Vildedende markedsføring på facebook Af flere omgange, senest idag d.19/11 2023 dukker en annonce op på facebook hvor råd & mal reklamere med "vi har fem stjerner på trustpilot". Utroligt et p... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har da godt nok aldrig set så mange helligdage før, selv jeg kunne gøre det bedre
Jeg har været rigtig glad for mit samarbejde med Råd & Mal, der har haft en større maleropgave i mit hus, der mildt sagt trængte til en kærlig hånd. På trods af flere udfordringer undervejs fik jeg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
pga Covid-19 gik forsendelsen lidt langsommere end normalt. Jeg kontaktede Råd&Mal og fik en meget personlig og "this is my company and responsibility type of person going on" kind of treatment.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Malerfirmaet Råd & Mal i Dalmose, ved Slagelse på Vestsjælland, har gennem en årrække som malerfirma leveret maler og tapetydelse til et bredt spektrum af kunder. Der findes mange malerfirmaer i Slagelse og omegn, derfor forpligter dette også, den udfordring har Råd & Mal taget op. Så Råd & Mal er stadig er en ud af mange malerfirmaer i Slagelse og omegn. Også her finder du en billig maler, og samtidig en god maler. Vi havde eksisteret som selvstændigt malerfirma i 14 år. Og er et familiefirma, bestående af Sabine, Susanne og Ib.
Informazioni di contatto
Gartnerhaven 7, 4261, Dalmose, Danimarca
- info@raad-mal.dk
- www.raad-mal.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Pålidelig og serviceorienteret
Vi var meget tilfredse med malingen af vores 3-værelses lejlighed i KBH.
Det er et venligt og pålideligt malerfirma, og Ib er altid serviceminded. Han leverede en god rådgivning ift. antal malingslag, metode til selv at male og lignende.
De leverede en god kvalitet til rimelige priser. Man kan sagtens løbende tale om prisen på de eventuelle ekstra ting man vil have lavet, samt påpeger ændringer man vil have lavet.
Husk at bede om farveprøver, før I vælger farve.

Super godt arbejde -:)
Det har været en fornøjelse at have Ib og resten af raad og mal til at male vores hus. Super godt arbejde til en virkelig god pris.

Super fint arbejde
Vi har været rigtig glade for det resultat malerfirmaet afleverede til os. Vi måtte af med under halvdelen af hvad andre malere tilbød os, og de ansatte er meget venlige at have med at gøre.
- Tak for et fint arbejde - Til billige penge.
Venlige hilsner Pernille

Risposta di Råd & Mal
Gode priser - men hvad med moralen?
Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at skrive denne anmeldelse, da jeg egentlig er lettet over at vores involvering med Råd og Mal er et afsluttet kapitel, men har netop modtaget en mail fra Råd og Mal, hvor de opfordrer til det. Nuvel. Vi brugte i foråret 2014 Råd og Mal til maling / gulvlakering af vores lejlighed på 89m2. Oplægget var, at vi gerne ville have hele lejligheden malet, således at den stod indflytningsklar når de var færdige. Efter besigtigelse af lejligheden, aftalte vi en pris og der blev skrevet under på en kontrakt. Da opgaven var færdig, så vi at vindueskarme + træværk og altandøre ikke var blevet malet. En ret anseelig opgave i en ny lejlighed med store vinduespartier. I kontrakten stod der "maling af døre og kamme" og ikke specifikt "altandøre og vindueskarme". Dette var vi meget skuffede over, da oplægget var, at lejligheden skulle stå færdigmalet. Efter en del tovtrækkeri (og ubehagelige ord i vores retning) blev kompromiset, at Råd og Mal mod ekstra betaling gav områderne en enkelt gang, og at vi selv malede færdigt. Vi har efterfølgende fundet flere fejl rundt om i lejligheden, og ligelides er der et eller andet mærkeligt ved kvaliteten af malingen på væggene. Der skal næsten intet til for at den bliver ridset. På badeværelsesdøren faldt den af i flager efter kun et par måneder. Jeg tror ikke, at vi vil bruge Råd og Mal igen. Vi bruger næste gang hellere lidt flere penge. Oplevelsen af at træde ind i noget nymalet og lækkert, uden tovtrækkeri og småklamp i (i forvejen) stressede tider, er det værd.

Fint arbejde
Jeg har brugt Ib i forbindelse med at jeg havde en lejlighed der skulle sælges og den skulle have en overhaling. Fint arbejde, ingen "helligdage" og ingen maling hvor der ikke skulle være maling. Jeg har bedt Ib kigge på mit parcelhus som skal have malet gavle, vindskeder mv. :-)

Risposta di Råd & Mal
Rigtig flot arbejde og til en konkurrencedygtig pris
Jeg har brugt Råd og Mal i forbindelse med, at jeg skulle have istandsat en lejelejlighed ved fraflytning.
Jeg indhentede priser fra 2 andre malere inden jeg fik arbejdet udført, men Råd og Mal var uden sammenligning det bedste tilbud jeg modtog
Arbejdet og servicen fra Ib Abildgaard fra Råd og Mal var super godt, og jeg vil til enhver tid bruge Råd og Mal igen.

Professionelle til fingerspidserne:-)
Ib Abildgaard er yderst professionel og udfører i samarbejde med sin datter et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.
Der bliver dækket af og sørget for alt, inden arbejdet går i gang. Hvad man bestiller, er hvad man får - og så lige lidt til .-)
Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal - både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.
Derudover bliver der benyttet kvalitetsmaling - og til en pris, hvor alle og enhver kan være med.

Risposta di Råd & Mal
Super kvalitet og super service, hvad mere kan man forlange
jeg startede med at søge til råd hos Ib med hensyn til hvilket maling jeg skulle bruge i forhold til vores behov. Ib ringede til mig dagen efter, og vi fik en god snak og han gav gode råd.. jeg fandt så den farve jeg bare har ledt efter i hans farvekort, og jeg vælger at malingen skal komme fra ham.. Han kører ud der hvor jeg ønsker og lavere malingen til mig. det er da service, og malingen var 100% i orden, "kanon kvalitet" som en af mine venner sagde.. jeg vil til hver en tid købe maling hos Ib! for her ved man, det man får er i orden..

Imponerende arbejde
Vi har haft fornøjelsen af at have Råd & Mal på besøg.
Meget behagelige medarbejdere og rigtig billigt.
Vi har været ovenud tilfredse og vil absolut bruge Råd & Mal næste gang der skal males!

Godt til prisen
Vi har fået malet 2 opgange. Vi fik det vi havde bestilt og til en fornuftig pris, så vi er tilfredse.

Kvalitet til tiden
Det var pænt arbejde til tiden og til aftalt beløb. Der blev sågar lavet lidt ekstra fordi det var det rigtige at gøre. Jeg anbefaler klart råd&mal

Risposta di Råd & Mal
Godt arbejde. Tusind tak!
Smukt og omhyggeligt resultat. Helt efter bogen, billigt og afleveret til tiden.
Jeg kan kun anbefale Råd-Mal til alle.

Risposta di Råd & Mal
Det bliver ikke en malende lang beskrivelse
Vi har i to omgange benyttet Raad og mal ved Ib Abildgaard til malerabejde, først huset udvendigt, hvilket bevirkede at vores naboer også brugte fulgte efter, og senest har vi fået malet indvendigt. Vi er/har været meget tilfredse
Elsebeth Norup/søren Lauridsen, Jyllinge

Risposta di Råd & Mal
Godt resultat, flere reviderede tilbud
Fra arbejdet startede var processen og resultaterne upåklagelige. Inden da var dialogen god, venlig og egageret, men præget af en del forglemmelser. Det tog tid at få reviderede tilbud i hus.

God og troværdig behandling
God og troværdig behandling samt professionel udførelse af arbejdet. De imødekommer kundes behov. Arbejdet bliver udført grundigt og "på gammeldags maner". Alt i alt meget godt tilfreds.

Risposta di Råd & Mal
Super fleksibel og meget imødekommende
Vi har fået spartlet, sat filt op og malet 3 rum af råd og Mal, det hele foregik meget professionelt og uden problemer.
Vi fik et tilbud som prismæssigt lå under de andre vi havde indhentet og besluttede os for at tage chancen. Fra dag et følte vi at vi var en del af projektet og blev løbende informeret om forløbet. Vi havde selv besluttet os for at lave badeværelse, men var i sidste sekund kommet i tidsnød, også her var Råd og Mal meget hjælpsomme og pressede med 3 dage til indflytning os ind forrest i køen.
Alt i alt kan vi ikke andet end at anbefale Råd og Mal til andre, super positiv oplevelse.
Mange hilsener Linda og Daniel

Risposta di Råd & Mal
Hurtig, fleksibel og god pris
vi har brugt råd og mal til at købe maling og få rådgivning til maling af vores trappeopgang. Vi har følt os godt behandlet - ib ville oveni købet returnere noget af den maling vi havde købt i en forkert nuance (vores fejl).
Ib har svaret med det samme og vendt hurtigt tilbage når vi har kontaktet ham - selvom opgaverne ikke var mange, men kun mindre. kan anbefale firmaet.

En farce
Hvordan andre er sluppet afsted med en god oplevelse med Råd & Mal er mig en gåde. Jeg bor i en ejendom, hvor vi er ved at få malet 2 opgange. Det har taget over et år og de er ikke færdige endnu. Det er et mareridt.
Lad mig give et eksempel. Vi skulle have malet vores hoveddør. De ville gerne gøre det 2 gange over 2 dage. Men for os, hvor det er en omkostning at være hjemme 2 dage (for at døren kan stå åben, mens den tørrer) var det også muligt at få det ordnet på 1 dag: en gang maling om formiddagen og en gang før fyraften. Vi får så malet døren med et utal af forstyrrelser fra en ung pige, der udfører arbejdet, og hendes brovtne mester, der hver gang hun har spurgt eller informeret om noget kommer og spørger efterfølgende eller informerer om nøjagtig det samme. Senest får vi af den unge pige at vide om eftermiddagen, at døren vil blive malet anden gang før fyraften, selv om vi tidligere havde fået udtrykkelig information om det. En time efter kommer hendes mester og fortæller det samme - meget mærkeligt, det har jo hele tiden været aftalen. En time efter kommer den unge pige så op og siger at den ikke kan blive malet den dag alligevel for de vil gerne være sikre på at kvaliteten af arbejdet er i orden og at malingen er ordentligt tør. Sjovt nok er næste dag helligdag og man mistænker, at de gerne vil holde tidligt fri. Jeg gør opmærksom på, at det er vigtigt for mig, at det bliver gjort samme dag, men det kan ikke lade sig gøre, har de fundet ud af på den seneste times tid. Ok, så der er grund til at tvivle på udsagnets troværdighed, det er ikke verdens undergang. Der er imidlertid spildt mørk maling på vores hvide vægge. Men det sørger de for at male over næste gang de kommer, fint nok. Det færdige arbejde på døren må dog siges at være grimt. Kanterne er ujævne og farven dækker ikke jævnt. Der er plasket godt med maling ind på en rude, der sidder i døren. Næste uge kommer den unge pige igen og meddeler at døren er blevet malet i en forkert farve. Den skal males om. Det kan jo ske vil jeg antage. Hun spørger, hvilken dag de kan komme. Jeg går ind efter min kalender. I mellemtiden ankommer hendes ophidsede mester og sviner hende til. De er tydeligvis i familie og hun kan ikke finde ud af noget som helst, mener han, ikke en gang at aftale en tid om, hvornår døren nu skal males. Jeg fortæller ham, at jeg er i gang med at aftale en tid med hende. Jeg forsøger at etablere en civiliseret samtale. Han går ind i min lejlighed og brøler at han er hendes mester, og at han skal bare have den tid nu. Jeg fortæller ham stille og roligt, at det finder jeg mig ikke i. Jeg føler mig truet. Men han forlader gudskelov lejligheden. Efter nogle dage møder jeg pigen og spørger om de vil komme og male min hoveddør. Hun skal først skal tale med sin mester. Efter yderligere nogle dage møder jeg hende igen og vi aftaler dagen efter kl. 10. Dagen efter tropper hun så først op kl. 12. Jeg spørger hende om vi ikke havde aftalt kl. 10? Hun svarer: "Der kom noget i vejen og trafikken og sådan". Du godeste. Nu er døren så malet igen denne gang i den rigtige farve. Men kun en gang og sikke en gang. Der er store arealer, hvor penslen slet ikke har berørt døren og man derfor ser den gamle farve. Råd & Mal mener døren er færdig. Jeg kommer til selv at male den. Resten af dørene i ejendommen er ikke bedre. Og jeg vil slet ikke begynde at beskrive resten.
En af de andre anmeldere angiver at man ikke kan forvente detaljearbejde. Nej, det skal jeg love for. Der er meget andet, man heller ikke kan forvente. I sidste uge var de har kun 2 eftermiddage og arbejde og i denne uge har de også kun været her 2 eftermiddage med udelukkende den unge pige, der hjælpeløst går og klatter rundt.
Forleden skulle jeg have en seng op ad trappen. De bad mig om at tage bagtrappen med henvisning til, at de jo aldrig bliver færdige, når vi sådan kommer rendende hele tiden.
Det er en farce. Jeg ville være mere tryg ved at sætte Gøg & Gokke til at male. Jeg ønsker alle der forsøger sig med Råd & Mal held og lykke, de kan uden tvivl få en god pris. Men rent faktisk at få udført arbejdet, at blive behandlet med almindelig medmenneskelig respekt i henhold til de aftaler, de selv indgår og at få det gjort inden for en anstændig tidsramme, det er langt fra noget, som jeg har oplevet.
Jeg er nu efter flere år blevet bedt om at redigere denne anmeldelse med henvisning til, at den ikke overholder de interne retningslinjer for Trustpilot til trods for, at jeg har søgt at beskrive forløbet så nøgternt som muligt. Om disse retningslinjer har ændret sig for nylig ved jeg ikke. Man kan dog undre sig over, hvad årsagen skulle være til at henvendelsen kommer nu. Jeg kan se at andre negative anmeldelser også er anmeldt og dermed slettet midlertidigt fra Trustpilot. Det falder sammen med håndværkernes højtid påsken, hvor det kan være praktisk at have så få negative anmeldelser på Trustpilot som muligt, hvis man vil tiltrække kunder. Jeg har nu på den baggrund censureret anmeldelsen. Meningen fremgår dog stadig.
Råd og mal kan ikke anbefales. Læs selv Råd & Mals respons på denne anmeldelse og døm selv. Har du tillid til Råd & Mal?
Rystende ringe.

Risposta di Råd & Mal
Råd & Mal er et hyggeligt familiefirma der leverer gode resultater - billigt.
Vi fik anbefalet Råd og Mal af nogle venner, og efter at have modtaget 3 forskellige tilbud faldt valget på dem. De stod for at filte og male vores nyerhvervede 6V-lejlighed, der ikke havde haft den store pleje de sidste 50 år.
Opgaven er blevet løst fint, og vi har fået hvad vi ønskede. Jeg holdt dem lidt hen med tid (pga andre håndværkere) af og til, og det har de taget med humor og forståelse. Eneste knast har været, at malingen på et loft begyndte at løsne sig kort tid efter opgaven var afsluttet, men det har de selvfølgelig været ude og fikse ved at filte loftet og male det igen - uden beregning.
Sidst, men ikke mindst, skal det fremhæves, at de lægger vægt på, at det er billigt, så til gengæld kan man ikke forvente hardcore detaljearbejde. Hvis man ønsker arbejde der går helt ned i detaljen kan man sikkert formedelst en højere pris få det. Det ønskede vi ikke, så samarbejdet var lykkeligt.

Risposta di Råd & Mal
Vælg Råd og Mal. Få Gråd og Kval.
Råd og Mal forvandlede en banal opgave med at male lofter, vægge og træværk hvide til et mere end tre måneder langt veritabelt mareridt for vores familie - og vi stod tilbage med en elendigt udført opgave fyldt med fejl, mangler og generelt dårlig kvalitet.
Ejeren af Råd og Mal er en ualmindelig ordrig herre, hvilket beklageligvis dækker over, at manden åbenbart er ude af stand til at lytte og læse, hvad det er hans kunder giver udtryk for - og man får unægteligt fornemmelsen af, at det heller ikke interesserer ham. Dertil kommer, at han ubesværet og uden varsel kan skifte fra at være vennesæl til at være decideret ubehagelig, uforskammet og nedladende.
Kun mennesker, for hvem tid, penge og mental helse ingen betydning har, bør prøve kræfter med Råd og Mal. Alle andre bør gå i en stor bue uden om, for hos Råd og Mal ender man med gråd og kval.
Opdatering den 21. november 2013 som følge af Råd og Mals kommentar nedenfor:
Hold op, hvor er du trættende.
I foråret forsøgte du at bilde Trustpilot ind, at du ikke havde udført arbejde for mig (hvilket jeg selvfølgelig kunne dokumentere, at du havde gjort). Nu kommer du så otte måneder senere og forsøger at bilde nettet ind, at jeg ikke har betalt (hvilket jeg selvfølgelig kan dokumentere, at jeg for længst har gjort).
Fat det nu: Anmeldelsen står til troende og ved magt, uanset hvad du måtte finde på for at få mig til at trække den tilbage. Du er lige så håbløs til at genere utilfredse kunder på nettet, som du er elendig som håndværker.
Det eneste gode, der kan siges, er, at din kommentar blot understreger, hvilke absurditeter, man som kunde løber ind i, hvis man engagerer Råd og Mal.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.