Restaurantnordstjernen Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,1

Skøn dejlig mad ….. lækker mad både for øjet og og smagsløgene ….. hyggelig restaurant og personale der udførte der job som forventet. Generel blev min forventninger indfriet til Ug. Pris og ople... Leggi di più

Havde en SmartBox, som vi brugte. Vi kunne derfor kun få Ribeye. Bøffen var fyldt med sener. Kun en skål promfritter til deling. Kødet var koldt. Nogle mega søde og smilende tjenere.

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Maden var virkelig lækker, flot anrettet og fuld af smag. Personalet var søde og opmærksomme, og stemningen var hyggelig. Derudover havde de super gode... Leggi di più

Det dårligste stjerneskud jeg nogensinde har smagt. Små friturestegte fiskefileter og rejer der sku forestille at være håndpillede. Det var de måske også engang, men disse var tydeligt tøet op og sma... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rejecocktail ok men med kold brød

Rejecocktail ok men med kold brød
Den fyldte rødspætte var ikke frisk friture stegt alt for meget og var derfor tør og kedelig
Kartoflerne var ikke gode til trods for de var lokale
Elendig sovs der ikke Var smagt til inden servering
Alt for dyr vin i forhold til oplevelsen
Her er dælme plads til forbedring 😡

5 gennaio 2023

Kære jer

Kære jer

Blev lidt bekymret da jeg hørte i skulle lave 850 nytårs menu.
Kan man nu smage at det er lavet af kærlighed 🙈

JA det kunne man 👏🏻👏🏻 det smagte fantastisk 🥰

Rigtig godt nytår til jer

Mvh Bente Krogh 🎉🎊

30 dicembre 2022

Dyrt men ikke godt

Sejt kød, lille fisk, halv-rå pommefrites, dårlig "husets vin" og meget høje priser....
Kan desværre ikke anbefales

8 dicembre 2022

Take away var forfærdelig

Take away var forfærdelig. 2 x stjerneskud der var våde og slatne, og iøvrigt mindede om indkøbte fiskefiletter på frost, der blot var dyppet i friture. Værre var det med wienerschnitzel med dreng, der var så oversaltet og tør, at intet kunne slukke tørsten😳… Dårligeste madoplevelse som i nærmest nogensinde.

24 agosto 2022

En rigtig fin restaurant til en ganske…

En rigtig fin restaurant til en ganske fornuftig pris.
Her til aften var jeg på Restaurant Nordstjernen med mine forældre. Vi havde egentlig allerede bestemt menuen hjemmefra, men blev alligevel fristet af det enkle, men lækre menukort.
Vi blev betjent af den ene medejer, og hvis man kan se bort fra de velmenende vittigheder, viser der sig et hjerte, der banker for både de gode råvarer, en gennemtænkt menu og lækre vine.
Alt i alt de varmeste anbefalinger herfra, og vi glæder os til at komme igen.

15 luglio 2022

Påskebuffet ud af huset 17/4

Påskebuffet ud af huset i søndags, d. 17/4.

Jeg må sige, det var virkelig skuffende, og slet ikke pengene værd!

Lakserouladen smagte ubagt, og uden smag
Fiskefadet var skuffende, og uden smag
Tarteletfyldet var virkelig kedelig, og uden smag
Kartoflerne var kolde
Skinken var tør og meget salt
Chokoladekagen smagte som en kagemix fra pap - virkelig tør og uden smag

Generelt var størstedelen af maden uden smag, og meget tamt!
Det er i hvert fald sidste gang jeg bestiller mad ved jer, det ønsker jeg ikke at prøve igen. Spild af penge! 2.268,- kroner for 12 kuverter, er virkelig spild af penge!

Jeg ser frem til at høre hvad I finder ud af som en form for kompensation..

Denne besked er også sendt til jeres mailbox, dog stadig uden svar! Virkelig amatøragtigt!

23 aprile 2022

Lækker mad.

For nu 5 år i træk, besøger vi Restaurant Nordstjernen.
I år var der kommet nye forpagtere. Men det var stadig den samme venlige betjening, og maden var der heller ikke en finger at sætte på.
Jeg fik en veltilberedet pandetesgt rødspætte med nye kartofler og smørsovs.
Min mand fik en Beaf beanaise.
5 store kokkehuer ud af 5 fra os.
Bestemt et besøg værd.

27 agosto 2021

Lækker mad til gode priser

Vi valgte månedens menu -tre retter for 298kr.
Vi blev virkelig positivt overrasket. Maden var virkelig velsmagende og veltillavet.
Service og betjenen var også god.
Virkelig et besøg værd.

10 luglio 2021

God betjening, god mad

God betjening, hyggelig indretning- god stemning.
Vi havde 2 børn med og de spiste op af den gode mad, De fik børnesteak og pomfritter.
Vi fik hel smørstegt rødspætter nye kartofler og persillesovs- mums.
Forretterne var også gode.
Priserne er absolut rimelige i forhold til kvaliteten, som der bestemt ikke er noget at sætte en finger på. Det kan helt klart anbefales dette sted.

1 luglio 2020

Maden er ok men for dyr og med meget dyrt postevand

Maden er ok men for dyr og med men meget sur betjening fra visse personer (hankøn) Mig og min kone fik deres fiske buffet sammen med vores datter og svigersøn deres 3 børn fik Nuggets og pomfritter de fik hver 2 glas vand da de ikke drikker sodavand de er 1-3-7
år
Regningen lød på næsten 1800kr for mad og 4 fadøl en sodavand og et glas hvidvin de havde taget 25 kr pr glas vand det syndes jeg er røveri at tage så meget for vand .

22 luglio 2019

God oplevelse

Jeg skriver dette, fordi jeg er chokeret over at se den ene og meget dårlige anmeldelse, der findes af denne restaurant. Vi har altid fået meget lækker mad og en udsøgt venlig betjening her. Senest i går aftes, hvor maden var fin og betjeningen, trods travlhed, var meget høflig og venlig. Så frygt ikke! Besøg denne hyggelige restaurant i centrum af Blokhus, som absolut befinder sig i den bedre ende.

24 luglio 2016

Dårlig oplevelse

Vi havde læst anmeldelser fra sidste år, og gik med sindsro ind på Nordstjenen. En ældre herre, meget høflig, viser os hen til et valgfrit bord, da vi er de eneste i restauranten. Omgivelserne er hyggelige, der er rent, og vejret er fantastisk!!!

Vi bestiller en rejecocktail til forret og medaljon af oksefilet til hovedret. samlet beløb er 158 kr. pr. person. det er 50 kr. over hvad man giver mange steder for tilsvarende. Dertil en lemon sodavand til min gravide kone, og et glad rødvin til mig selv. Det løber op i 409 kr.

Vi bliver ikke spurgt om hvordan kødet skal steges, så vi spørger selv. Min kone vil gerne have den gennemstegt, da hun er gravid, og får en forklaring på, at det kan han ikke love, da bøfferne er forstegt!!! Efter lidt diskussion, går han med til at give den længere tid.

Vi får først drikkevarerne, min kone får serveret en grape, men brokker sig ikke, da hun egentligt godt kan lide grape. Jeg får selv et glas rødvin, som var meget slatten og mere end lunken.

Da forretten kommer, får jeg nærmest et chok. Icebergen er dækket med vand, er en anelse gul og slatten. Det øverste lag rejer er sorte fra kaviaren, agurken er helt tør, og sar var hele retten meget kold, og smagte af køleskab. Brødet var kedeligt og smøren bundfrossen. På det her tidspunkt er vi sådan set på vej hjem, men vi bærer over med den ældre tjener, da han er sød og venlig.
Hovedretten: Bearnaisesaucen var helt kold, og jeg kalder tjeneren over til bordet. Han forklarer at det skal den være, da den ellers skiller!!!
Jeg spørger ham om jeg kan få en ny kartoffel, da den er helt spejlblank indeni, om det er fra friture, eller frost ved jeg ikke. Han kommer med en ny, som så er fuldstændig magen til. Han forklarer det med saucen en gang til, og jeg spørger ham om hvorfor man kan kan få varm sauce på alle andre restauranter. Det er åbenbart en besked fra køkkenet, som jeg så ikke får mere at vide om efterfølgende.
Garnituren er badet ind i fedtstof, salaten er overhældt med dressing, min personlige mening er, at dressing ikke hører hjemme på en tallerken hvor der er kød og sauce.

Jeg spiser kun bøffen, som alligevel skal have 2 ud af 5, da den var ok mør, når man har fjernet alle senerne.

Vi ber om en regning, og han skynder sig at forklare det med saucen EN GANG TIL!!! Jeg svarer, at vi er tilfredse med servicen, men at køkkenet burde få deres skolepenge igen. Han beklager det med saucen en gang til, og jeg er nu nået til et tidspunkt hvor jeg ikke kan klare at høre på mere pis!

Jeg remser alle de ting op, som er under al kritik, men han forklarer lige det med saucen en gang til!

Vi betaler og rejser os i vrede.

ALDRIG om jeg vil anbefale nogen at give mere end 50 kr. for den omgang hundeæde!

Mads Lassen, Aalborg

6 luglio 2012