Regiobloemist België Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 1 stelle su 5

One of those cases where you really should look at Trustpilot before ordering. I placed an order that was promised to be delivered on Saturday. Instead, they shipped it to Germany and blamed it on... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Alhoewel er een mooi boeket geleverd werd, was ik toch niet helemaal tevreden: dat heb ik hen vriendelijk laten weten. Ze beloofden me direct een nieuw boeket te sturen omdat ze graag 100% tevreden k... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bloemen besteld voor huwelijk zaterdag, zouden geleverd worden op trouwlocatie. De Bloemen zijn pas de volgende maandag avond ergens anders geleverd. Dus ze hebben hun cadeau niet ontvangen en zijn... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Consegna fiori
  2. Fiorista

Scritti dall'azienda

Regiobloemist België verstuurd mooie verse bloemen direct vanaf de Nederlandse kwekers. U krijgt altijd 7 dagen versgarantie en van ons 100% tevredenheidsgarantie. Regiobloemist België laat lokale kwekers in Nederland uw gekozen boeket namaken en zorgen dat ze snel worden bezorgd. Voor 14 uur besteld, is vaak dezelfde dag nog verzonden via DPD door heel België. Team Regiobloemist.be

Scarso

TrustScore 2 su 5

971 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Waardeloze service

Waardeloze service
Voor Moederdag een boeket besteld omdat ik zelf in Limburg woon en mijn mama aan de kust. de dag ervoor willen laten afleveren zodat ik mooi op tijd was.
Wat bleek ze vonden het adres niet. Maandag werd er weer een poging gedaan te leveren maar ook dit kon niet vanwege de drukte en wou dus naar een afhaalpunt gaan.
Zeer onduidelijke communicatie hoe of wat... Uiteindelijk waren de bloemen al niet meer van kwaliteit waardoor we het pakket weigeren
Vandaag krijg ik een melding dat het pakket terug gestuurd word.. Ik mail de klantenservice en deze melden me je bloemen zijn met succes terug gestuurd en vernietigd. Een compensatie is niet mogelijk. Hier bestel ik dus nooit niks meer... Je bent je geld kwijt hebt geen cadeau aan huis kunnen laten leveren en bent dus bedrogen.
Jammer dat je een ster moet aanduiden want anders had ik deze zelfs niet gegeven!!!

10 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bedrog, veel goedkope bloemen en niet wat je bestelt!

Ik bestelde een boeket met voornamelijke zachte kleuren en bepaalde soorten bloemen ( Nora) ik koos voor een large boeket dus ter waarde van 50 euro. Toen het boekt aankwam was het felle kleuren en andere goedkopere soorten bloemen met een massa groene takken. Dit boeket is maar 30 euro waard. Bij het contacteren van de klantendienst heel snel een antwoord gekregen op een vriendelijke manier dat het zou bekeken worden en dat ik foto's mocht doorsturen. Daarna antwoord dat het een mooi boeket is en dat kleuren op foto anders zijn. Sorry dit noem ik bedrog. Afzetterij. 1 raad: koop niet bij deze bedriegers.

20 maggio 2025

Risposta di Regiobloemist België

Beste Nathalie, bedankt voor je beoordeling. Jammer om te horen dat je vind dat we geen waardig boeket hebben geleverd. We hebben een schitterend boeket vers van de kweker opgestuurd. Bloemen zijn vers producten en exact dezelfde tinten als op een foto is onmogelijk. Online waren het creme rozen en deze zijn ook ontvangen. Exact dezelfde kleur is niet altijd mogelijk met verse bloemen. Tinten kunnen altijd net iets verschillen. Ik hoop wel dat de ontvanger kan genieten van de mooie bloemen.

Terrible experience

Terrible experience. I ordered flowers a week before Mother’s Day and had asked for delivery of these flowers 1 day BEFORE Mother’s Day. Unfortunately the flowers were delivered the day AFTER Mother’s Day.
The customer service team has responded that they cannot do anything as it is up to the courier to deliver the flowers.
Will never use this service again.

11 maggio 2025

Risposta di Regiobloemist België

Sometimes the mail can have a day delay. We do not ship on the moment you have ordered, then the flowers would not been fresh on delivery date. We ship as mentioned a day before the preferred delivery date. I hope you mom does enjoy the wonderful flowers

Begripvolle Topservive ...

Na het melden van een fout door het transport werden wij onmiddellijk op een zeer vriendelijke manier gehoord en werd ons een service geboden om u tegen te zeggen. In de kortste keren werd ons een nieuw boeket bezorgd in de opperbeste staat.
Hartelijke dank aan Aylin en Sanne voor deze perfecte service.
Frans & Jenny Cool-Depoortere

7 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Bloemen levering aan huis

Vorige week donderdag bloemen besteld voor kennis die jarig was gisteren, is vandaag aangekomen, aan levertijd kan je misschien niets aan doen maar dan best vermelden als men nog besteld in toekomst dat leveren tijden kunnen afwijken. Gelukkig waren de bloemen nog mooi, en was ik opgelucht dat inorde is gekomen.

24 aprile 2025

Niet ok

Was weken tevoren besteld voor een verjaardag, werd dan nog een dag te laat geleverd.
REGIO? Ze kwamen uit Nederland met Post nl. Echt dikke shit

27 marzo 2025

Risposta di Regiobloemist België

Zoals vermeld op onze website versturen wij vers van de Nederlandse kwekers. En niet met PostNL. Wij versturen zoals gemeld ook altijd 1 dag voor de gekozen bezorgdatum, dit omdat 99 % van de gevallen alles binnen een dag bezorgd wordt via DPD. Voor de veiligheid vragen wij ook om een dag eerder te kiezen als bezorgdag.

Ronduit schandalig

Ronduit schandalig. Bloemen 4 dagen te laat geleverd...moest zaterdag 8 maart geleverd zijn en zijn op dinsdag 11 maart geleverd in een afhaalpunt...pas woensdag 12 maart pakket kunnen ophalen...dit was niet de afspraak. Boeket trok op niets...de helft was verwelkt en verdroogd. Dit is een firma waar je zeker niets mag bestellen want het loopt fout...slechte levering...slecht boeket...slechte service...veel geld verloren. Blijf weg bij deze firma!

Jullie antwoorden dat je mij hebt gecontacteerd met een passend voorstel. Niets van waar...ik heb jullie niet gehoord...ook dit zijn leugens en bedrog! Ik heb geen telefoon nog een mail gehad...jullie praktijk, levering, service trekt op niet...0 op de schaal van 10. Er is geen service

12 marzo 2025

Goedendag!

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad. We hebben contact met u opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen.

Update: We hebben contact opgenomen met de besteller van deze bestelling en we zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Uw naam komt niet voor in ons systeem. Ik raad u aan om contact op te nemen met de besteller.

Don’t order from this website

Don’t order from this website

8 marzo 2025

Risposta di Regiobloemist België

Thank you for your review. We can't find an order from you. Did you order from our website? If we can help you with anything, please let us know via our customer service 🌹

Ronduit bedrog!

Ronduit bedrog!! één keer nooit meer
Bloemen besteld voor 40 euro waarbij nog eens 10 euro extra leveringskosten.
Bloemen waren voor een verjaardag GISTEREN,de bloemen zijn nog niet geleverd !!! nogthans dinsdag mail gekregen dat ze onderweg waren!
Eerst telefonisch contact gehad met DPD daar schuiven ze de schuld door naar Regiobloemist,zo gezegd zo gedaan bellen naar daar gaat dus blijkbaar niet(ze weten wel waarom waarschijnlijk)en mail gestuurd naar Regiobloemist, antwoord het ligt aan DPD maar de bloemen zijn voorzien van water voor minstens drie dagen,nog eens gemaild dat ik dit echt niet vind kunnen,terug de zelfde mail als antwoord wat wil zeggen dat het gewoon een automatisch antwoord is dat je krijgt en geen persoonlijk contact met iemand die daar werkt zoals staat aangegeven op hun website!!!voor het ogenblik zitten mijn bloemen nog steeds op het depo van DPD,dus deze zullen vandaag weer niet geleverd worden.en tegen dat ze zullen geleverd worden hebben ze vier dagen in een doos gezeten dus waarschijnlijk verwelkte bloemen ipv een mooi boeket van 50 euro.
Mensen trap er niet in ,bedrog van de bovenste plank!!!!!

25 febbraio 2025

Risposta di Regiobloemist België

Bedankt voor uw recensie. Wij hebben u een e-mail gestuurd om deze vervelende situatie te bespreken en zien dat de bloemen zojuist geleverd zijn op het adres 💐

Valutata 1 stelle su 5

Geen aanrader om hier te bestellen

Het geleverde boeket leek in de verste verte niet op het bestelde boeket. Het was een miezerig boeket. Meerdere mails over en weer gestuurd met een duidelijke foto van het geleverde boeket, maar bij Regiobloemist zagen ze het probleem niet. Nochtans was het heel duidelijk te zien. Ik zal er zeker niet meer bestellen.

20 febbraio 2025

Risposta di Regiobloemist België

Bedankt voor uw review! We zouden graag een foto zien waarop we alle bloemen kunnen zien van het volledige boeket en niet alleen een paar van de zijkant. Zo kunnen we intern onderzoeken wie dit boeket heeft gemaakt en zijn ook daadwerkelijk alle stelen gepakt en gebruikt. De verwachting is natuurlijk dat dat zo is, maar goed als u meldt dat dat niet zo is, dan zoeken we het erg graag uit, aan de hand van uw gestuurde foto's. We kijken uit naar uw reactie en de foto's.

Te laat en verschrompeld

Bloemen op 8 januari besteld voor 11 januari. Maar ze kwamen de 15e toe. Slechts 1 bloem van het boeket heeft gebloeid terwijl de rest verschrompeld was. Wanneer ik dit melde kreeg ik mijn geld niet eens terug!

15 gennaio 2025

Risposta di Regiobloemist België

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat het boeket niet wens was geleverd, onze excuses voor dit ongemak. Helaas kan ik geen melding van u vinden in onze servicedesk hierover. We vinden het erg belangrijk dat we tevreden klanten hebben en hadden u graag geholpen om dit op te lossen door in gesprek te gaan met u. Zou u een foto van de bloemen kunnen sturen naar info@regiobloemist.be?

Schandalig

Schandalig, boekt besteld voor 40 euro en geen enkele deftige bloem (er waren er maar 3 in het boeket) te vinden! Bestel ergens anders, dit zijn ongehoorde praktijken!!!

14 febbraio 2025

Risposta di Regiobloemist België

Bedankt voor uw recensie. Wij hebben u een e-mail gestuurd om deze vervelende situatie te bespreken 💐

Lamentable

Cata, le bouquet n'est toujours pas arrive!!! Ca fait deja deux jours de retard :-(

8 gennaio 2025

Risposta di Regiobloemist België

Merci pour votre commentaire. Nous sommes vraiment désolés que les fleurs n'aient pas été trouvées à l'adresse, mais qu'elles aient été livrées selon le service de livraison. Pourriez-vous s'il vous plaît vérifier l'adresse auprès du destinataire ? Nous aimerions rester en contact à ce sujet par e-mail.

Terrible experience.

Terrible experience.

Ordered flowers from Ireland to a relative in Belgium for her birthday but unfortunately the flowers were wilted when arrived and dead the next day.
Contacted customer support but were unable to help.
I had used the service many times before but wouldn't be using again.

13 novembre 2024

Risposta di Regiobloemist België

Thank you for your review. We regret to hear that you are not satisfied with your order, our apologies for this inconvenience. We have a freshness guarantee of 7 days and we are always happy to help if something is wrong with an order, within a reasonable period. Unfortunately we only received a message from you more than 2 weeks later and without a clear photo of the bouquet.

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte opvolging van mijn klacht…

Vlotte opvolging van mijn klacht omtrent het geleverde boeket. Er werd een nieuw prachtig boeket geleverd dat in perfecte staat is. Perfecte opvolging en oplossing voorgesteld om het probleem op te lossen

8 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Waarom komen ze van uit Nederland? Dat is niet vanuit de regio denk ik

Ik dacht dat regio echt regio ging zijn? Als je verjaardagsboeket bestel en datum moet door geven dan verwacht je dat ook die dag, maar zo te zien komen de bloemen helemaal vanuit Nederland en dat is niet echt van de lokale handelaar zoals beweerd word

25 ottobre 2024

Risposta di Regiobloemist België

Bedankt voor uw review! Wij hebben ons best gedaan om de mooie en verse bloemen voor uw ontvanger op tijd naar onze bezorgpartner Dpd te sturen. Helaas hebben wij ook enkele vertragingsdetails ontdekt in de track en trace link van uw bestelling. Het spijt ons zeer u te moeten informeren, maar helaas hebben we geen controle over de bezorgproblemen die onze bezorgpartner ervaart.
Mocht u na aankomst nog steeds niet tevreden zijn met de bloemen, laat het mij dan weten (info@regiobloemist.be) en wij zoeken naar een passende oplossing voor deze vervelende situatie 💐

Boeket besteld

Boeket besteld, nooit geleverd... Koerierdienst DPD beweert van wel (zijn ook niet gestorven van hun eerste leugen), met andere woorden:Geld kwijt voor niks....Ik sluit me volledig aan bij de andere negatieve reviews!!!
Pure deugnieterij, niemand die verantwoordelijkheid neemt... Ronduit schandalig!!!!

15 agosto 2024

Risposta di Regiobloemist België

Bedankt voor uw review! Uw bestelling is teruggestuurd naar ons (en hier inderdaad afgeleverd), omdat wij helaas een verkeerd adres van u hebben ontvangen tijdens het plaatsen van uw bestelling. Dpd kan onmogelijk een zending afleveren als het adres niet klopt. Nogmaals onze oprechte excuses voor deze vervelende situatie.

Levering is niet aangekomen

Levering is niet aangekomen. Wanneer we het bedrijf contacteren zegt men dat het standaardprocedure is om op een afhaalpunt te leveren. Feit dat men een dag te laat wou leveren terwijl we hier extra voor betaalde, de service is dat men dit thuis aflevert en de bezorger nooit heeft aangebeld mocht niet baten. Als persoon die maandelijks een boeket koopt zal ik hier nooit meer komen. Ik denk dat letterlijk ieder ander bedrijf beter is.

10 luglio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più