Kære alle i dejlige mennesker i Urologisk afdeling i Roskilde og Næstved. Jeg er så kiste-glad for at være født i Danmark og også være en patient i et et fantastik team i begge afd. Også tak til e... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Annette Pedersen og jeg Annettes ledsager Johnny Nielsen blev d.26-5 kl. 08:40 2026 helt uden grund smidt ud af Nærklinikken Nakskov med trusler om at,vi ikke ville få vores medicin hvis, vi ikke... Leggi di più
Er lige kommet hjem fra Slagelse sygehus Efter en operation i lysken Kort og godt Super søde personal hele vejen igennem Jeg følte mig meget tryg Jeg stod på intet tidspunkt alene. Top pro... Leggi di più
Lægevagten 😱 Først 70 min venten ved telefonen, så en snak med en sød og forstående læge. Besøget. De er pressede - fuld forståelse for det. Kommer med et øje der brænder og gør vildt ondt. Læ... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Akutafdelingen og døgnafsnittet
Akutafdelingen og døgnafsnittet. Personalet var søde, de løb så hurtigt de kunne. Måtte dog ringe når drop var færdig eller andre spørgsmål i timerne fra kl 15-07. Derefter var der fuld service på.
Til gengæld var maden virkelig dårlig. Udvalget lille, fantasiløst og slet ingen grønt eller små hyggesnack. Kan godt forstå dem der er der længere end jeg, taber sig. Specielt hvis man et rigtig syg og har madlide. Det må kunne gøres bedre!
Super behandling på Køge sygehus
Super behandling på Køge sygehus
Indlagt på akutafd efter ildebefindende. Ved ankomst blev jeg modtaget af en læge der præsenterede sig. Samme læge fulgte mig de næste 7 - 8 timer, hvor flere undersøgelser blev foretaget. Hver gang kom lægen og orienterede mig om forløbet. Han var der også og sagde farvel efter endt behandling o2 om natten. Det er værdifuldt og betryggende når det kan lade sig gøre at blive fulgt af den samme læge.
Anja i akut tlf
Anja i akut tlf. På nykøbingsygehus psykiatrisk afdeling er nok så meget et usympatisk menneske. Jeg er pårørende til en der har fået en psykose. I den forbindelse ønskede hun at tale nedladende og starte en diskussion i et ellers ret kritisk moment. Det virker mig noget problematisk at man opfører sig sådan som professionel og er i et omsorgs fag. Det er en uddannelse hvor der vægtes kommunikation og omsorg.
Så tror det er en ommer for Anja
Det kan KUN blive til 1 stjerne for…
Det kan KUN blive til 1 stjerne for akuten på Slagelse sygehus der er skåret for MEGET ned på personalet det tog 1 halv time før der kom en og spurgte hvad jeg ville og smadder gid services morgen middag MEN elendig mad aften SÅ alt i alt var det en MEGET dårlig oplevelse at være der, Jeg blev overført til Næstved sygehus der var MEGET god betrækning de diskede op med smørebrød da jeg ankom kl 22 og MEGET fin behandling fra hele personalet selv om de havde travlt da de skiftende regeringer har skåret ned år får år de skulle selv
med ud og se hvor travlt personalet har Mvh. Leif
Super oplevelse i forbindelse med ambulant operation
Jeg har den 25. juni været på Sygehuset i Nykøbing Falster.
Jeg fik en ambulant operation i et knæ.
Det var en rigtig god oplevelse, hvor personalet var venlige, engagerede og dybt professionelle fra jeg mødte ind i receptionen til forundersøgelsen til jeg senere blev udskrevet senere på dagen.
Fantastisk og venlige personale på…
Fantastisk og venlige personale på Slagelse sygehuset (ortopedisk kirurgi ambulatorium . Anden gang fik jeg profesionelle behandling .kan kun anbefales 👍👍🙏🏻😁
akutte i Nykøbing F
Ryger på akutte i Nykøbing F dag efter at jeg været på den dårligste akut I Køge hvor de er ligeglad med en . Men i Nykøbing F er de så flinke og søde og de behandler en som et menneske . bliver tjekket og flere kommer ind hele 4 stk var over mig. Der hvor jeg syntes det er aveligt og derfor kun kan give 4 er grunden man tjekker journalen fra Køge syghus istedet for selv at tage en ny vurdering selv. bliver tjekket og mærket på og sendt hjem. ikke noget med selv at tjekke og lave en ny scanning nej nej . når man skal tjekke en blødning bliver man nød til at fjerne plastret og strips for at se om der sker noget men det gør man ikke man tjekker som på Køge med lukket sår og der er der jo ikke noget som siver logisk for mig det er lukket sammen. når men de havede råd til plaster i det mindste og til strips og får også med hjem til skift . Det vil Køge ha penge for .trods alt tog de en stilling om at de ikke ture sig det sammen igen da de var bange for at det så ville gå yderligt galt så derfor stripset på ny og de vudrede ikke arbejde i yderlig 14 dage da sået nu var til yderlig fare for at springe på nu det ik var sygt...
Ligegyldighed længe leve
Køge sygehus. Det er dér desværre ikke meget super over.
De valgte at sende min frue hjem, ikke alene kunne hun næsten ikke trække vejret, pga næseblod.
Men også fordi det kom så stærkt at hun knap nok kunne synke det .
Da vi henvendte os dagen derpå, fik jeg en skideballe over at vi kom igen.
Men hvad skulle jeg gøre, blodet væltede stadig ud. Og hvorfor gjorde det ? .
Da der var gået en uge, og hun var træt og svag . Ja der lagde de noget gazebind op i hendes næse, med noget ukendt medicin på. Altså ukendt for os.
De tog nogle blodprøver, og vi kunne se at hendes blodprocent var faldet fra 7.5 til 5.5
De lovede at ringe hvis blodprøverne viste noget kritisk.
Det gjorde blodprøverne, men desværre glemte de at ringe.
Nu ligger hun på et andet hospital,og vi ved nu at hun ikke vil overleve, med mindre at de finder en nyere til hende.
Da begge hendes nyere var færdige.
Som blodprøverne de tog på Køge også viste.
Da jeg så ringede og spurgte om de ikke havde glemt noget.
Læste sekretæren op , ring straks med svar på blodprøver.
Og jeg spurgte,har i så set på dem .
Var svaret bare , UPS efterfulgt af en kæmpe latter og så nå det må vi have glemt.
Og da jeg så sagde, det er sgu ikke okay.
Jeg har idag måtte ruske liv i min kone og få en fra et privat sygehus til at ringe til et hospital der tager ting seriøst.
Så var svaret. Ååååååhhh Hold dog kæft din sure skid.
Tak for l... siger jeg bare. Efter 3 forsøg på Køge Sygehus og alle gange med useriøst og ligyldighed, som var vi til besvær.
Var det mig der var en sur skid, på trods af at det var dem der havde fejlet alle gange.
Og faktisk også hånlig gjort hende pga at hun er autistiske og ikke helt forstod hvorfor de ikke ville hjælpe hende.
Et er sikkert, jeg har lige siden prøvet at forklare hende, at ikke alle mennesker er lige så ligeglade med deres medmennesker som dem vi oplevede på Køge.
Det skal dog siges at der var to sygeplejersker som rent faktisk prøvede, med det fik lægen hurtigt stoppet.
Jeg ved ikke om det var pga min kones autisme, at de to læger var så ligeglad med hende.
Eller om det var pga mig og mit ADHD, at jeg talte lidt hurtigt og panisk.
Da jeg faktisk var virkelig bekymret.
Eller om det var irriterende at jeg op til flere gange sagde, kan det have noget at gøre med at hendes familie har lidt svage nyere.
Jeg ved det ikke.
Men et er sikkert,de vidste bedste.
Og det var bare næseblod, selvom hun var ved at drukne i det .
Føj for s.... siger jeg bare.
Man er godt nok kommet højt til hest, efter man er blevet et super sygehus.
Så behøver man ikke længere at lytte, nææææ nej. Så ved man nok bedst.
Og hvis ikke, er det bare UPS hahaha.
Vil passe lidt bedre hvis man kunne give 0 stjerner.
Næstved sygehus er elendigt
Næstved sygehus er elendigt!
Ville ikke operere en overhovedet!
Sætter aldrig mine ben dér igen!
mine erfaringer i Holbæk Sygehus
I går den 27. maj var jeg på sygehuset på grund af astmaanfald efter 4 timers behandling, lægen besluttede at jeg skulle blive 1-2 dage på hospitalet. Så flyttede de mig til en anden afdeling. Da jeg gik derind, var det snavset, lugtede dårligt, og der var papirer med blod på og blod på gulvet. Da jeg gik for at snakke med sygeplejersken om det sagde hun, at jeg skulle vente på endnu en vagt, når der kommer en anden sygeplejerske. Jeg ventede i 4 timer, og ingen tjekkede min tilstand og koblede mig ikke til et kardiogram og gav mig ikke en iltmaske, jeg havde det meget dårligt, og jeg var følelsesløs. Efter fire timer bragte personalet, der stod for mad, mad til mig, jeg tog maden og gik på gangen for at spise, fordi det var ulækkert at spise på afdelingen på grund af blodet og den dårlige lugt, desværre var stedet hvor jeg spiste tæt på medicinstuen, og pludselig hørte jeg mit navn og en af sygeplejerskerne sagde at hun ikke ville behandle mig og hun sagde at hun var ligeglad med mig, da jeg hørte at det gjorde mig rigtig ked af det og jeg bad dem om gentag, hvad de sagde, de var chokerede og forvirrede over det, jeg hørte, da jeg spurgte, hvorfor de talte sådan, de vidste ikke, hvad de skulle sige, og de forsøgte at undgå at tale med mig, jeg sagde, at jeg forlod hospital, spurgte de, om jeg ville give dem en chance, og at jeg kunne blive, men med den behandling, de gav mig, og at jeg havde ventet så mange timer, kunne jeg ikke længere stole på dem. Med min dårlige tilstand og vejrtrækning forlod jeg hospitalet, jeg forstår ikke denne holdning til patienter, noget slemt kunne ske for mig, og det er dit ansvar. Jeg efterlod også min telefonoplader på afdelingen, næste dag efter behandlingen gik jeg tilbage for at hente opladeren, og desværre mødte jeg den samme sygeplejerske, hun var uhøflig over for mig, og selv da hun havde min oplader, som jeg beskrev som ligner (rød kabel) hun returnerede det ikke til mig, mens hun holdt det i hænderne, hun sagde, at det ikke tilhører mig. Jeg er meget ked af at have haft denne oplevelse på Holbæk Sygehus.
Det værste sted ever!!!
Reumatologi Køge sygehus
Reumatologi Køge . Jeg har en læge som ikke var mig . Han har gået i min jouranal flere gange uden mit samtykke ydermere er jeg utryg ved afdelingen jeg bor ikke i Køge mere de nægter at sende min henviser til min nye region . Har ringet og mailet flere gange . På denne afdelingen har de deres egen regler . Gået videre med forløbet men uhyggeligt at det kan lade sig gøre imod min Vilje !
Vær Extra opmærksom på at automat drik…
Vær Extra opmærksom på at automat drik og mad bliver trukket 70 kr på dit kort hvorved der gerne skulle retur med det samme? Men ingen penge retur på købet altså jeg har betalt 70 for en sodavand til 20 kr? Hvad sker der lige er det mon tyverie…. Hvad!!!!
Holbæk sygehus kan klart IKKE…
Holbæk sygehus kan klart IKKE anbefales.
Klart det dårligste jordmoder team ever, hvis du er på kanten mht til hvordan de mener du skal opføre dig som forældre, så laver de inberetninger på dig straks.
Aldrig sæt en fod der, kan kalrt anbefale Slagelse eller Næstved, som erstatning.
Behøver jeg overhovedet at skrive noget…
Behøver jeg overhovedet at skrive noget i kan se udfra hvad andre har skrevet det et møg sted og er enige med alle de andres negative bedømmelse
Knæ protese 1/2 knæ
Blev indlagt 4/3 2024 på Næstved sygehus, da jeg skulle have nyt 1/2 knæ. Jeg havde haft en tid 15/2, men den blev aflyst dagen før, da der kom noget akut.
Det var svært at acceptere, da man mentalt er klar.
2 uger inden operation, havde jeg fået taget blodprøver, røgten og talt med narkose læge.
Jeg hvade spurgt lægen om jeg kunne nøjes med at tage neglelakken af et par fingre, da det er gellak. Han sagde jeg ikke behøvede tage den af, han ville skrive det i papirerne, så jeg ikke fik en røffel.
Men det var lige nøjagtig hvad jeg fik, sygeplejersken var meget sur og streng, og jeg følte mig som en lille skolepige. Narkose lægen havde ikke skrevet det ned. Jeg var meget nervøs, da jeg to gang tidligere er opereret i knæet og det var forfærdelige oplevelser. Jeg blev opereret mens jeg kunne høre alt hvad der foregik og man sagde knoglen over, dette foregik på privat hospital. Min sidste operation kunne de ikke lægge rygmarv bedøvelsen, og de stak forkert så mange gang og det var så smertefuldt. Så jeg havde absolut ikke brug for en sur sygeplejerske.
Da jeg kom ned til narkoselægen var hun utrolig sød og beroligende, hun var meget omsorgsfuld og jeg var i de bedste hænder.
Kirug var meget flink og jeg var hurtigt væk på beroligende og rygmarvbedøvelse.
Så kom jeg op på 11 sal, til utrolig søde sygeplejersker, meget søde og forklarende og når jeg havde mange smerter, fik jeg mere medicin.
Jeg følte mig tryg under hele forløbet, jeg havde kun hørt godt om Næstved og jeg ville til en værd tid vælge dette frem for et privathospital. Der går tingene på samlebånd og de satte for stor protese ind, ved min første operation.
Igen stor tak til narkoselæge, kirug,og teamet på operationsstuen, sygeplejerske på 11 sal
Kunne jeg give slagelse sygehus -10…
Kunne jeg give slagelse sygehus -10 stjerner havde jeg gjort det. Min mor bliver akut indlagt med mistanke om tredje blodprop i hjernen (sidste blodprop var for 2 uger siden), min mor bliver hverken scannet eller undersøgt, bliver kun indlagt til observation, på trods af at ROS neurolog beder om scanning. Min mor bliver sendt hjem med en flextrafik til nakskov hvor hun ikke har været i en måned da hun har boet hos mig, med et udskrivelsenotat "er som vanligt" min mor er som vanlig selvhjulpen og relevant i tid, sted og egne data. Ved udskrivelse aner hun ikke navnet på den by hun har boet i de sidste 22 år..
FØJ FOR S.... EN OMGANG INKOMPETENCE. Få jer for h....
et andet arbejde, når I ikke gider det I har.
Lægevagten region Sjælland
Fy da føj et nederen vagtlæge system vi har i DK! Jeg ringer til lægevagten fordi min lille søn på to år har galopperende mellemørebetændelse og øjenbetændelse på begge øjne. ( det løber ud af begge ører med , han er ked af det, piller og hiver sig i ørere, kan ikke til uden at være dækket ind på Panodil.)
Men fordi han ikke har 39 -40 i feber gider de overhovedet ikke engang at se ham. Men tilbyder at jeg selv kan begynde at lave en blanding på eddike og vand som jeg kan dryppe hans ører med og så kan jeg jo ellers vente til i morgen og gå til alm. læge… 😡 Louise lægen jeg snakker med er endda så fræk at fortælle mig at nu skal de jo også prioritere hvem der er “vigtige” at få ind og se hos lægevagten da de har travlt… fy for f***** en dårlig oplevelse! Desværre en ud af mange mange mange. Føj!
Slagelse sygehus det mad man kan får…
Slagelse sygehus det mad man kan får som patient er det værste værste mad jeg har fået til d.d ,ingen rigtige kartofler, retterne er bare klasket sammen og bliver opvarmet i en mikrobølgeovn, Steff Holbergs færdigretter er 100 gange bedre ....dog vil jeg rose personalet på Lungeafdelingen ,,bedre sygepl,, og dem under uddannelse findes ikke , der fik jeg den bedste mest hjertelige behandling ,synd madoplevelsen skal ødelægge det hele for personalet kan jo intet stille op
Min mand kom til lægevagten
Min mand kom til lægevagten, på Køge skadestue kl 10:45, med et hævet knæ. Kl 20:30 er vi her stadig. Fik først en seng, og blev kørt på en stue kl 22:15
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.