Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var til rygseminar 20/5-2026 Jeg må ærligt indrømme det var den fedeste oplevelse på 4 timer og 15 min. Tiden fløj afsted. Tror nok hun hedder Charlotte hende der underviste os. Hun var så d... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

RH glostrup. Ang. Injektion i øje - kompetent og mere end venlig tone ;) - kontroltiderne fungerer ofte dårligt. Kommer for sent til at resultatet kan vurderes. Flere gange. Få en tid på injektion... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I får 5 stjerne pga jeres personale på opvågning senge afsnit på 11 ,opgang 2, og intensiv!! Men jeres elevator system er noget L O R T!!! intensiv patient skulle vente 20 min for at komme ned,... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

3,7

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigshospitalet kbh .

Rigshospitalet kbh .. Endnu en gang 10 stjerner.. De er bare professionelle og tager sig godt af patienterne og endnu en gang tak til hjerte afd for jeres indsats ved min anden operation

23 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Rigshospitalet Glostrup startede for…

Rigshospitalet Glostrup startede for mig som en positiv ting på gigtafdelingen, men ændredes til et mareridt efter nogle alvorlige bivirkninger på biologisk medicin.
Sygeplejerskerne skal dog have ros for at have været ekstremt professionelle hele vejen igennem.
Jeg vil på det kraftigste fraråde alle der læser dette at begynde at tage biologisk medicin. Det er en pengemaskine for producenterne og lægerne har intet kendskab til medicinen andet end hvad producenten siger. Og på trods af hvad de siger slår det folk ihjel.
Kig for guds skyld på alternative behandlinger så som sund mad, motion mm.
Lad være at tage medicin der skader eller ødelægger dit immunsystem, med mindre du vil have en hurtig billet herfra! Jeg var på det under et halvt år og er blevet alvorligt skadet.

5 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Jeg er lige kommet hjem efter at have…

Jeg er lige kommet hjem efter at have været indlagt på Rigshosp. afd. for blodsygdomme (canser). Sjældent har jeg mødt så omsorgsfuld og venlig personale. De fortjener masser af ros og tak for deres måde at være på. Maden var for øvrigt også helt i top, det kunne et hotel ikke gøre bedre
Lise Jørgensen

28 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Rigshospitalets øjenafdeling i Glostrup…

Rigshospitalets øjenafdeling i Glostrup - administrativ rodebutik! Vi har desværre været her nogle gange. Hver gang er den gal med aftalerne og kommunikationen. Den ene idiotiske fejltagelse efter den anden. Registrering ved modtagelse går galt. Man bliver sendt hjem og får efterfølgende at vide at undersøgelsen ikke var slut. Operationer lægges forkert i kalenderen eller der oplyses forkert operation. Komplet rodebutik.

26 febbraio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Sygeplejeskerne gør deres bedste med de…

Sygeplejeskerne gør deres bedste med de kollegaer og midler,de har til rådighed over.
Men aldrig før jeg været på så gammel og slidt sygehus som det og vant til SVS-Esbjerg og Skejby.
Sidder og venter i 2.5 time på en samtale med en læge (Dec22)og da vedkommende dukkede op tog det knap 5 min, da vedkommende ikke viste noget om det jeg skulle igennem.
Var der til hjerteklap undersøgelse i Dec22.
Hjerteklap operation i Januar 23 og den blev afbrudt,da deres udstyr var for kort til mig-ja, man tror det er løgn.
Ny tid blev jeg så lige straffet for, men ser nu ud til det bliver til noget.
Som tideligere chauffør er jeg vant til lidt af med mad,men efter det er en sygehus,så er deres mad utroligt ringe og af dårlig kvalitet.
Og de 4* skyldes udelukkende plejepersonalet på afd 3143 el var det en 2* el 3*

9 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Min datter har idag været inde og få en…

Min datter har idag været inde og få en bryst reduktion ,og jeg / vi er så taknemmelige for den tryghed,omsorg og ikke mindst det super dygtige personale vi har mødt på bryst kirurgisk afdeling,det var overlæge Christian der udførte operationen ,og WOW et resultat .Så kæmpe stort TAK fra Cecilie (patient ,og Heidi( mor)

24 gennaio 2023

Afd 8642

Afd 8642
Det er de mest imødekomme og behagelige mennesker der arbejder der. Har været her i 2 ud af 10 dage og er så positiv over mit ophold, de skal nok gøre det nemmere

23 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

professionelle, glade og imødekommende faggrupper.

Har lige afsluttet et udrednings forløb på Rigshospitalet! Heldigvis er jeg rat rask 😊
Fra start til slut er jeg blevet mødt af professionelle, glade og imødekommende faggrupper.
Imponerende når man tænker på hvad politikerne byder dem. Men altså: respekt (men kommer helst ikke igen 😊 men gør jeg, glæder jeg mig næsten)

En særlig tak til dem der tager blodprøver på 10 sal. Fedt at blive mødt med sådan et humør, og man kan grine så meget, på så kort tid 😊

21 ottobre 2022

frokost der ligner frokost

Jeg ved ikke hvem der står for maden i kemo afdeling
jeg nægter at tro på at det er en kok ,frokost og aftensmad ligner hinanden Det kan godt ske at Der ligger 5 Skive spegepølse til frokost
det kommer ind i nogle opvarmet fade og ser meget uappetitligt ud
Kemoterapi, strålebehandling og en del medicin kan give ændringer i smagssansen . så derfor skal maden jo være genkendelig ,Vi har det svært i forvejen Jeg synes I skulle skamme jer

20 ottobre 2022

Tryghed.

Fantastisk hospital: Man bliver behandlet med respekt og venlighed.
Der bliver lyttet til dine problemer og handlet i samarbejde med patienten. Ryg-og røntgen samt øjenafdelingen. er atmosfæren rolig og venlig.
akut afd. er dog en noget stresset afdeling. Her går det lidt for stærkt, og ventetiden er dræbende, men hvis du bliver indlagt på til obs. er det en helt anden fred og ro.

9 agosto 2022

Vi har udelukkende ros

Vi har udelukkende ros. Alt personale har været enestående . I et langt forløb med en søn med lymfecancer har vi kun mødt imødekommende personale. Alle aftaler er overholdt. God tid. Vi har følt os i meget trygge og i de bedste hænder. En svær tid. TUSIND TAK !

16 luglio 2022
Valutata 3 stelle su 5

Fh glostrup kontroltiderne mangler, behandling gir ikke mening!

Flere gange.
Få en tid på injektionsdagen må opprioriteres eĺlers spildt risiko og ubehag ved injektionen !
Ok lige pt. fik en hurtig lægesamtale, tak for det, konkret ingen akut risiko, so far beroliget.... men tænk over det generelle issue pls.

5 luglio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Tjekkede ind på Riget efter en blodprop

Blev tjekket ind på Riget efter en blodprop - kan næsten ikke finde nok rosende ord for behandling og den venlighed man bliver mødt med. Personalet, ingen tvivl, de har travlt, men alligevel formår de at få mig til at føle jeg er den eneste patient der betyder noget for dem. At faciliteterne i den nye del var helt tip-top gjorde naturligvis ikke opholdet ringere.
Stor tak og dybt respekt herfra.

10 giugno 2022

EN DAG PÅ HOSPITALET.

EN DAG PÅ HOSPITALET.
Jeg leder altid med lys og lygte efter noget, jeg kan brokke mig over. Derfor glædede jeg mig til at træde ind på Rigshospitalets område. Man hører jo så meget, for der mangler jo personale på stedet. Nu skulle det vise sig, om jeg fik ret i mine lidt negative tanker om den afdeling. jeg skulle ind til undersøgelse på. Paradoksalt nok var det hukommelsesafdelingen.
Det hele begyndte med, at jeg blev hentet kl. 8 af en Falck-bus. Det er lige som at køre med Turkøb: Man henter folk på deres adresser, og vi bliver i samlet flok kørt - Ikke til Fisketorvet, men til Rigshospitalet.
Nu blev jeg gennet hen til den afdeling, som skulle tage sig af min hukommelse. Forundringen var stor, for jeg skulle overhovedet ikke tænke selv - alt blev ordnet for mig. Jeg skulle bare vente på at blive kaldt ind til en sygeplejerske - tror jeg det var. Jeg husker ikke hendes navn, men jeg husker, at hun var utrolig forstående og let at snakke med. De forberedne undersøgelser gik let og smertfrit, inden jeg skulle videre til lægen.
Her gik det ligesådan. Bortset fra, at hun bankede mig let med en hammer eller lignende på knæ og diverse lemmer. Nu blev der boret dybt i min hukommelse - det tog sin tid, men alt har jo en ende, så jeg landede inde i et rum, hvor man tog blodprøver m.m.
Nu er jeg jo særdeles flink, derfor har jeg givet lov til, at mine undersøgelser bliver givet videre til forskning i min hjernevirksomhed. Jeg tror, der er særdeles spændende ting at finde derinde.
Kl. 15 var jeg hjemme igen - godt udkørt, men med et resultat i min taske:
Trods personale-mangel, var tonen og undersøgelserne ikke stressende, som jeg havde forventet. Nu ved jeg godt, at indlæggelser er noget HELT andet. Det må I have tilgode, den dag, jeg måske ligger med snuden i vejret på sengeafdelingen.

26 maggio 2022

skal man havde en p

skal man havde en p. Bøde så kør til Glostrup hospital.
her kommer man som alm, borger og skal besøge en fra familien som har fået en blodprop.
og når man så kommer ud er der en bøde fra PARKZONE på 650 kr.
her har vi alle skatteydere betalt til alt på Glostrup hospital.
og så er de så frække at sælge p-pladsen til parkzone.
så nu kan vi borgere betale mere til Glostrup hospital.
det kalder jeg flot gjort.
jeg synes snart at velfærdet betaler for meget mere end vi får for de penge.
jeg synes snart det er på tide vi begynder at protestere og kaste med sten til de personer som går og arbejder for PARKZONE.
lad os nu holde sammen og fortæl folketinget at nu finder vi i os noget mere.

20 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

Øjen afdelingen Grå stær Glostrup.

Grøn stær afdelingen på glostrup hospital har de dygtigste, venligste og mest imødekommende personale ansat.
Jeg har haft flere tider den sidste tid, og hver gang blevet mødt af de sødeste ansatte.
Tak til de smilende receptionister, til hende der trøstede mig da jeg brød grædende sammen inde i rummet med alle målemaskinerne til øjnene.
Og en KÆMPE tak til Morten der nu er på børneafdelingen hvor han vil vil gøre rigtigt mange børn lykkeligere.
Jeg kunne ikke være endt et bedre sted end hos ham i mit sygdomsforløb.
1000 1000 tak Morten og tak til alle enhver der er ansat på denne afdeling.
I gør en kæmpe forskel hver eneste dag!
De bedste hilsner.
Rikke.

8 aprile 2022
Valutata 2 stelle su 5

Sygeplejerske var arrogant

Ventede 10 timer på at se en læge på Rigshospitalet Glostrup akutmodtagelse. Da jeg spurgte ind til ventetiden sagde en arrogant sygeplejerske, at så kunne jeg jo have lade vær med at komme om natten. Som om man selv bestemmer hvornår man bliver syg! Meget uprofessionel opførsel.
Resten af personalet inkl lægen var søde og venlige selvom han ikke var til meget hjælp.

1 febbraio 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più