Återkommande kund som bara har lovord ifråga om kundservicen. Blir något fel så löser de problemen och ser till att allt blir 100%. Sen är priserna på glasen helt ok ;)
Det är mitt tredje par solglas med styrka. Personligen tycker jag det är svårt att få till vilken färg glaset ska vara. De första blev därför lite för mörka. De andra två har jag skickat med ett par b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jättenöjd. Fick nya glas och min gamla båge kom tillbaka efter nån vecka, "renoverd och med lite verktyg till- reommendera . Fint också att man fick följer glasögonens "resa". Kontinuerlig info.
L'azienda ha risposto
Jag har kört Renoptik på två par vanliga slipade glasögon och ett par solglasögon. Är så nöjd! Snabbt, bra service över mail, relativt billigt. Jag har ffa använt det då jag hittat ett par snygga mär... Leggi di più
Scritti dall'azienda
RenOptik.se är en familjeägd optikbutik online som lanserades 2013. Hos RenOptik.se kan du behålla dina sköna bågar när det är dags för nya glas och spara tusenlappar, eller varför inte köpa kompletta nya glasögon till rätt pris.
Västra Stationsgatan 10 D, 82143, BOLLNÄS, Svezia
- +46262801254
- info@renoptik.se
- www.renoptik.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Fick mina glasögon med en lite repa på…
Fick mina glasögon med en lite repa på ena glas, annars det gick ganska fort beställningen.

Blev riktigt bra
Blev riktigt bra. Gamla bågarna kom till användning igen och glasen var perfekta.

Risposta di RenOptik AB
Bästa stället att byta glas på 4 paret…
Bästa stället att byta glas på 4 paret nu aldrig varit några konstigheter och snabb leverans.

Toppenbra
Bra kommunikation, snabba och proffsiga. Jättenöjd med mina nya glas!! Rekommenderas varmt!!!
Bra service och bra slutresultat!
Snabb service, bra slutresultat och kanon att man kan använda sina gamla glasögon bågar!
Bra service,mycket bra kvalite på glaset

Risposta di RenOptik AB
Perfekta nya glas i mina gamla bågar.
Bra service till bra pris.
Fantastisk service!
Mycket imponerade av sättet som RenOptik hanterade mina frågor. Första inttrycket av glasögonen var att de inte var som jag förväntade mig av slipningen, men snabb respons av RenOptik och en förklaring till att den här slipningen var annorlunda än de glasögon jag jämförde med, vilket gör att mina ögon behöver vänja sig vid dem var helt rätt! Nu fungerar de kanon! Och tack igen för tålamodet att besvara mina frågor! :)

Bra pris Effektiv hantering Bra produkt
Jättenöjd med glasen jag bytte på mina…
Jättenöjd med glasen jag bytte på mina favoritbågar.
Kommer helt klart använda mig av er igen. Tack!

Toppen butiken
Toppen butiken!
Supernöjd och rekommendationer alla.
Har aldrig provat att byta glas i mina…
Har aldrig provat att byta glas i mina "gamla" bågar, men det gick smidigt och bra.

Byte av glas
Smidigt att byta glas i gammal båge, det blev perfekt. Snabba svar på fråga via mejl. Supernöjd
Bra kundtjänst och fantastiskt att de…
Bra kundtjänst och fantastiskt att de kunde byta till progressiva glas i ett par glasögon från slutet av 1800-talet som används i mina dramaguidningar.
Bra kommunikation under hela processen
Bra kommunikation under hela processen. Humana priser och det bästa av allt….jag fick behålla mina älsklingsglasögon.

Tack för fint arbete!
Ni är duktiga på vad ni gör, ni känns ärliga och service-minded. Extra plus också för att ni skickade med ett par extra glas och skruvar till mina solglasögon som ni behövde göra specialarbete med!