Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Vildedende markedsføring på facebook Af flere omgange, senest idag d.19/11 2023 dukker en annonce op på facebook hvor råd & mal reklamere med "vi har fem stjerner på trustpilot". Utroligt et p... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Har da godt nok aldrig set så mange helligdage før, selv jeg kunne gøre det bedre

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

pga Covid-19 gik forsendelsen lidt langsommere end normalt. Jeg kontaktede Råd&Mal og fik en meget personlig og "this is my company and responsibility type of person going on" kind of treatment.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Pittore

Scritti dall'azienda

Malerfirmaet Råd & Mal i Dalmose, ved Slagelse på Vestsjælland, har gennem en årrække som malerfirma leveret maler og tapetydelse til et bredt spektrum af kunder. Der findes mange malerfirmaer i Slagelse og omegn, derfor forpligter dette også, den udfordring har Råd & Mal taget op. Så Råd & Mal er stadig er en ud af mange malerfirmaer i Slagelse og omegn. Også her finder du en billig maler, og samtidig en god maler. Vi havde eksisteret som selvstændigt malerfirma i 14 år. Og er et familiefirma, bestående af Sabine, Susanne og Ib.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Hurtig respons..... arbejdet tip top .......billige priser .......kommet præcis til aftalt tid ......alt i alt meget tilfreds

10 aprile 2020

Kære Susanne Larsen !

Hurtig levering 😊

7 aprile 2020

Risposta di Råd & Mal

Kære Inger Marie Nielsen !

Tak til din anmeldelse og gode samarbejde på alle områder.
I forbindelse med dit tapetkøb hos os.
Du kontakter os bare, såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din opsætning af dit fine tapet.

Bedste hilsner Team Råd & Mal

Flot håndværk og prisvenlig

God Service
Prisvenlig
Flot håndværk
Fik malet trælofter hvide.

26 marzo 2020

Kære Dorthe

Og held og lykke med din ny malede bolig.
Vi ses snart igen til dit næste boligprojekt :)

Valutata 5 stelle su 5

Meget tilfreds med det udførte arbejde…

Meget tilfreds med det udførte arbejde i min 2-værelses lejlighed. Glimrende dialog, nem at få fat på og meget fleksibel. I øvrigt til rigtig fornuftige priser, kan varmt anbefale Råd & Mal.

20 gennaio 2020

Kære Christian

Kan kun varmt anbefale Råd og Mal

Kan kun varmt anbefale Råd og Mal

Vi fik udført en mindre maleropgave til vores fulde tilfredshed.
Hele vejen igennem har det været en professionel og behagelig oplevelse.
En helt klar anbefaling herfra.

Nikoline Stochholm

20 giugno 2019

Kære Nikoline

Godt malerfirma.

Godt malerfirma.
Vi har fået en rigtig god service. Aftaler og tidspunkter er overholdt til punkt og prikke. Arbejdet er udført hurtigt og til stor tilfredsstillelse af dygtig og behagelig maler. Prisen er OK.

20 giugno 2019

Kære Dorthe Jacobsen

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var meget glad for min oplevelse Råd & Mal. Opgaven blev løst på kort tid og det færdige resultat var upåklageligt.
Jeg kan derfor varmt anbefale Råd & Mal.

28 ottobre 2018

Kære Vagn

Malerarbejde af hus

Vi har brugt teamet fra Råd & Mal til at få malet vores hus indvendigt - vægge, lister og indvendige døre. Meget flot og veludført arbejde og absolut fair priser.

Vi vil absolut bruge dem igen næste gang vi skal have malerarbejde udført.

12 luglio 2018

Kære Lasse

Valutata 5 stelle su 5

Er så glad for at jeg fandt dette…

Er så glad for at jeg fandt dette firma, da jeg skulle have malet mine stuer.
Fik med det samme tillid til Ib Abildgaard, og søde Sabine der har udført et flot arbejde.
Begge har været imødekommende,behagelige og overholdt vores aftaler.
At arbejdet så ovenikøbet blev lavet til en rigtig god pris, kan jeg kun være tilfreds med.
Det bedste anbefalinger herfra, så det skal klart være Råd & Mal der skal udføre det næste malerarbejde hos mig.

18 febbraio 2018

Kære Connie

Godt firma!

Dygtige malere og veludført arbejde, kan anbefales herfra.

15 febbraio 2018

Kære Anja

Rigtig god service

Rigtig god service til en fair pris :-)

5 febbraio 2018

Kære Matthias

Godt arbejde + Fair pris

Vi kontaktede Råd & Mal da vores sommerhus trængte til lidt kærlighed, det fik det i høj grad også af Ib og hans datter som leverede et rigtig flot stykke arbejde til en fair pris.

2 novembre 2017

Kære Mac

Valutata 5 stelle su 5

Veludført arbejde til en skarp pris!

Vi fik et tilbud gennem håndværkertilbud.dk, hvor vi havde søgt efter maler. Råd og mal gav den bedste pris, den bedste tidsramme, og deres skema passede til vores skema. Vi var spændte, da men aldrig ved, hvad man skal forvente af håndværkere. Men de overholdt tidsrammen og den aftalte pris ift. det ønskede. Deres arbejde er veludført, og inden for det forventede. De har været gode til at rådgive og vejlede os, og vi vil klart anbefale dem til fremtidigt arbejde. :-)

3 aprile 2017

Kære Michelle og Henrik

Tak for jeres anmeldelse og gode samarbejde på alle områder.

Meget veludført arbejde

Meget tilfreds med arbejdet og alt som aftalt!

25 marzo 2016

Kære Thomas

Supergodt samarbejde og pris

Jeg har været rigtig glad for mit samarbejde med Råd & Mal, der har haft en større maleropgave i mit hus, der mildt sagt trængte til en kærlig hånd. På trods af flere udfordringer undervejs fik jeg ingen overraskelser i form af uforudsete ekstraregninger. Tværtimod blev både aftalt pris og tidsplan overholdt! Og i forhold til arbejdets omfang var prisen yderst rimelig!
Samtidig har jeg i høj grad nydt løbende at få gode råd, ideer og vejledninger fra Ib og søde Sabine, der har lavet et rigtig flot stykke arbejde.
Jeg kan derfor varmt anbefale firmaet, som jeg vil bruge igen, når/hvis jeg får råd til næste maleprojekt.

16 marzo 2016

Kære Lone

Valutata 4 stelle su 5

God service og tilfredsstillende malerarbejde.

Meget imødekommende malere, god forståelse for vores ønsker og tilfredsstillende malerarbejde.

16 dicembre 2015

Kære Idac

Valutata 5 stelle su 5

Super professionelt malerarbejde til billig pris.

Jeg fik bestilt Ib, fra raad-mal, til at komme og male mit loft på 20 kvm2. Det var efterfølgende meget flot malet, og meget professionelt udført, og det bedste af det hele, til en utrolig bilig pris. En rigtig god kommunikation og meget hyggelig at tale med. Kom til den aftalte dag + tid, og alt var nemt og hurtigt. Jeg er fuldt ud tilfreds, med at bruge raad-mal, og kan roligt anbefale andre brugere, til at bruge raad-mal firmaet.

5 novembre 2015

Kære Thomas

Valutata 5 stelle su 5

Godt håndværk, gode priser og behagelig dialog.

Raad og mal har udført maler og gulv arbejde i 3. v. lejlighed til fuld tilfredsstildelse. Dialogen har fra start været god og konstruktiv - arbejdet bleve leveret til tiden og til en yderst rimelig pris. Alt i alt er der kun godt at sige om Raad og Mal.

29 ottobre 2015

Kære Mads

Nemt og flot

For alle københavnere er der en god idé i, at tjekke med malere fra "provinsen." Jeg fik Ib til at komme og male min lejlighed for en pris, der lå betydeligt under, hvad tilsvarende malere i Hovedstaden havde budt ind med. Arbejdet blev udført nemt og hurtigt og jeg er tilfreds.

13 ottobre 2015

Kære Mikkel

Valutata 1 stelle su 5

Anbefaler aldrig Råd & Mal til nogen!

Vi har været igennem 10 måneders tovtrækkeri, stævning og retssag med indehaveren af Råd & Mal - altsammen uden han har sat et penselstrøg i vores ejendom.

Vi kan derfor ikke bedømme hans faglige kundskaber, men kan berette om vores ubehagelige oplevelse efter at have kontaktet Råd & Mal.
Kort fortalt var indehaveren af Råd & Mal ude og besigtige vores hus af 2 omgange for at give et tilbud på maling og opsætning af filt.
Vi blev enige om omfanget af arbejdet og underskrev en kontrakt.
Ganske kort efter kontraktens indgåelse kontaktede indehaveren af Råd & Mal os og krævede pludselig ekstra betaling for arbejde, som klart var en del af vores aftale, men ikke fremgik fuldstændigt tydeligt af kontrakten.
Vi ønskede selvfølgelig ikke at skulle betale ekstra for noget arbejde som vi allerede havde aftalt en pris på.
Efter flere ubehagelige telefonsamtaler måtte vi meddele indehaveren af Råd & Mal, at hvis han ikke ønskede at udføre det aftalte arbejde til den aftalte pris, ville vi være nødsaget til at ophæve kontrakten inden arbejdets påbegyndelse.
Indehaveren af Råd & Mal krævede forsat ekstra betaling, og vi så derfor ingen anden udvej end at ophæve kontrakten.
Vi blev kort tid efter kontaktet af Råd & Mals advokat med et krav om betaling af hele kontraktens pålydende minus udgifter til materiale, idet de påstod, at vi havde lavet et ulovligt kontakt brud.
Samt at hvis kravet ikke blev imødekommet, ville indehaveren af Råd & Mal stævne os.
Vi ønskede ikke at betale, da han ikke havde udført arbejdet hos os, og vi mente desuden, at vi havde ophævet kontakten med en gyldig grund.
Vi blev stævnet i september 2014 og sagen blev afsluttet i retten juni 2015. Vi vandt sagen.
Retten fandt at vi retsmæssigt havde ophævet aftalen og vi skulle derfor ikke betale indehaveren af Råd & Mal samt at Råd & Mal skulle afholde alle udgifterne for retssagen.
Selvom vi vandt sagen og ikke har haft nogen økonomiske omkostninger i den forbindelse, har det været en lang og sej kamp, som vi håber, at kunne skåne andre for! Derfor denne anmeldelse.

1 ottobre 2015

Risposta di Råd & Mal

" altsammen uden han har sat et penselstrøg i vores ejendom. "
Når vi ikke har lavet malerarbejde i pågældende bolig. Hvorfor bliver vi så evalueret med 1 stjerne hos Trustpilot ??

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più