Cotti-Rens Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Jeg havde købt et deal bevis på en diamant rens til min bil, bilen var rigtig fin efter rens, der var støvsuget og ordnet overalt indvendigt. Asfalt pletter udvendigt var renset af, dog var der overse... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Cotti-rens.dk på Dalumvej Odense - fremragende. Anjam driver sin virksomhed super - altid top humør og rent tøj. Bare i orden - og bedste priser i byen. Vi bruger Cotti-rens mindst 1 gang ugentlig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik renset bil indvendig i dag hos Cotti rens i Dalum. Min bil har aldrig , siden jeg købte den som ny, været så ren og velduftende. Selv askebægeret var rengjort og sæderne hvor hunden havde siddet,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Pulitura a secco
  2. Servizio di pulizia tappeti
  3. Lavanderia
  4. Servizio di pulizia di fodere e rivestimenti

Informazioni su Cotti-Rens

Scritti dall'azienda

Cotti Rens har ligget i Odense på Dalumvej 34 i 50 år og i alle årene har vores vigtigste fokus været kvalitet. Det vidner vores mange tilfredse kunder om.

Sammenhæng mellem pris og kvalitet
Hos Cotti Rens går pris og kvalitet hånd i hånd og vi bestræber os derfor altid på, at kunne levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi sikrer bl.a. den høje kvalitet, ved at alle tekstiler både før og efter vask tjekkes af vores kompetente medarbejdere.

Desuden holder vi os konstant opdaterede om nye produkter, maskiner og rensemetoder, der på den mest effektive og miljøvenlige måde giver renseriet den kvalitet og det serviceniveau vi altid stræber efter.

Vi er placeret i hjertet af Dalum, men har kunder i hele Odense bl.a. fordi vi tilbyder at hente og bringe rens og vask. Vi når desuden ud til hele Fyn med vores fordelagtige firmaordning.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hentede mit tøj forleden

Hentede mit tøj forleden. De havde fjernet alle pletter (bl.a. rustpletter). Fik tøjet udleveret af en smilende og imødekommende ekspedient, som jeg også fik en hyggelig sludder med😊
Har brugt Cotti før…og kommer snart igen👍

17 giugno 2026

Konfirmationskjole

Indleverede en konfirmationskjole til rens. Den indleveres med bemærkningen om at der er lidt små brugspletter og en kuglepensstreg på ærmet. Da jeg henter den og kommer hjem, opdager jeg en tommelfingerstor plet forrest på kjolen. Jeg ringer og vi aftaler at jeg kommer tilbage med kjolen og får den renset på ny.
Jeg henter kjolen i dag og får den udleveret uden bemærkninger.
Da jeg kommer udenfor butikken kan jeg se at pletten stadig er der og ikke er blevet det mindste mindre. Jeg går ind igen og det eneste jeg får ud af det er “det beklager jeg, så kunne vi ikke fjerne den”
Men havde det ikke været god service at fortælle det når kjolen udleveres?

På trods af at der står på jeres hjemmeside
“Med vores mange års erfaring kan du være sikker på et fejlfrit resultat”
Så kan jeg acceptere at der er pletter der ikke kan løses, men jeg synes sørme også at det ville være fantastisk service at erkende at det ikke lykkedes og evt gi et nedslag i prisen.
Jeg kan reelt set ikke sælge kjolen videre når den ikke er ren.
Jeg kommer ikke til at anbefale andre at bruge jeres renseri.

22 maggio 2026

Bilrengøring…

Har lige fået renset min erhvervsbil for første gang, og er som sædvanlig meget tilfreds. Har været kunde her de sidste 7 år, både rens af privatbil, tøj og duge

12 gennaio 2026

Altid i orden

Jeg har brugt Cotti-rens flere gange til vask af bilen, og resultatet er hver gang rigtig godt – bilen står pæn og ren. Tøjrens har også været helt i orden. Stabil kvalitet og rigtig god service.

19 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jeg har fået rullet 5 hvide gamle…

Jeg har fået rullet 5 hvide gamle juleduge til en helt vild pris. Da jeg skulle bruge dem her i juledagene var der folder og skævheder som ikke er 1000 kr værd at betale. De var endda vasket så skulle kun rulles. Så nu har jeg selv strøget dem efter vask og det blev de meget pænere af. Syntes til den pris skal det sgu være i orden

26 gennaio 2025
Logo di Cotti-Rens

Risposta di Cotti-Rens

Tak for Deres henvendelse.

Vi er kede af at høre om Deres oplevelse og beklager, at dugene havde folder og skævheder. På én enkelt dag oplevede vi udfordringer med rullen, men problemet blev identificeret og løst hurtigst muligt.

Efterfølgende har vi justeret og ændret vores metode for rulning af dugene, og resultatet er nu væsentligt forbedret. Som kompensation vil vi derfor gerne tilbyde 50 % rabat næste gang, De medbringer dugene til behandling.

Vi tager al feedback alvorligt og anvender den aktivt til løbende at forbedre vores kvalitet og interne processer.

Vedrørende prisen nævner De et beløb på 1.000 kr. Ud fra dette går vi ud fra, at der er indleveret 5 stk. duge á minimum 3 meter pr. stk. Vi vurderer, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til markedet.

Vi håber, dette kan imødekomme Deres henvendelse, og står naturligvis til rådighed, hvis De har yderligere spørgsmål.

Cotti Rens

Rens af sofa og tæppe.

Rens af sofa og tæppe.
Skarp pris. Super rart personale som passede på hus og gulve under arbejdet.
Havde lidt gener med duften fra sofaen efterfølgende. Cotti havde intet problem med at løse det med det samme. De kom igen og gav den en ekstra tur u.b. og nu har vi odenses reneste sofa. :)

31 gennaio 2025

Rigtig god service.

Rigtig god service, og stedet lever bestemt op til mine forventninger.
Da jeg hentede min bil duftede den dejligt og alt var skinnede rent.
Bestemt et sted jeg vil bruge igen.

Line Banke

28 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

"Cotti-Rens har leveret en pålidelig og…

"Cotti-Rens har leveret en pålidelig og professionel rensningstjeneste. Deres dedikerede team har altid sørget for, at mine tøj, møbler mv. kommer tilbage i perfekt stand, og de leverer til tiden. Jeg er meget tilfreds med deres service og vil fortsat bruge dem til min rensning."

17 ottobre 2023

Ødelagte skuldre i habitjakker

Ved sidste rens var der problemer med krøllede skulderpuder i mine habitjakker. Det udbedrede de efterfølgende for egen regning. Da jeg indleverede habitter igen, gjorde jeg opmærksom på problemet fra sidst, og de lovede at være ekstra forsigtige. Alligevel kom en af jakkerne retur med en krøllet skulder, og jakken havde oven i købet fået en ny plet på ærmet. De lovede at fikse det, men da jeg hentede den efter andet forsøg, var skulderen stadigvæk ødelagt og plette var ikke væk - der var oven i købet kommet en tydelig hvid rand fra et kemikalie runde om plette. Jakken måtte var ødelagt.

15 agosto 2023

Dårlig

Kort! Afleveret dyre sko til rens , blev ikke rene ( brugt 1 gang ) fik dem udleveret , men opdager i bilen der kommet en fælge i skoen , ligner den er efter rens( evt en børste) går ind igen og hun kan godt se det , tager den tilbage , bliver så ringet op at de desværre kan få dem rene, men det jo ikke derfor de fået den igen. Så meget rod frem og tilbage . Hentet skoen og i skoen er der en seddel angående erstatning . Men da den blev hentet skoen kunne jeg igen prøve og ringe . Man opgiver med alt det rod !!!

22 settembre 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più