Jeg var til rygseminar 20/5-2026 Jeg må ærligt indrømme det var den fedeste oplevelse på 4 timer og 15 min. Tiden fløj afsted. Tror nok hun hedder Charlotte hende der underviste os. Hun var så d... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
GLOSTRUP ryg afd. Alt fungerede Høflig og godt personale, lige fra rengøring til overlæge. Alt fungerede lige fra rygseminar til udskrivning. Flinke med smil på, en frisk kommentar.
RH glostrup. Ang. Injektion i øje - kompetent og mere end venlig tone ;) - kontroltiderne fungerer ofte dårligt. Kommer for sent til at resultatet kan vurderes. Flere gange. Få en tid på injektion... Leggi di più
Var indlagt på epilepsi overvågningen 4-6 okt man får at vide i papirer på hjemme side at der går ca 6 u for svar men nu er der gået 11 u om 2 dage. Når jeg rykker nu for 3 gang siger de osse i tlf at... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Efter et 12 dages ophold på hjerteafd.
Efter et 12 dages ophold på hjerteafd.
På rigshospitalet afd 4143.
Skriver jeg her min taknemlighed over hospitalet og alt personale ligefra rengøring til overlægen.
Det simpelthen de sødeste og dejligste mennesker på den afd.
Kæmpe knus herfra
Afd 4002 og 4024 gør en kæmpe forskel ❤️
Afd 4002 og 4024 var med til at gøre en ellers svær og urimelig situation til en tid hvor vi følte os grebet, mødt og i trygge hænder (også fagligt!)
Fra start til slut tog de sig rigtig godt af os og vi følte hele vejen igennem at de virkelig prioriterede os! En særlig tak til Lotte og Rikke som simpelthen var ekstraordinære gode ved os. Selv da vi endte med et knap så vellykket resultat, så er der ingen tvivl i vores hjerter om at de gjorde alt hvad de kunne og mere til og at det simpelthen var naturens gang og måden de håndterede det tunge på, var også omsorgsfuldt og meget menneskeligt. Tak til jer! I gør en kæmpe forskel 🙏🏻❤️
Langt under middel
Langt under middel. Sygeplejersker som ikke kender deres egne regler og snakker ned til en.
Først og fremmest Tusind tak…
Først og fremmest Tusind tak Rigshospitalet Glostrup for professionel behandling fra starten til slut. Fra Akut neurologisk klinik til NG 38, fantastisk kompetent personale.
I har bar check på tingene.
Tusind tak for hjælpen.
Find en anden VENLIG MENNESKE opgang…
Find en anden VENLIG MENNESKE opgang 3. som man kan spørge om hjælp,, hende i dag VAR UBEHØVLIG, selv om j havde SOLSIKKESNOREN PÅ😢🙄🤬
Beskidte Toiletter
Fælles Toiletterne ser ganske forfærdelige ud 💩
Måtte faste i 5 dage
Måtte faste i 4 dage fordi jeg skulle opererers i hånde og ankel i fuld nakose fordi der hele tiden kommer akutte ind og spørg om det så ikke kan udskyde en dag så jeg kan få mad og drikke det kunne de ikke på 5 dagen vælger de at lokal bedøve armen istedet og ankel fikset med en skind på istedet så det var lige 5 dage til ingen verdens nytte unden mad og drikke? Første dag på intensiv afdeling og skal have kartter i står 3 fremmed folk og kigger af nabo patientens familie og kigger med hverdag når der vagtskiftet er der ikke skrevet nået ind i systemet så de der kommer som oven i købet er vikarer ved ikke hvad man skal ha af medicin eller nået er kørt ind i et træ med 140km i timen med brækket ankel brækket arm brækket næse og ribben og de kommer med en ipren die 🤣
PARFUME: allergi …
Denne anmeldelse drejer sig kun om brugen af parfume på dette sygehus. Min mand har gennemgået en stor 5,5 timers operation d. 26.02 på sin hoved kranspulsårer. De var virkelige dygtige kirurger, dygtige læger, kompetente sygeplejersker på opvågningsstuen. Super behandling hele vejen.
Så triller min mand ind i karkirurgisk sengeafdeling, 11. Sal, og så møder man sygeplejersker, der bruger meget parfume!!!! What??? Jeg gjorde vedkommende obs på dette. Jeg har åbnet for vinduet da jeg fik hurtigt hovedpine af hendes stærke duft.
Jeg er selv sygeplejersker og brugen af parfume på min arbejdsplads er blevet forbudt, netop fordi der er mange folk i dag der lider af duft allergi.
Er det ikke oplagt, at et allergivenligt miljø skal implementeres i Danmark's førende sygehus?
Jeg fik i hvert fald hovedpine og udslæt. Det er så trist, når Danmark's førende sygehus lakker bagud ift et allergivenligt miljø .
Jennifer
INKOMPETENTE LÆGER OG INKOMPETENT PERSONALE i afd. 7046!
Øre-næse-hals afdelingen på rigshospitalet er bare det værste! INKOMPETENTE LÆGER OG INKOMPETENT PERSONALE!!!
Vi blev konstant nedprioriteret, til trods for at det var et barn på 8 år der skulle tilses af en læge. Vi havde fået en tid kl. 9.50 og ventede i hele 3 TIMER!!! Hver gang jeg rettede henvendelse til personalet fik jeg at vide, at der var meget akutte og blødende patienter før os. Men det var det rene løgn! Der var kun et par der var akutte, resten var absolut ikke så akut at de ikke havde tid til at tilse et barn! Desuden var patienterne i venteværelset så gode til at fortælle deres livshistorier, at det undrede os at deres tilstand blev prioriteret frem for et barns!
Efter 3 timer var min tålmodighed opbrugt og jeg måtte råbe og skælde ud før de reagerede. Der gik 10 min og vi blev tilset.
Vi blev opfordret til at klage, men det er kun en strategisk taktik til at tydeliggøre hvor "travlt" afdelingen egentlig har det. Vores oplevelse er dog at det er en sløset afdeling, med personale der bare hænger, driver tiden af og arbejder kun minimum.
Til næste gang foretrækker jeg at vente flere måneder på en konkret tid (uden flere timers ventetid) hos en øre-næse-hals læge end at blive tilset af dovne, inkompetente og ubehøvlet personale i afd. 7046!!!
Har været der en del
Har været der en del. Personalet er generelt fuldstændig fantastisk. Alle viser stor kompetence og overskud. Maden har fået et kæmpe boost op. Godt gået!
Du bliver hvad du spiser...
Denne anmeldelse handler kun om Rigshospitalets nye cafeterier. Både cafeterieområdet i de nyeste bygninger (opgang 6) og i det gamle område er overtaget af Patisserie - Marie France.
For ikke så længe siden kunne man vælge adskillige sunde alternativer, hvis man skulle spise frokost på Riget. Det gav god mening fra et holistisk-hippie-natur-perspektiv, såvel som fra et mere snusfornuftigt ditto.
Nu må man formode at en markedsanalyse har konkluderet at kunderne enten kommer forbi med gode nyheder i bagagen og dermed tænker at de godt kan skeje ud eller med dårlige nyheder, så alt også bare kan være lige meget.
I hvert fald er der INTET på menukortet, der kommer i nærheden af et sundt alternativ. Som sagt giver man muligvis blot kunderne det, de gerne vil have, men lige her ville lidt kærlig nudging måske være på sin plads.
En afslutning på et flere-årigt sygdomsforløb uden diagnose
Videnscenter for Reumatologi og Rygsygdomme -
Ikke anbefalelsesværdig afdeling
For ringe viden om bindevævssygdomme
Holder sig ikke tilstrækkeligt orienterede om internationale forskningsresultater
Dårlig formidling til patienterne om gigtsygdomme
Fejlagtige oplysninger i journalnotater
Stor arrogance hos ikke helt få af lægerne
Glostrup øjeafd ligeså meget bøvl der…
Glostrup øjeafd ligeså meget bøvl der har været med offentlig adm og deres inkompetente virvar.
De varme hænder på øjeafd var meget kompetente og dejlig i deres måde at modtage os på fortjener den største ros.
Tak for jer varme hænder fra soso til læge lad dem ikke spise jer af med et honnighjerte
Tak for jer og go jul
personalet Glostrujp er til 5 stjerner MEN maden, føj
Personalet er til 5 stjerner✨✨✨✨✨ , men maden, føj. Det er sådan noget grøntfoder, UDEN den store smag og fylde, det er som at spise en pizza uden fyld kun bunden, eller brød uden smør, grønsalat uden dressing osv. Det er som at få and og brunede kartofler uden stegt i sukker og smør og ris a la manda lavet på minut ris i kogeposer, uden vaniliesukker og sukker og dertil optøede hele kirsebær med sten ikke kirsebærsovs. HVORFOR kan man ikke tage hensyn til os i "suppe steg is" generationen?? Man bliver ikke rask af det hundeæde, kun møg sur over, ikke at kunne spise det hundeæde. For det er da spild af penge, at man smider 80% af maden ud igen. Igen har jeg smidt 2 x ½ rugbrød, 3 forskellige grønt/pasta salater ud, ½ æg uden noget til. Suppen kunne lige glide ned og 2 stk. tynd pålæg på en stump halvtør rugbrød uden noget kunne lige glide ned. Første morgen fik jeg 1 stk. toast med ost, brødet smuldrede væk, så det blev kun til en klump smør og 1 skive smagsløs ost. Selv personalet gider ikke spise det!! Min mave er gået i baglås fordi jeg ikke får ordentlig mad, næsten 4 dage uden at kunne det store, det har jeg ALDRIG oplevet med almindelig mad. Hvis jeg kunne, havde jeg kørt i supermarkedet og købt en stak frostretter. Dette er SPILD af penge når så meget ryger retur.
Jeres elevatore er noget l o r t !
I får 5 stjerne pga jeres personale på opvågning senge afsnit på 11 ,opgang 2, og intensiv!!
Men jeres elevator system er noget L O R T!!!
intensiv patient skulle vente 20 min for at komme ned, personale gav op og folk ventede op til 30 min før vi kunne komme over til vores syge kæreste/søn.
2 ud af 6 virkede😡😡😡
UNDER AL KRITIK!!
Super god oplevelse
Super god oplevelse med Stefan på afsnit 18, Rød opgang Glostrup hospital.
Han var meget professionel og meget hjælpsom!
Mange tak Stefan!
"GLOSTRUP HOSPITAL
"GLOSTRUP HOSPITAL, GLOSTRUP"!!!
(RIGSHOSPITALET KBH Ø.)
Sygeplejersken på Glostrup…
Sygeplejersken på Akutklinikken i Glostrup med mellemlangt hår og briller er det mest sødeste, empatisk, humoristisk og rareste menneske. Dato for behandling 21 sept. Formiddagen-eftermiddag. Han er en gevinst! Tak for ham og hans behandling af min far der var faldet
Patient vejledningen på rigshospitalet…
Patient vejledningen på rigshospitalet er mildest talt ubrugelig!! De er slet ikke til at få fat på og de ringer heller ikke tilbage. Jeg har nu forsøgt i to uger at komme i dialog over tlf samt få en tid, men jeg har nu opgivet!!! Tak for ingen hjælp! Virkelig en dårlig service!!
Supergod oplevelse på Plastikkirurgisk
Supergod oplevelse på Plastikkirurgisk, hvor jeg skulle have fjernet et modermærke på øjenlåget. Tak til dr. Welling, Mona og resten af teamet, som var venlige, imødekommende og informative. Jeg følte mig tryg og i rigtig gode hænder😊.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.