Rask Cykler Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Bestilte cykel online og fik den leveret 3 hverdage efter bestilling, hvilket var langt over forventning. Hvis jeg boede tættere på Aarhus, så havde jeg helt sikkert handlet fysisk hos Rask Cykler. Be... Leggi di più

Jeg købte min første racercykel hos Rask Cykler tilbage i September. Jeg har sidenhen haft brug for at skifte dæk og slange, hvilket ikke lykkes for mig selv derhjemme, men med kyndig hjælp fra Rask c... Leggi di più

Super god service og hjælpsom professionel rådgivning. Depositum blev sat af på særlig cykelkonto - indtil afhentning, og cyklen ankom til tiden som lovet. Lækker klargjort cykel.

Jeg fik et overslag på en reparation, men den resulterende pris var næsten det dobbelte. Det viste sig at være fordi at det var to forskellige medarbejdere, der hhv. havde givet mig overslaget og havd... Leggi di più

1. Negozio di biciclette

Rask Cykler. Nørregade 18-20, 8000 Århus C Tlf. 86130555 mail@rask-cykler.dk

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

32 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Gode køb

Jeg har købt to orbea cykler, og fået god service begge gange. Både på værkstedet og i butikken.

19 gennaio 2023

Hej Mads
Tak for roserene ) vi er klar med frisk kaffe næste gang du kommer forbi

Utrolig dårlig service

Aldrig mere service ved dem mere skulle have lavet første gang service af min mtb. Står med følelsen af at have afleveret min cykel og modtager den som den var. Sametidlig bestilte jeg en skærm til den dag men var pludselig ikke på lager. 45 minutters kørsel op og ventet 1,5 time 45 minutter hjem meget for ingen ting.

19 gennaio 2023

Hej Brian.

Jeg må indrømme, at jeg er noget overrasket over din anmeldelse!

Du har fået udført dit første gratis eftersyn 2 måneder efter anskaffelsen. Der er blevet lavet service efter forskrifterne, hvilket er justering, efterspænding og smøring af bevægelige dele. Du nævner specifikt gearjustering ved indlevering, så det er vi særligt opmærksomme på, hvorefter cyklen prøvekøres og meldes klar til udlevering. Du har bestilt tid til dette eftersyn den 14. november 2022, altså for mere end 2 måneder siden, hvor du aftalte at indlevere cyklen kl. 11.00 og afhente den igen kl. 13.00. Vi klarmeldte cyklen via SMS kl. 12.10, altså 50 min. før aftalt tid.

Hvad angår skærmen, kan vi ikke se at du skulle have bestilt en sådan. Det kan sagtens være os, der har misforstået et eller andet, men det fremgår ikke af din tidsbestilling, at du skulle have bestilt en skærm til montering ved det gratis eftersyn. Disse skærme er normalt lagervare, så det må opfattes som værende ekstremt uheldigt, at de lige skulle være udsolgt pågældende dag.

Peter Lindby

Mærkelige og pludselig prisstigning!

Fandt en cykel hos rask cykler… fik bevilget en fornuftigt financering hos deres partner sparxpres… det gik hurtigt …ca. 30 min…da jeg umiddelbart bagefter ringede for at aftale nærmere mht. levering fik jeg oplyst at cyklen i mellemtiden pludselig var steget 500,-kr…!?
Efterfølgende kontrollerede jeg Rask cyklers hjemmeside hvor prisen stadig blev oplyst til den oprindelig pris…altså 500,- kr lavere…
Mærkeligt eller mistænkeligt sammentræf?!
Jeg vil bestemt ikke anbefale Rask.. de er lidt for Raske til at tjene penge!

Tilføjelse : tak for svaret peter.. du glemmer desværre at min klage ikke gik på at du ikke kunne levere cyklen… for drt kunne du jo igår:) min klage gik på at Rask cykler annoncerer en cykel til salg for 5999,- kr men efterfølgende (indenfor ca 30 min.!)pludselig har hævet prisen med 600,- …. Den slags kaldes vist falsk markedsføring og er ikke helt i overenstemmelse med markedsføringsloven…!

7 luglio 2022

Risposta di Rask Cykler

Hej Henrik. Vi beklager at vi ikke kan levere den pågældende cykel, selvom det stod på vores hjemmeside. Dette er en fejl. Cyklen er ikke på lager og kommer først som 2023 model. Alle 2023 modeller er desværre steget.
Med venlig hilsen Peter/Rask Cykler ApS.
Jeg forstår din besked men det ændrer jo ikke på at cyklen IKKE er på lager.
Vh
Peter

Hvis du ønsker godt service, så handel ikke i Rask Cykler

Jeg har for 3 mdr. siden købet en Batavus el cykle til 20.000 kr. og få dage efter købet skal jeg lade cyklen for først gang, og i den forbindelse knækker lader-stikket. Jeg tager straks derind med laderen og de laver det midlertidigt, men vil de kontakte firmaet, da den forstsat er løs. Jeg høre ingen ting fra dem og kontakter dem 3 gange både fysisk og telefonisk uden at få løst problemet.
I sidste uge var jeg så forbi for 4 gang og her får jeg så af indehaveren Peter af vide at de / han ikke kender til min lader sag og at han aldrig har hørt om en sådan skade. Men at han vil kikke på det.

Dagen efter køre jeg igen forbi og her er Peter igen utroværdig, da han nu siger undskyld for det lange forløbet, som han dagen før har nægtet at have kendskab til, men at han ikke ønsker at gøre noget ved sagen, da det er min egen skyld, at den er knækket ved 1 gangs brug, for det har de nu pludselig set før.

Han vil fortsat ikke give min en ny lader. Men jeg kan igen får lov til at købe en ny til godt 1100kr. Hvilket jeg ikke ønsker, da jeg ikke vil ligge flere penge i den dårlige butik. Så hellere købe en ny et andet sted.

Så det er sidste gang jeg kommer i butikken og jeg kan derfor ikke anbefale at der handles der, hvis man ønsker god service og troværdighed.

NY KOMMENTAR TIL NEDENSTÅEDE:

Nu har du igen "glemt" at fortælle sandheden. For dit tilbud om en ny lader til 500 kr. kom først efter min ovenstående anmeldelse. Og dit tilbud var på betingelse af, at jeg helt slettede min anmeldelse.

18 aprile 2022

Hej Dorte.

Tak for din anmeldelse, omend jeg finder den noget ude af proportioner.
Jeg vil starte med at beklage, at du, grundet en fejl i vores interne kommunikation, ikke har fået besked på, at din reklamation var afvist - det er selvfølgelig ikke godt nok.
Reklamationsretten omfatter ikke skader opstået som følge af forkert brug, og da stikket var regulært knækket midt over, dækker reklamationsretten selvfølgelig ikke.
Du er blevet tilbudt en ny lader til først 1.100,- og efterfølgende til 500,- som en erkendelse af vores manglende tilbagemelding. Dette vælger du at afslå.
At jeg skulle være utroværdig fordi jeg finder det nødvendigt at undersøge en sag, før jeg kan udtale mig om den, er selvfølgelig en holdning, jeg forstår den bare ikke.

Med venlig hilsen
Peter Lindby - Rask Cykler

God og hurtig service

Alle de gange jeg har handlet med dem, var der være god og hurtig service.

22 dicembre 2021

Risposta di Rask Cykler

Tusinde tak vi er glade for at kunne hjælpe endnu en gang -))
Rigtig god jul til dig og dine
Venlig hilsen

Super god rådgivning

Super god rådgivning! Har købt en citybike, som bare spiller.

20 dicembre 2021

Risposta di Rask Cykler

Tak for det Nanna )) vi ønsker dig en glædelig jul
Peter

Altid god service og et sted jeg gerne kører for

Altid god service og et sted jeg gerne kører efter. Jeg har flad både på dæk og bateri og der var ikke noget, de ikke kunne hjælpe mig med.

20 dicembre 2021

Hej Kristina
Dejligt vi kunne hjælpe dig så hurtigt )) god jul til dig

3 måneder og ingen reparation senere

I september kom jeg ind med min Butchers ladcykel, der var gået i stykker i narvet. (Kendt fejl iøvrigt som Butchers nægtede at dække).

De får en stjerne for imødekommenhed, selvom jeg kom før åbningstid. God service og venlighed. Det får de en stjerne for.

Han fortæller mig, de lige har haft en sag magen til og siger, den går mindst 4 uger. Fair nok. Ikke deres skyld.
Efter 6 uger ringer jeg og følger op. Det hele summeres op til et forløb på 12 uger, hvor de kun kontakter mig én gang og ikke overholder en eneste aftale eller lovet tidsfrist. Endte sågår med at acceptere at betale for en dyrere del, da der skulle have været kortere leveringstid på den. Uden held.
Nul stjerner for den kundekontakt.

Da jeg skuffet ringer efter 12 uger og fortæller, at jeg ikke synes det var godt nok, så fik jeg bare at vide, jeg kunne fa'me bare komme og hente min cykel. Så med bussen ind efter min stadigt defekte cykel og trække den de 4 km hjem. Nul stjerner for sådan et udfald mod kunden.

Når man som cykelsmed på 3 måneder ikke magter at skifte et narv på et mærke, man bryster sig af at være officiel forhandler af, så er man simpelthen ikke dygtig nok. Nul stjerner for den del.

Manden der lavede udfaldet i telefonen beklagede sit udfald, da jeg kom efter cyklen og opførte sig lige så professionelt og venligst, som da han tog imod den tre måneder forinden. Det får de én stjerne mere for.

Det giver to stjerner, men stadig en kunde, der ikke kunne finde på at komme tilbage.

17 dicembre 2021

Hej Bjarke
Som de fleste godt ved er der enorme forsinkelser på dele pga Covid 19.
Jeg kan se at cyklen ikke er købt hos os,Jeg har prøvet at ringe dig op i dag uden held.
Vil du kontakte mig så vi sammen kan finde ud af om du vil til København når delen kommer hjem,så vil jeg lade dem overtage sagen.
Rigtig god jul

Ingen respons

Rask cykler har INGEN aftaler med andre cykelhandlere omkring service og garanti. ALT skal til Aarhus og når det så kombineres med tæt på ingen respons fra deres serviceafd, er man bare efterladt til sig selv. Købte en MTB der havde en mindre defekt og efter et par e-mails er der bare radiotavshed :-(

13/9-21
Herligt. Rask er på banen igen og glæder mig til at få løst udfordringen.

8 settembre 2021

Hej Martin
Der er lige kommet en ny forgaffel jeg giver dig lige et kald
Peter

har købt min cykel der end efter 3…

har købt min cykel der end efter 3 uger se jeg en ræv i stellet de men de er en lakskade nu har jeg vejret ved to ander forhandler men er af stellet revet vil got tag garantisag via betaling

14 maggio 2021

Hej Kristian
Beklager at vi ikke kunne hjælpe dig.
Håber du har fået løst problemst

Super god kundeservice.

Har haft fornøjelsen af at handle MTB hos Rask Cykler. Fantastisk god og seriøs kundeservice og virkelig professionel vejledning i valg af cykel. Kan kun anbefale at handle her på det varmeste.

20 aprile 2021

Langt fra Aarhus . . . .

Jeg bor i København og købte en MTB for et par måneder siden hos Rask Cykler på "nettet".

Hvad jeg ikke selv tænkte på og ikke blev gjort opmærksom på ved købet er, at Rask Cykler ikke har samarbejde med andre cykelhandlere om eftersyn eller om reparation under garantien.
Nu har jeg allerede en defekt og har valget mellem at tage til Aarhus, bruge et par tusind kroner på fragt af min MTB t/r eller selv betale for reparation hos en lokal forhandler.

Det vil jeg bare gerne gøre de, der bor langt fra Aarhus, opmærksomme på.

19 aprile 2021

Garantisag på mountainbike.

Fantastisk service hos Rask Cykler!!

Jeg havde en garantisag (defekt bagstag) på min Mountainbike med en cykelferie lige om hjørnet. Trods kort deadline og COVID-19 tider formåede værkstedet at få de nødvendige reservedele hjem fra importøren så cyklen hurtig var køreklar igen. Igennem hele forløbet var værkstedet (Mads) super behjælpelig og forstående for den presserende deadline.

Hvad enten du skal købe, servicere eller rådføres vil jeg på det kraftigste anbefale Rask Cykler!

26 agosto 2020

Hej Morten
Tusinde tak for de flotte ord rigtig god tur syd på -))
Venlig hilsen
Peter

Altid hurtig levering og klar på en forhandling.

2. Gang jeg køber en dyrere MTB hos Rask Cykler i Aarhus.
Denne gang skuffer de heller ikke.
Selvom det er tydeligt at mærke der er forårs travlhed i butikken, og indehaveren selv nævner de er underbemandet, tager de sig med ro og mag tiden til at gøre tingene færdigt.
Jeg købte en Orbea Oiz en mandag, og Tirsdag eftermiddag var den klar til afhentning.
Fik lige en kropsanalyse med oveni.

Jeg syntes også man får følelsen af, at man altid kan forhandle lidt om prisen så begge parter føler sig tilfredse.

Kan varmt anbefales!

19 aprile 2020

Kun gode oplevelser

Jeg har købt en mountainbike ved rask cykler. Her et år efter har jeg kun positive oplevelser med dem, både i forhold til service af cyklen men også hvis man skal have bestilt special dele hjem.
De overholder aftaler og kan mærke de ønsker at give deres kunder en god service.
Kan varmt anbefale andre at købe cykel ved Rask Cykler.

10 febbraio 2020