Fra Danmarks bedste stjerneskud til en dyr kulisse Rating: 1/5 stjerner Vi valgte at køre relativt langt med et helt bestemt mål for øje: at spise en lækker frokost på Restaurant Fut... Leggi di più

Fuldstændig ligegyldig mad. Det kan laves ret lækkert, med minimal indsats, men det lykkes ikke for dem. Tør bolle, ingen tilbehør i burger udover Agurk og salat.

2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,0

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fra Danmarks bedste stjerneskud til en…

Fra Danmarks bedste stjerneskud til en dyr kulisse

Rating: 1/5 stjerner

Vi valgte at køre relativt langt med et helt bestemt mål for øje: at spise en lækker frokost på Restaurant Futten. For to år siden fik jeg her det absolut bedste stjerneskud, jeg nogensinde har smagt. Dengang var prisen på 275 kr. i den dyre ende, men det var hver en krone værd.

Desværre var oplevelsen i dag et decideret slag i ansigtet på gæsterne.
Om der er kommet ny kok til, som har mistet enhver form for madglæde, skal jeg ikke kunne sige, men magel mageløs sørgelig omgang skal man lede længe efter – til nøjagtig samme høje pris.

Fisken var fuldstændig smagløs, der var nærmest ingen rejer, og på toppen lå par triste, kedelige asparges i et desperat forsøg på at pynte på det hæslige maleri. Samtidig virkede det som om, hele tallerkenen havde været en tur i tørretumbleren og var svundet ind til ingenting.

Det blev desværre ikke bedre af min kærestes frokostbøf. Bøffen var så sej, at den var på grænsen til en gammel skosål, og kartoflerne var så hårde og tørre, at de næsten kunne bruges som kastevåben.

Ja, I har flotte lokaler og en fin terrasse, men når maden fejler så fatalt, bliver det hele bare en tør og kedelig kulisse. Drømmen om det fantastiske stjerneskud er desværre død – I havde det i jeres hænder, men smed det hele væk.

Vi kommer desværre ikke igen.

31 luglio 2026

Kedelig mad der kunne have været fantastisk.

Det var fin velkomst og anvisning af bord. Men maden det var en trist oplevelse. Nye kartofler der var mishandlet så det lignede gamle og tørre og kun delvist opvarmede. Og torsken led samme skæbne. Tør og opvarmet med kedelig overflade. Bad om varme kartofler, men fik vist de samme næsten kolde igen. Kommer ikke igen.

25 luglio 2026

Altid en fantastisk oplevelse på…

Altid en fantastisk oplevelse på Futten!

​Vi besøger Blokhus en gang om året, og Futten er et fast stop på turen, når vi skal have en god omgang aftensmad.

​Denne gang var der virkelig run på da vi kom, men det mærkede man overhovedet ikke på hverken betjeningen eller tempoet. Sekundet et bord blev tomt, blev det ryddet, så de næste gæster kunne sætte sig. Personalet var hurtige til at tage imod bestilling, og maden kom på under 20 minutter - dejlig varm og lækker!

​Et fantastisk sted, som vi helt sikkert fortsætter med at vende tilbage til!

23 luglio 2026

Vi besøgte Restaurant Futten fredag…

Vi besøgte Restaurant Futten fredag aften, og det blev desværre en meget skuffende oplevelse fra start til slut.

Da vi ankom, stod vi i 5-10 minutter og ventede på, at nogen overhovedet kom og tog imod os og viste os til et bord. Efter vi var blevet anvist et bord, gik der igen lang tid, før vi fik et menukort. Ingen spurgte, om vi ønskede noget at drikke, eller tog ellers kontakt til os.

Efter yderligere omkring 10 minutters ventetid blev vores bestilling endelig taget. Derefter ventede vi cirka 30 minutter på maden.

Da maden endelig kom, var skuffelsen total. Den var kold, trist og virkede som almindelig købemad uden nogen form for kvalitet eller omtanke. Det eneste, der virkelig gjorde indtryk, var prisen, som på ingen måde stod mål med det, vi fik serveret.

Dårlig service, lang ventetid og mad, der slet ikke levede op til forventningerne. Vi kommer desværre ikke igen og kan ikke anbefale restauranten.
Bliv væk en sur ejer

26 giugno 2026

Havde i går en helt perfekt rund…

Havde i går en helt perfekt rund fødselsdagsfest med 38 gæster - frokost på Futten, kaffe og sødt i gårdhaven og skrup af mad på Salino. Alt var helt perfekt, lige fra råd og idé til menu mv. Super prof og venlig betjening og rigtig god mad. Intet at kritiserer tværtimod. Kan bestemt anbefale du holder dit arrangement på Futten og Salino.

30 maggio 2026

Årsagen til en stjerne er den søde østriger

Årsagen til en stjerne er den søde, østige servitrice.
2 retters menu med laks, som nærmeste ikke var det. En tynd skive brød hertil.
Bøffen står på menukort at være mør. Det var den på ingen måde. Sovsen var kold.
Vil på ingen måde anbefale det til vores gæster, som kommer hen over sommeren i vores sommerhus.

2 maggio 2026

Påskebuffet til 265 kr var den største skuffelse

Påskebuffet til 265 kr var den største skuffelse i nyere tid.
Maden var af virkelig ringe kvalitet. Fiskefileterne smagte af meget gammel friture.
Der manglende konstant mad i buffeten. Der var lang kø hele tiden, og pladsen omkring buffeten var simpelthen for trang.
Alt i alt en så sløv oplevelse at Futten aldrig får genvalg.
Fy for en skuffelse.

3 aprile 2026

Jeg og et familemedlem spiste på…

Jeg og et familemedlem spiste på Futten, og maden vi fik der var buffen var ganske udmærket. Udfordringen var at buffen var flyttet fra selve Futten og over på Salino - da der var problemer med skadedyr på selve Futten.
De gode folk på Salino havde svært ved at klare deres egne bestillinger og så holde buffen kørende med mad og bestik. En lidt ærgerlig oplevelsen, men alt i alt ok.

7 marzo 2026

Vi spiste der 19/1 -2026

Vi spiste der 19/1 -2026
Luksus stjerneskud og bøfsandwich
Stjerneskud sejlede i dårlig thousand Island dressing.
Bøfsandwich var kold i midten og pomfritter var mørke og næsten uspiselige.
Vi kommer aldrig tilbage.

19 gennaio 2026

Noget halter i køkkenet.

Vikar flere gange besøgt Blokhus og spist på Futten og har været godt tilfreds.Men i år halter det noget - maden er ikke Ok.
Vi spiste i sept. og fik Krondyr mørbrad. Der var meget kød i et stort stykke meget tykt og med meget lidt tilbehør i forhold til dette. Anden gang vi spiste i okt.: 3 personer bestilte steak entrecote welldone, men alle tre steaks var knap nok medium stekt. 1 person bestilte stjerneskud som ikke engang fyldte tallerkenen - skulle være hovedret ? men ikke nok til at blive mæt. !!Hvad er der sket med køkkenet på Futten

12 ottobre 2025

Dårlig mave efter vi bestiller mad

Vi bestilte slags fisk og salat, vi ventede i næsten 30 minutter, efter vi havde spist, kom vi tilbage til vores hotel. omkring klokken 21.00, Vi følte, at vores mave gjorde ondt, omkring klokken 23.00 var vores mave helt dårlig. Vi kan ikke sove hele natten på grund af den meget, meget dårlige mave. Vi har mad af dårlig kvalitet og masser af bakterier.

12 settembre 2025

BUND karakter og dårlig oplevelse

BUND karakter og dårlig oplevelse! Vi besøgte Futten på min kones fødselsdag men fik en dårlig oplevelse! Vi ville gerne bestille Bøf bearnaise men da man havde fået nyt menukort kunne dette ikke lade sig gøre men vi kunne få Entrecote i stedet hvilket vi accepterede. Vi spurgte om vi kunne få Bearnaise sauce i stedet for peber sovs hvilket ikke kunne lade sig gøre da man havde fået et nyt menukort! Vi fik nu serveret fire næsten ikke stegte bøffer og pommes fritter som var meget mørke ! Vi tilkaldte nu tjeneren som godt kunne se at der var gået noget galt i køkkenet og han tog tallerkenerne og vendte tilbage med vores bøffer hvor af to var i orden og to uspiselige. Vi tilkaldte nu Restaurant chefen som tilbød os nye bøffer eller fire desserter men, appetitten var nu forsvundet og vi afslog og forlod restaurant Futten og kommer aldrig igen

4 settembre 2025

Vi var en familie afsted forleden

Vi var en familie afsted forleden,
275,- kr, for et stjerneskud som var meget lille, dressigen var manglende, det levede på ingen måde op til prisen.
Den ene burger kom med meget få pommes til. (det blev påpeget for tjeneren der bare sagde at sådan var det) Men de andre 3 burger havde flere til.

Børnenes nuggets blev serveret efter de voksnes mad.
Der gik desuden 1 time fra maden blev bestilt til den kom.

Udover det smagte maden dog dejligt.

Desværre ikke et sted vi kommer igen.

16 agosto 2025

Dårlig mad

Var for 5 gang i futten og spise,men denne gang var jeg virkelig meget skuffet over maden.
Bestilte burger og jeg har aldrig fået sådan en tør burger.
Min søn Bestilte wienerschnitzel og så kiggede jeg godtnok ,den blev serveret med en tyk brun sovs.
Det skulle være skysovs,og så for smørsovs som normalervis .tilhører wienerschnitzel skal betale 15 kr
Vi kommer ikke igen

1 agosto 2025

Vi skulle selv finde en tjener for at…

Vi skulle selv finde en tjener for at få et bord. Efter ti minutter, hvor vi sad uden en tjener kom ned til bordet, måtte vi selv finde en tjener for at bestille. Drikkevarerne tog over 15 minutter og maden 1 time. Da vores burgere kom var både brødet og bøffen kulsorte, men maden kold. En tjener spurgte hvordan maden var, hvor jeg sagde den var kold. Det beklagede han og tilbød at lave noget nyt, hvilket vi afslog da det første havde taget for lang tid.
Generelt ikke meget service eller kvalitet over det her sted. Tjenere var meget forvirrede.

14 luglio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito