Indlev jeans til ny lynlås og fasthæftning af knap. Kun den ene opgave var lavet, men alligevel fuld pris. På “dårligt dansk” forsøgte han at snyde sig igennem. Dernæst blev 215kr til 505 kr på termin... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Desværre skal der gives en stjerne hvis stedet skal bedømmes, men "1 stjerne: Meget lavt – uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling." passer nu fint hos Rekord Rens. Først og fremmest va... Leggi di più
Rekord Rens Ndr. Frihavnsgade, afleverede to par Jeans som skulle til skrædderen, kom tilbage helt forkert og dermed ubrugeligt. Fik aldrig erstatnings tilbud og hver gang jeg ringer, får jeg at vide... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Kirkepladsen 5 A, 9900, Frederikshavn
- www.rekord-rens.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Dårlig rens af jakkesæt
Ikke fjernet pletterne og dårlig behandling! Brug andre renserier på Gammel Kongevej
Voldelig episode
Da jeg i sin tid indleverede min afdøde mormors taske til rens og reparation i Rekord Rens på Godthåbsvej (18, 2000 Frederiksberg) fik jeg af vide, at det kunne de sørge for og at det ville tage en uges tid. Der gik yderligere to måneder (og utallige telefonopkald) før jeg så noget til tasken og da jeg så den, var den i dårligere stand end da jeg afleverede den. De steder, den var syet, var den syet dårligt (uden for de tidligere huller i læderet) og flere steder var den ikke syet, men tværtimod gået mere op. Derudover var læderet sprukket og ødelagt som en konsekvens af dårlig behandling. Jeg fornemmede ikke, at læderet var i god stand længere. Ydermere var prisen næsten dobbelt så høj som den først lovede.
Det er, hvad det er. Dårlig service, dårlig behandling. Men at episoden skulle vise sig at blive voldsom, havde jeg ikke regnet med. Da jeg påpegede, at tasken var i dårlig stand, blev jeg mødt af en stigende voldsom verbal handling, der blev højere og højere og der blev talt i munden på mig; en handling, der ikke lod mig spørge ind eller tale ud. Jeg fik at vide, at jeg skulle betale for tasken eller lade den blive. Jeg fik det råbt i hovedet og jeg fik tasken revet ud af hænderne.
Jeg ville gerne undersøge min rettigheder, men da jeg forsøgte at træde ud af forretningen for at ringe og undersøge det yderligere, blev jeg hevet tilbage i butikken af en rasende og voldsom og meget ubehagelig ekspedient/indehaver og jeg både rystede og græd. Alligevel stod nu både han og hans far og råbte af mig, spurgte til, hvad f..... jeg regnede med og forlangte, at jeg blev i forretningen eller betalte for min taske. Det var voldsomt og jeg var bange og forvirret. Der kom en ung mand (som i øvrigt skulle have noget renset, der ikke var færdig til aftalt tid, fortalte han efterfølgende) og spurgte til, om alt var okay. Efter at have snakket med ham, besluttede jeg mig for at betale de nu 490 kr (før 590 kr) og forlade stedet, fordi det var den eneste mulighed jeg havde for at tage min taske med mig uden at blive holdt tilbage af to aggressive og voldsomme mænd.
Bange, utryg og ked af det forlod jeg stedet efter gentagne gange at have afvist at modtage kontanter, fordi ekspedienten/indehaveren pludselig havde ombestemt sig omkring taskens tilstand.
Efterfølgende var jeg på politistationen og aflægge rapport og politiet fordømte handlingen og ville se på stedet efterfølgende, men havde ikke nok til at sigte for vold.
Politiet informerede mig om, at jeg havde været i min gode ret til at nægte at betale for en ydelser, der ikke levede op til mine forventinger, hvis jeg havde lagt navn og oplysninger, så stedet kunne være kommet i kontakt med mig efterfølgende. Men dette tangerede til frihedsberøvelse og jeg kunne nok ikke have gjort andet, end jeg gjorde.
Så min klare anbefaling er; find et andet sted, hvis I har jeres tøj, tasker eller andet kært og i særdeleshed, hvis I vil behandles ordentligt.
Fredericia - ik i orden
Kan simplethen ik forstå hvad danske renseri har gang i.
Jeg havde et par Tom Ford skjorter som jeg ville have med på storbys ferie. Afleverede til fredericia afd af Rekord Rens. Fik skjorterne tilbage uden at de var strøget. For ejeren sagde at man ik kunne få pletterne af espresso af.
I Hamborg spurgte jeg Grand Hyatt Hotel om de havde et sted de kunne anbefale. De anbefalet et sted der hed Two24 - ligger på Brandstwiete 1..
Jeg hentede min skjorte fra stedet næste morgen uden en eneste plet og perfekt strøget.
Siden har jeg ik rørt et dansk renseri.
Hos Renseriet.com i Kolding har jeg fået kogt et par DolceGabbana bukser så stoffet opløstes i travler ved første brug.
Danske renserier er mere optaget af at vaske senge tøj end at passe på dit tøj. Specielt uld suits og silke er ik noget man i Jylland kan få renset med respekt!
PS.: ja betalte for alle mine rens. For ellers kan man ik klage - hvis et renseri vælger at være flink og siger - men du skal ik betale for det, så kan du i følge deres guides ik klage over udført arbejde. [så undgå den fælde]
Dejlig service med god kvalitet!
Rekord Rens i Buddinge Centeret yder god service med god kvalitet. Vi har fået renset alt slags tøj i næsten 8 år, og vi har aldrig bemærket noget negativt. Ejeren er flink med gode erfaringer indenfor rensning og vaskning af tøj og diverse stof artikler. Ejeren har blandt andet kemikalie frie maskiner helt uden lugt og er 100% hud og miljøvenlig- hvilket jeg havde opdaget efter jeg skiftede mit gamle renseri ud med denne. Jeg har anbefalet mange af mine venner og familie til at benytte denne renseri og de er super glade for min anbefaling, og derfor vil jeg varmt anbefale denne renseri :-)
HOLD DIG LANGT VÆK DE ØDELÆGGER DINE TING.. Buddinge Torv
De ødelægger dine ting UDEN ERSTATNING!!!!!!!! Føj for en service.
Ville have renset vores sofa betræk der var blevet lidt nusset .
Han syntes det var en god ide ogvi indleverer 8 bertæk til rens.
Da jeg hentede dem var de PLETTEDE som om de JORDSLÅET
Han indrømme at der var blevet det hos ham men det var ikke hans skyld
Men stoffet skyld. Ingen penge tilbage for rens men hvad været er at min SOFA ER ØDELAGT!!!!
HOLD JER LANGT VÆK FRA. .REKORD RENS SØBORG !!!!!!!!!!
Ikke eksisterende kundeservice!!!
Har fået renset tøj som uden kvaler afleveres tilbage fuldstændig ødelagt. Da jeg henvender mig igen frasiger de sig alt ansvar for det ødelagte tøj, som var i ganske fin stand. Samtidig er deres reaktion på min henvendelse både uforskammet og nedladende. De er på ingen måde hjælpsomme. Jeg kontakter butikken hvor tøjet er købt, da rekord rens mener det må være hos forhandleren at fejlen ligger. I butikken siger de at de har hørt fuldstændig identiske historier fra andre kunder.
Jeg anbefaler på det kraftigste at man holder sig fra record rens til hver en tid!! Pinlig oplevelse!
Pinligt!
Først og fremmest var ventetiden på at få tøjet tilbage urimelig lang og da tøjet endelig kom tilbage lugtede det af mug.
Jeg ringer ind for at klage, eller i det mindste få en forklaring men får kun en skideballe - dette er simpelthen uacceptabelt.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.