Fremragende service og fine rammer. RammeShoppen har et meget stort udvalg af forskellige billedrammer og størrelser, som jeg ikke har fundet andre steder. Der leveres på 2 dage, og da en stor og dyr... Leggi di più
Nem bestilling, hurtig levering. Rammerne var godt pakket ind. Den var allerede 3. gang, jeg bestilte rammer til min kunst til udstillinger. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og prisen, især, når j... Leggi di più
Jeg modtog hurtigt de varer jeg havde bestilt. Varene - nogle refleksfri plexiglasplader var præcis som jeg forventede, og derudover var de billige. Det er 2. gang jeg handler refleksfri plexiglas... Leggi di più
Jeg bestilte et “komplet sæt med 2 toplister og 2 bundlister”, hvilket jeg forstod som ophæng til to plakater. Det viste sig, at delene tilsammen kun udgør én top- og én bundliste til én plakat. Ku... Leggi di più
Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.
Ove Jensens Alle 31, 8700, Horsens, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Alt for dyrt og en elendig kvalitet køb det aldrig.
Skod butik

Risposta di RammeShoppen.dk
Smuk ramme der hurtigt blev leveret

Risposta di RammeShoppen.dk
Fine rammer med passepartout formet som en gavepakke. Perfekt til formålet og ser meget flot og elegant ud. Glæder mig til at give konfirmanden denne anderledes pengegave.

Risposta di RammeShoppen.dk
Intet at klage over. God kvalitet og hurtig levering.
Dejligt at finde en ramme i det lidt specielle mål !
Jeg er super tilfreds

Risposta di RammeShoppen.dk
Rigtig fine rammer, og god pris. Hurtig levering.

Risposta di RammeShoppen.dk
Varen kom som lovet. Den levede helt op til forventningerne.

Risposta di RammeShoppen.dk
Jeg bestilte ramme efter specialmål. Den ankom blot få dage senere og passede fuldstændig, som den skulle. Jeg har tidligere også købt ramme med passepartout og plakatophæng til en plakat. Tilfredshed med alle køb.

Risposta di RammeShoppen.dk
Super god kvalitet . Jeg har købt en Egetræsramme og søgte en i rigtig træ. Hurtig levering. Jeg handler gerne hos jer igen :)

Risposta di RammeShoppen.dk
Hurtig og effektiv behandling og fremsendelse af ordren. Flot ramme til vores papyrus billede, købt i Egypten!

Risposta di RammeShoppen.dk
Flotte rammer i god kvalitet. Der var ridser på et af glassene, men de var hurtige til at bytte til nyt glas, som vi allerede modtog dagen efter.

Risposta di RammeShoppen.dk
Meget hurtig til at pakke og sende afsted bestilte en eftermiddag og næste formiddag kom pakken til pakkeshop, jeg er bare ked af at jeg glemte at få et stykke syrefrit karton bestilt med for et fødselsminde broderet kræver en bevaring af broderiet. har handlet sidste år og da var det også hurtigt med at pakke og sende så bestemt ikke sidste gang jeg bestiller ved jer

Risposta di RammeShoppen.dk
Dejligt stort udvalg, der er bestemt noget for enhver smag.
Produkterne er af god kvalitet og dejligt forsvarligt pakket ind, så de kan modtages uden transportskader.

Risposta di RammeShoppen.dk
Forventningerne indfriet fuldt ud,- vi er meget tilfredse især synes vi prisen er yderst tilfredsstillende i ft. andre leverandører.
Mvh Carsten Jeppesen

Risposta di RammeShoppen.dk
Fik hvad jeg bestilte. Mine pass partour er så fine.

Risposta di RammeShoppen.dk
Rammerne var udsolgt ved bestilling, hvilket vi var bekendt med. Rammeshoppen besvarede lynhurtig vores mail, når vi efterspurgte en dato for forsendelse.
Efterfølgende meget hurtig levering. Rammerne er i god kvalitet og virker meget stabile.