Valutata 1 stelle su 5

Det här måste vara den sämsta optikern online! Skickar fel produkter, och svarar sporadiskt och sällan på mina frågor! Undvik som pesten.

Valutata 5 stelle su 5

Beställt ett par glasögon för 890 kr den 6-e november , den levererades 19-e nov, precis som det står på deras hemsida gällande leveranstid. Bågen som är av märket "eXo" som är deras eget varumärke ä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte tre bågar på deras rea. En dyrare och två av de billigaste, för att ha på jobbet. Den dyrare har hållit bra men de andra gick sönder direkt. Fick nya omgående men de höll inte mycket läng... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Köpte ett par glasögon efter recept. När jag fick de så var de fel-slipade, såg bara skarpt med ett öga. De accepterade returen, men nu efter 33 dagar så har de inte ens tagit emot paketet. Då fi... Leggi di più

2,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Har beställt flera ggr och generellt…

Har beställt flera ggr och generellt varit nöjd. Men den här gången beställde jag ett par sport glasögon med gul lins i polykarbonat. De var dåligt infärgade och fläckiga, tog bild och skickade till dem som visade TYDLIGT problemet. Jag t.o.m. beskrev hur de skulle undersökas för att hitta felet. Men efter de tittat på glasögonen så så hittar de inte några fel så de hantera inte det som en reklamation och jag fick betala frakten. Kundtjänsten tar lång tid innan de svarar och man kommer aldrig fram när man ringer (kanske otur?)
Det är tråkigt att de inte har kompetensen på något så enkelt som kunden ser tydligt. När allt funkar är de bra, synd att de inte kan hantera när problem dyker upp.

1 marzo 2025
Valutata 2 stelle su 5

The website says it takes 6-12 days…

The website says it takes 6-12 days ordered 25 jan now 20 feb haven't recieved yet. Email customer service said they are working on it. I should have stuck with Zeni.

Update got the glasses and they wern't correct prescription they were made wrong. It cost me 22 to send them back. I did send them back and got a credit minus the shipping. I will avoid using them again.

19 febbraio 2025

Felslipade och dålig service

Köpte ett par glasögon efter recept.
När jag fick de så var de fel-slipade, såg bara skarpt med ett öga.
De accepterade returen, men nu efter 33 dagar så har de inte ens tagit emot paketet. Då fick jag ändå retur adresslappen från dem.
Ingen information med än att det tar 1-3 veckor i behandlingstid.

11 novembre 2024

Köpte glasögonen den 25 Jan

Köpte glasögonen den 25 Jan, fick dem den 7 feb. Laddade upp receptet och allt gick smidigt. Fick ett mejl som bekräftelse i början och sen ett till ett par dagar senare.
Den negativa aspekten är att du behöver justera skalmarna själv men det är väntat eftersom man köper dem online.

7 febbraio 2024

Amazing product & service

I have bought 3 pairs of glasses (1 for sun and 2 for every day use) and I could not be more happy...I sent them the perscription as I was confused on what I needed and made me the glasses in no time. Works great, great product, great service, great price!

3 gennaio 2024

100% recommended

So easy to be sceptical when it comes to buying important things online - such as glasses or other prescriptions.
I ordered 4 pairs to my home and liked one of the pairs.
All the options when finally buying scared me - such as thickness of the pane etc, but I got good help instantly.
I ended up buying a pair of sunglasses with strength, too. Without even trying them.
In the evening I couldn't use the glasses without being naseous and blamed myself for thinking I bought cheap stuff. 24 hours later the glasses are a permanent piece of me. I LOVE them - not because of their appearances but the excellent vision they provide. I never saw myself as a glasses wearer, but these changed me.
Easy to try out some samples at home, then easy ordering, quick shipping and at an amazing price!
I have to say Extra Optical EXCEEDED my expectations in ALL ways. The 170e I spent on two good glasses wouldn't have gotten me half a pair at the optician.
I will definitely order from this site again.
A serious business with quality products.

17 giugno 2023

Rekommenderas /Kräsen person

Lånade hem några glasögon först och trots att jag är extremt kräsen så passade ett av paren jättebra. Jag har gjort hemlån hos flera andra onlineföretag men aldrig hittat några som passar och suttit bra.
Att beställa gick fort och lätt och utan problem och efter 9 dagar landade de i brevlådan. Jag beställde Astor grå med progressiva glas. 1360:- kostade det plus synundersökning hos Synsam 299:-
Jag är jättenöjd! Nu har jag använt dem i tre dagar och jag har vant mig vid dem. De klämde lite bakom öronen först men med hjälp av hårfönen kunde jag böja dem så de sitter bra. Glasen är som de ska och jag ser bra både på långt håll och när jag ska läsa på nära håll.
Jag kan verkligen rekommendera detta företag, jag är SÅ positivt överraskad :)

9 novembre 2021

Utmärkt

Utmärkt.
Köpt ett antal glasögon med min styrka.
Trots väldigt lågt pris så upplever jag kvalitén som god.

Snabb leverans och bra kundsupport.

16 giugno 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più