Købte brugt peugeot 308 gennem Jonas ved rævhede, desværre var der flere problemer med bilen, men de blev løst lokalt i samarbejde med rævhede og vi har kun godt at sige om dem. Kan helt klart anbefal... Leggi di più

Fik en super god behandling af sælger ved et kig på en BMW (Engrobil) tilbud om prøvetur samt at køre den indenfor så vi kunne se den ordentligt alt sammen til 5 stjerner. Sælger ville undersøge vore... Leggi di più

Købte min første bil her. Under hele processen var personalet meget rolige og behjælpelige. Havde en meget kort tidslinje fra slutseddel til køb da jeg skulle bruge bilen straks og der var ingen kva... Leggi di più

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Varmeste anbefaling.

Jeg har igennem Rævhede Auto købt en Renault Zoe. Da jeg bor på Sjælland, har jeg haft en tæt dialog med sælger Christian, som virkelig har været gennemsigtig, reel og rummelig. Han har virkelig været imødekommende på alt fra salg af min gamle bil, tvivl, rådgivning mhp. køb af ny og hjælpsom. Hentede den købte bil d. 13.12.23 ved Claus som var lige så venlig og imødekommende, så trods 4,5 + timers kørsel frem og tilbage og flad bagdel med i købet, vil jeg absolut anbefale denne bilforhandler.
Her vil jeg bestemt også købe min næste bil.

13 dicembre 2023

Super service, lækre biler

For et par måneder siden stod vi og skulle have ny bil og manden var opsat på at gå elvejen. Lidt tilfældigt ender han med at finde Rævhede og efter en super service ender vi med en ID3 herfra. Skæbnen vil, at vi så her 2 mdr. Senere igen har besøgt Rævhede og nu har købt endnu en bil.
Der er ikke en finger at sætte på servicen, har der været noget, så er det blevet håndteret. Bilerne er flotte og virkelig lækre.
Vi anbefaler klart at handle bil her :)

15 novembre 2023

Jeg købte en Audi A6 i Rævhede Auto for…

Jeg købte en Audi A6 i Rævhede Auto for mindre end et år siden. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Magen til service skal man lede længe efter. Den blev leveret i tip top stand som lovet. Her for nylig var jeg uheldig med klappen til brændstofsdækslet, som var knækket af i en vaskehal. Jeg kørte ind og snakkede med den flinke mekaniker på værkstedet, og han limede det fast igen med det samme U.B. Det kalder jeg super god service.
Jeg kam bestemt anbefale alle at købe bil ved Rævhede Auto, og bruge værkstedet efterfølgende. Det vil i ikke fortryde.

1 agosto 2023

Meget højt serviceniveau

Jeg kan på det varmeste anbefale Rævhede Auto. I forbindelse med mit bilkøb er jeg blevet mødt med venlighed, imødekommenhed, professionalisme og ikke mindst meget højt serviceniveau. Så max stjerner herfra :-)

14 aprile 2023

Fantastisk oplevelse som ny bilejer

Købte min første bil her. Under hele processen var personalet meget rolige og behjælpelige. Havde en meget kort tidslinje fra slutseddel til køb da jeg skulle bruge bilen straks og der var ingen kvaler.

Super oplevelse og køber højest sandsynlig også min næste bil her.

28 ottobre 2022

Supersted for både køb og reparation!

Jeg har altid været tilfreds med Rævhede og har købt to dejlige biler deroppe.
Kan kun anbefale både salgsafdeling og værksted!

26 ottobre 2022

Hej Sidse,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :-)
Venlig hilsen
Christian
Rævhede Auto

Hold jer langt væk fra Rævhede

Jeg købte en Mercedes CLS hos Rævhede, og står nu med en regning på mellem 20.000-30.000 kr som Rævhede nægter at kompensere på nogen måde fordi garantien for længst er udløbet. Den gule mortorlampe begyndte at lyse kort tid efter jeg købte bilen, og Rævhede fik derfor bilen ind til kontrol. De konkludere imidlertid at det blot var en "løs forbindelse" der gjorde at advarselslampen lyste og at der ikke var noget galt med motoren. Det var selvfølgelig også det letteste og billigste for dem.
Jeg ignorerede derfor lampen igennem lang tid, hvilket jeg ikke skulle have gjort! Nu står jeg som sagt med en meget stor regning fordi der ikke blev taget hånd om problemet.

Når I skriver nedenfor at jeg først reklamerer over denne fejl 3 år efter jeg har købt bilen er det ikke rigtigt. Jeg reklamerede med det samme og I havde bilen inde på værkstedet til check ca 2 mdr efter købet hvor I konstaterede at der ikke var noget galt med motoren, hvilket var den lette løsning for Rævhede eftersom garantiperioden stadig var gældende på det tidspunkt. Det stemmer dog når I skriver at man kan ringe, og at jeg da også har talt med både Claus og Flemming i telefonen, dog uden at få noget som helst ud af det.

25 ottobre 2022

Hej Silva,
Jeg er rigtig ked af din anmeldelse.
En motorlampe der lyser, kan være flere ting og behøver ikke at være det samme. Du reklamerer over denne fejl 3 år efter at du har købt bilen. Det er hermed ikke rimeligt at vi skal dække. Samtidig har vi overhovedet ikke hørt fra dig de seneste 3 år, hvor du siger motorlampen har lyst. Vi springer ALDRIG over hvor gærdet det er lavest og tager altid henvendelserne, samt reklamationerne alvorligt. Derfor er denne anmeldelse slet ikke berettiget og fair. Vi har talt i telefon og dermed også nævnt at du altid velkommen til at give mig et kald.
Med venlig hilsen
Claus Rasmussen
Direktør
tlf. 51940306

Vi handlede bil ved Christian hos Rævhede

Vi handlede bil ved Christian hos Rævhede, hvilket har været en sand fornøjelse. Utroligt behagelig mand, fantastisk service og lækre biler. Vi kørte derfra i vores nye bil med smil på læben og ro i maven.

6 ottobre 2022

Hej Rasmus,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det sætter jeg/vi utrolig stor pris på!
Med venlig hilsen
Christian Selch
Rævhede Auto

Det rigtige sted at handle bil!

Det rigtige sted at handle bil!
Var med mine kære svigerforældre ude og se på bil hos Rævhede auto og her kan man da snakke om en sælger som var en rolig, jordforbunden og heltigennem flink nordjyde!

Tak for en rigtig god oplevelse og tak for handel Claus! 👍

12 luglio 2022

bare top karakter.

her har jeg oplevet den bedste service .
pris på min gammel bil og og ny bil alt spiller .
og det de lover bliver holdt bare top karakter.

27 giugno 2022