Købte brugt peugeot 308 gennem Jonas ved rævhede, desværre var der flere problemer med bilen, men de blev løst lokalt i samarbejde med rævhede og vi har kun godt at sige om dem. Kan helt klart anbefal... Leggi di più

Fik en super god behandling af sælger ved et kig på en BMW (Engrobil) tilbud om prøvetur samt at køre den indenfor så vi kunne se den ordentligt alt sammen til 5 stjerner. Sælger ville undersøge vore... Leggi di più

Jeg har igennem Rævhede Auto købt en Renault Zoe. Da jeg bor på Sjælland, har jeg haft en tæt dialog med sælger Christian, som virkelig har været gennemsigtig, reel og rummelig. Han har virkelig være... Leggi di più

Købte min første bil her. Under hele processen var personalet meget rolige og behjælpelige. Havde en meget kort tidslinje fra slutseddel til køb da jeg skulle bruge bilen straks og der var ingen kva... Leggi di più

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Vi har i foråret 2017 købt bil hos …

Vi har i foråret 2017 købt bil hos Rævhede Auto af Peter.

Allerede ved første opkald inden besøg var Peter klar til at svare på alle vores milioner af spørgsmål. Vi spurgte om han kunne have bilen klar til vi kom, og den holdte tændt og direkte klar til en prøvetur.

Bilen er nu vores og vi har under hele processen følt os rigtig trygge. Det gør bare at man har en vanvittig god mavefornemmelse med købet!

God handel, Fantastisk service og vi kan helt sikkert varmt anbefale andre at ligge et besøg forbi Rævhede Auto hvis man er på udkig efter ny bil!

Derudover er de altid behjælpelige med diverse forespørgsler, meget hurtigere hjælp end fx. mekanikere i Aalborg.

KÆMPE TOMMEL OP!

28 novembre 2017

Ikke købe hos dem

bestemt ikke et sted jeg vil sig man skal, tag hen og købe bil.
De nægter alt når det kommer til stykket, og hvis man skal ha lavet ens bil inderfor grantien, så er det ikke mulig.
fik læst hvilken fejlkoder der var på bilen, da jeg vedhæftet dem i en mail, fik jeg af vide at det var fusk og jeg prøvet at synde dem, samt at det ville de simple hen ikke finde sig i, og blev svinet til over tlf, og man står bare tilbage som et spørgsmålstegn?
utrolig dårlig oplevelse....

råde folk at holde sig der fra!

18 agosto 2017

ca. 30-40% dyrere at handle brugt bil her, hvorfor?

Har nu undersøgt markedet i nogen tid, og været på besøg hos Rævhede nogle gange, i løbet af årene.
Konklusionen, efter at have prøvet nogle biler, har været at kvaliteten og standen på bilerne, ikke har stået mål med den udbudte pris.
Samtidig ligger priserne for de biler jeg har set på og prøvekørt, en god del over markedsprisen hos andre forhandlere.
Det undrer os fortsat, at enkelte forhandlere, såsom Rævhede, opretholder et kunstigt for-højt prisniveau - jeg undrer mig over hvorfor man handler her - eller om den udbudte pris på bilerne, i den grad forventes pruttet ned (med ca. 30-40%) - for det er ca. hvad prisen er for høj, på de biler jeg har set på, ift. konkurrenterne (vel at mærke vurderet efter syn og prøvekørsel hos de forskellige ellers sammenlignelige brugtbils-forhandlere) i jylland.

29 gennaio 2014