Kære alle i dejlige mennesker i Urologisk afdeling i Roskilde og Næstved. Jeg er så kiste-glad for at være født i Danmark og også være en patient i et et fantastik team i begge afd. Også tak til e... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Annette Pedersen og jeg Annettes ledsager Johnny Nielsen blev d.26-5 kl. 08:40 2026 helt uden grund smidt ud af Nærklinikken Nakskov med trusler om at,vi ikke ville få vores medicin hvis, vi ikke... Leggi di più
Er lige kommet hjem fra Slagelse sygehus Efter en operation i lysken Kort og godt Super søde personal hele vejen igennem Jeg følte mig meget tryg Jeg stod på intet tidspunkt alene. Top pro... Leggi di più
Lægevagten 😱 Først 70 min venten ved telefonen, så en snak med en sød og forstående læge. Besøget. De er pressede - fuld forståelse for det. Kommer med et øje der brænder og gør vildt ondt. Læ... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Dårlig oplevelse
Den 15. November var min mand indkaldt til Kirurgisk afdeling, 1 sal. Køge, hos en kvindelig Iransk læge. Hun virkede ret arrogant og behandlede ikke min mand med værdighed. Hun fejlinformerede ham om hans sygdom, væske i maven og ikke lyskebrok, han tikkede og bad om at blive opereret, det kunne man ikke, da det ikke var brok, sagde hun. Hun skyndede på ham, da hun havde indkaldt andre patienter til trods for at han havde så mange smerter fra brok og dårligt kunne gå. Tre gange sagde hun ud i rummet, at han er meget syg. Hvem har brug for at høre det. Hun slukkede lyset i hans øjne, Han gav op og fra den dag, gik det ned ad bakke. Syv gange over en periode på halvandet år, blev min mand kørt med ambulance til Køge med indeklemt brok, sat på plads og hjem igen. Ottende gang operation, indeklemt brok. Han er her ikke mere, desværre. Skylder ham at fortælle om hans sidste hårde tid.
En stor tak til Holbæk. Blev i foråret 2023 behandlet for Rosen…
Blev i foråret 2023 behandlet for Rosen på ortopædkirurgisk afdeling i Holbæk. På testafdelingen. En meget god oplevelse. Imødekommende og dygtigt personale. Tydeligt at alle havde nok at gøre men ikke mindst sygeplejerskerne gjorde en fremragende indsats. Det eneste jeg savnede var en fast læge der fulgte mig. Signalerne var lidt forvirrende. Jeg kom godt gennem et alvorligt forløb med to indlæggelser. Godt gået og en stor tak.
Holbæk sygehus geriatrisk afdeling er…
Holbæk sygehus geriatrisk afdeling er umenneskelig. Meget lidt kontakt med de ofte meget svage mennesker, der er på afdelingen og ingen, absolut ingen pårørende kontakt.
Udskrivelse alt for hurtigt uden forudgående planlægning, så patienter bliver akut indlagt igen efter 24 timer.
Hvis man er heldig på et andet hospital.
Høj professionalisme, venlighed, opmærksomhed
Jeg blev leveret med ambulance til Akutafdelingen på Sjællands Universitetshospital ,Køge.
Alt det personale, jeg kom i kontakt med, var fremragende støttende og hjælpsomme.
Jeg vil især bemærke kardiolog Mohamad Hassan El-Khoulis høje faglige og menneskelige kvaliteter.
Jeg sender mine bedste ønsker til personalet.
Ude af de blå jeg mistede balancen og…
Ude af de blå jeg mistede balancen og var helt ude og blev kørt til Køge Sygehus den 02 Nov hvor det blev konstateret at jeg var smittet af Covid og efter flere undersøgelser var jeg klar til at forlade den 06 Nov
Behandling og undersøgelser var i absolut topklasse læger og sygeplejersker var top professionelle og det aller vigtigste var de var i stand til at forklare forløb i almindelighed spørg som var til at forstå og især spl Josephine var i særklasse
Nu er jeg hjem og igang med med optræning osv og vil slut med at sige Tusind Tusind Tak
Keki Ardeshir Patell
Noget rod
Masser af fejlinformationer, unødig ventetid, manglende koordinering. 10 planer hvoraf ingen holdes og ingen passer sammen.
Og desværre opleves det igen og igen, så det er arbejdskultur og ikke blot en enlig svale.
Når det er sagt så er det også ildsjæle på stedet der knokler for at få givet en god behandling. Respekt for dem!
Jeg vil har givet null stjerne hvis det…
Jeg vil har givet null stjerne hvis det var muligt. Det er sådan at jeg har ventet på en gadblær operation en 2.5 år . Fik endelig en dato kl 7 om morgnen og fik at vide at den er aflyst kl 14 igen. Der er sikker en forskel behandling here for der blev aflyst før og af alle de messer der venter blev spurgt på tidligere tidspunkt om jeg kan tag operationen i Nykøbing trods jeg bor i køge.
Tak for god behandling på Nykøbing Falster Sygehus :)
Sygehuset er ramponeret, det giver mening når der skal spares og spares. Bortset fra det er personalet kompetente, venlige og meget opmærksomme på at patienten bliver behandlet bedst muligt. Jeg var overrasket over maden, der er så mange valgmuligheder for at sammensætte et måltid, og det smager ganske fint. Der er heller intet i vejen for at man kan score en kop kaffe "uden for nummer" hvis man er høflig og spørger pænt.
Personalet render frygteligt stærkt og 15 patienter til en vikar på en vagt er alt for meget, de når knapt nok at få noget at spise. Alligevel formår de at gøre deres bedste. Jeg følte mig hørt og taget seriøst og der blev fundet en løsning og der blev lavet en fremadrettet indsats. Jeg følte mig tryg og i gode hænder lige fra ambulanceturen ind til sygetransporten hjem. Tak til alle på lungemedicinsk for en god oplevelse, når det nu skulle være. 5 velfortjente stjerner herfra :)
Lang ventetid på Køge syghus
Da min hofte gik af led, blev jeg kørt med ambulance til Køge sygehus akutmodtagelse kl. 15.30 i et smertehelvede. Efter 7 timer på stærkt smertestillende medicin, bliver min hofte sat på plads. Klokken er nu 23.45. Lægen oplyser, at der er bestilt opfølgende røntgenundersøgelse og vurdering den næste dag. Efter at have ventet til kl. 16 den 23/10, spørger jeg til den bestilte røntgen undersøgelse. Jeg får at vide, at alle akutpatienter er først i rækkefølgen, men at jeg er på listen. Røntgenundersøgelse finder sted kl. 18.43. Afventer lægens vurdering af røntgenbilleder. Ingen tilbagemelding. Rykker sygeplejerske kl. 20.30. Udskrives med tilbagemelding gennem sygeplejerske. Forløbet samlet 29 timers indlæggelse for operationstid på 7 min. Er det iorden?
Tryghed
Har på Næstved Sygehus fået indsat nyt kunstig knæled.
Lige fra det første besøg og indtil nu ( 2 dage efter indgrebet ) har jeg kun positivt at sige om afdelingen.
God information om indgrebet.
Alt virker professionel i en afslappet atmosfære, både ifm. operationen, opvågning samt efterfølgende indlæggelse.
Skræmmende oplevelse
Efter henvendelse til egen læge sendes ambulance for at tilse og vurdere min mands tilstand, det vurderes at han kan hentes ambulant og blive modtaget i akut afsnittet på Holbæk Sygehus , her starter et forløb som er fuldstændigt ude af proportioner:
For 8 uger siden opereret i hjertet, informeret om at søge læge ved symptomer som åndenød eller feber, har nu svært ved at trække vejret igennem og er alment utilpas.
Ankomst til Holbæk Sygehus 17.15 venter på en stol sammen med andre akutte patienter(skadestue) 17.45 bliver der taget blodprøver kl 19 bliver manden ført til en stue med 6 hvilestole og der tages ekg (fint nok) herefter meddeler man er der vil komme en sygeplejerske og senere en læge.
Frem til 22.30 er vi nærmest ikke eksisterende nu kommer en sygeplejerske og siger hun skal tage blodtryk og måle temperatur, nu er der gået 5 timer siden ankomst! Vi undrer os over at blodtryk , iltmængde og puls ikke er blevet taget før da der er tale om en hjerteopereret patient, men desværre vidste hun da ikke at det var tilfældet.
Kl. 24 lover en læge at han kommer og tilser manden om et øjeblik. Kl. 01 tillader vi os at spørge om hvornår vi kan forvente et lægetilsyn, svaret var : der er nok noget der er vigtigere og der i øvrigt var mange patienter der måtte vente op til 15 timer på lægetilsyn. De mente der var meget travlt hvilket bestemt ikke fremgik af den meget private afslappede stemning på vagtstuen.
Uden en pårørende kunne en patient sidde og dø uden nogen ville opdage det, men pyt så skulle de jo ikke arbejde så meget.
Vi valgte at tage hjem og kontakte egen læge i dag, mistanke om væske på den ene lunge, der tages røntgen, 2 timer efter indlagt igen på Holbæk Sygehus med over 4 liter væske i venstre lunge og væske omkring hjertet.
I hele forløbet op til og under mandens hjerteoperation har vi kun mødt dygtige og superdedikerede medarbejdere på Rigshospitalet, Roskilde Sygehus og Køge Sygehus.
Så Holbæk Akutafdeling er virkelig en afdeling med meget store udfordringer og en meget dårlig patient oplevelse.
I forbindelse med et astma anfald var…
I forbindelse med et astma anfald var jeg indlagt på Slagelse sygehus i cirka 3 timer den 12. oktober. Det var på alle måder en positiv oplevelse. Sygeplejerskerne og overlægen var tilstede, omhyggelige, rare og venlige - og ventetiden var minimal. Også ambulancen og paramedicineren var omhyggelig - "hands on".
Det var en super god oplevelse - hele vejen igennem.
vh JL.
Er rystet over hvordan man bliver…
Er rystet over hvordan man bliver behandlet på skadestuen på Nykøbing sygehus.
Var kommet til skade med ryggen, nede i læn, havde store smerter.
Ankom på skadestuen kl 18:45.Efter 2 timers venten, kom ind til sygeplejerske, kunne ikke få noget mod smerter, da havde taget rigeligt inden ankomst. Det skal siges der var pænt med patienter, som ventede. Havde et par gange forhørt, hvornår det blev min tur.Klokken 02:30 kommer jeg indtil en læge og bliver tjekket, det viste sig det er en forstuvning/forstrækning I læn.
Det at der sidder syge og venter så længe, er ikke i orden. De skal tilses hurtigt, der skal handles hurtigt, så behandling kan begynde,og komme hjem igen.
Der var i hvert fald ikke tempo, det foregik i slowmotion.
Det skal lige nævnes, da jeg ringede 1818, for at kunne komme, blev der ikke nævnt noget med ventetid, jeg kunne bare komme.
Det et chokerende, at man skal sidde så længe, og at man bli'r ignoreret af personale, mens man venter.
De havde bestemt ikke travlt, de havde travlt med at snakke, kigge på pc, mens venteværelset er fyldt.
Det er fanme ikke ok
FÅR GANG PÅ GANG IKKE FÅET MEDICIN.
HAR GANG PÅ GANG IKKE FÅET MEDICIN.
Jeg er på livslang medicin og skal selv ringe til psykiatrien i Slagelse og bede om at få ringet medicin ind.
Men desværre er det sket gang på gang, at jeg ikke får ringet det ind.
Under begrundelser som :" der var møde" eller "en' eller anden glemte at sige det til lægen" osv osv osv.
Torsdag d 5okt. ringer jeg 10 gange, fik hver gang af vide, at jeg var nr. 1 i køen. Men der skete intet. Flere gange blev jeg blot smidt af telefonen svaren.
Dagen efter får vi oplyst at der var møde dagen før. Men ingen havde indtalt det på telefon svaren og der var intet personale til at tage mod bestillinger af medicin. Tilsyneladende var alle på afdelingen til møde....
I dag mandag d 9 okt har jeg stadig ikke fået ringet noget medicin ind.
Det er en hel håbløs situation, da dette sker jævnligt. Meget meget angstprovokerende og uoverskueligt. Synes det må være nok at slås med sygdommen.
Fantastiske kompetente personale både…
Fantastiske kompetente personale både læger og sygeplejersker, søde, lyttende og meget omsorgsfulde, vi har mødt under min kones indlæggelse og operation.
STRESS
STRESS, stress, stress…. På Køge sygehus og INGEN p-pladser, så man ender med en p-bøde. Det var en RIGTIG dårlig oplevelse.
Slagelse sygehus - akutafd.
Var på Slagelse sygehus d. 25. september på akutafdelingen. Hvis jeg kunne give nul stjerner, så havde jeg gjort det. Servicen kunne jeg ikke klage over - for der var ikke nogen.
Mill i aftrædelse at i ikke ejer selv…
Mill i aftrædelse at i ikke ejer selv kritik f.....for den da skam jer
God hjælp
Jeg var blevet bedt om at ringe ind til "Klag og erstatning", om en sag vi har kørende. Hende jeg kom igennem til var sød, forstående og gav mig andre forslag til hvad der kunne gøre. Min mand har bla. fået men efter dårlig behandling på Holbæk sygehus. Jeg har slet ikke tænkt tanken om erstatning, men hun guidede igennem til et sted hvor jeg skulle søge. Fantastisk god og sød hjælp.
KØGES SUPER DÅRLIGE SYGHUS
KØGES SUPER DÅRLIGE SYGHUS.
ER OG BLIVER FORFÆRDELIGT ,DÅRLIGE LÆGER ,DÅRLIGE SYGEPLEJERSKER JA DER ER OG BLIVER ALDRIG NOGET SUPER SYGHUS OVER KØGESYGEHUS!!!. TJEK ANMELDELSER FOR KØGE OG VÆLG ET ANDET HVIS I FORHÅBENTLIG KAN DET.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.