvis der blev et afbud. Han er henvist den 30 maj og fik først tid 8 aug. Jeg ringede på vejene af min søn på 24 år, da han ikke kan ringe i arbejdstiden. Hun vrissede og korreksede mig og om det var gået op for mig at min søn siden han var 16 år havde bemyndigelse over sit eget nemid. ☹
Næste gang jeg ringede var da hans tid nu var udsat, til den 21 sep. dvs at vi bare for at få en undersøgelse skal vente i 4 måneder. Vi tager kontakt til private venner der er praktiserende læge og Kirurg. Vedr. andre muligheder. De oplyste mig om det frie sygehusvalg. jeg har derfor havde været i kontakt med et privathospital, som går under det frie sygehusvalg. Som fortalte at jeg blot skulle ringe ind til afdelingen, så vil de føre henvisningen over til dem.
Efter 106 opkald. Fik jeg kontakt til afdelingen.
Hun nærmest skreg ind i øret på mig om jeg ville betale selv. Der var kun 2 muligheder for min søn, og det var Århus eller Rigshospitalet, Jeg fik så besked på at ringe til patient rådgivningen, de ville så tage kontakt til afdelingen.
Det er meget skræmmende at skal være i hænderne på så ubehagelige personer, det er ikke meget man når og sige før de holder enetale, uden og overhovedet føre en normal venlig dialog. Den sidste jeg talte med var så gal og stresset at hendes vejrtrækning lød som en der havde løbet en maraton.
Både privat hospitalet og private venner som er henholdsvis kirurg og praktiserende læge, har fortalt at flere laver disse operationer.
Min Søn er Mekaniker, han er hofte opereret som barn og vi har hele tiden vidst at han skal have ny hofte når han er udvokset, og får smerter. De smerter er nu så voldsomme at det hele haster lidt. (Han vil jo gerne beholde sit arbejde)
Man sider nu med en meget nervøs fornemmelse for det forløb man skal i gennem.

4 agosto 2018

The hospital has endometriosis department!

I was diagnosed with endometriosis by my doctor Herlev, and he refers me to Rigshospitalet. I had to wait two months before my checkup. However, once they confirm that I did have endometriosis and fibroma, they quickly scheduled me for surgery (laparoscopy myomectomy). From what they told me, the hospital has their endometriosis department and specialist.

The nurses were very kind and patient, and the doctors were thoughtful. Overall, I had a great experience.

3 agosto 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito