Wat een topbedrijf, henk heeft mij telefonisch uitstekend geholpen ondanks drukt in de showroom en tim niks ander dan lof voor het leveren. De meubels zijn heel nice. Iedereen van puurteak hartstikk... Leggi di più
Vandaag onze prachtige loungeset mogen ontvangen van Puurteak.nl Op aanraden van bekende en de online reviews te hebben gelezen toch maar afgereisd naar Apeldoorn. Vol op keuze in zowel tuinmeu... Leggi di più
Vorige week voor eerste keer contact opgenomen met Puurteak, nadat we lang het internet aan het afschuimen waren... Zeer vriendelijke vlotte communicatie. We kozen voor puurteak omdat het er zo degeli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden enige jaren terug een teaktafel model napoli aangeschaft. In een van de planken onstond een scheur. Wisten niet zo goed wat te doen en hebben puurteak gebeld. Zij hebben tafel opgehaald, de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Puurteak.nl Tuinmeubelen vindt u de grootste collecte teakhouten tuinmeubelen direct uit voorraad leverbaar. Op onze website vindt u een totaaloverzicht van de collectie, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom in Apeldoorn. Daar kunt u rustig komen proef zitten op de mooie tuinstoelen, tuinbanken of ligbedden van teak hout. Onze meubelen worden met eigen vervoer bij u thuis afgeleverd. Wij vragen niet om een aanbetaling, het totaalbedrag kan bij de aflevering per pin of contant voldaan worden. Graag tot ziens !
Lange Amerikaweg 73, 7332BP, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 0555400998
- info@puurteak.nl
- www.puurteak.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Een plezier
Goed geïnformeerd wanneer de bestelling werd geleverd. correct en zeer goed service. Een plezier om met samen te werken.
Zeer goede service!
Omdat we een bank cadeau wilden doen gebeld met Puurteak. Daarna liep alles zoals gehoopt. Wij kregen de rekening en de bank werd op de voorkeursdag afgeleverd bij de ontvangers van ons cadeau. De besteldienst belde netjes een kwartier van tevoren dat ze eraan kwamen en later nog een keer toen de precieze tijd bekend was. Fantastisch! En ook een mooie bank.
ZEER VLOTTE SERVICE
ZEER VLOTTE AFHANDELING VAN DE GEDANE BESTELLING
SCHITTERENDE SERVICE - HOOGWAARDIGE KWALITEIT
Na onze aankoop van teak voetbankjes (zomer 2013), ondervonden wij thans problemen met enkele bouten. Ik nam via mail contact op met puurteak.nl en diezelfde dag kreeg ik bevestiging van ontvangst van mijn mail, met vraag naar omschrijving van het probleem. We zijn nu geen week later. Ondertussen steken de nieuwe boutjes, ons geleverd onder waarborg en zonder enige kosten, in de voetbankjes. Mijn scepticisme voor webwinkels geldt dus zeker niet voor puurteak.nl. Bovendien zijn de geleverde voetbankjes van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Een aanrader dus, zowel voor de geleverde kwaliteit als voor de geboden service, Voor onze latere aankopen van tuinmeubelen en accessoires, kopen wij enkel nog bij puurteak.nl.
Nogmaals bedankt puurteak.nl, luc & miet (Tongeren - België)
Snelle levering, vriendelijk personeel en mooie kwaliteit
De afwerking en kwaliteit van de door ons gekochte tuinset is heel goed. Het bezorgtijdstip werd vooraf duidelijk overlegd. Alleen de kleur van de kussens was wel wat donkerder dan we op de website hadden gezien.
alles was prima
De tentoongestelde spullen waren prachtig. Precies wat we zochten en wat beloofd werd op de site.
We zijn heel tevreden met de geleverde tafel
Prima service
Snelle levering, de kwaliteit is zoals op de website beloofd wordt. Wij zijn erg tevreden.
Persoonlijke en duidelijke communicatie en snelle levering.
Ze proberen aan jouw wensen te voldoen wat betreft de leverdatum.
Geweldig
Ontzettende mooie stoelen gekregen, de service is geweldig en de bezorging is fantastisch, met alles is rekening gehouden (ook de bezorgdatum)
Ik kan het iedereen aan bevelen !!!
Pure klasse
Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan. Bestelling werd keurig afgeleverd op de afgesproken tijd (tussen 8.00 en 9.00 uur) De bestelde artikelen waren mooier dan gedacht . Degelijk materiaal en geweldig afgewerkt ! Betaling met pin bij aflevering.
Deze zaak kan ik iedereen aanraden!!
Aan bedrijf met mooie produkten, die keurig volgens afspraak geleverd worden.
De door ons gekochte ronde tafel is keurig op tijd geleverd en gemonteerd.
Het enige puntje van kritiek is, dat er op één plek iets in het bovenblad is gezaagd.
Een vraag van ons aan het bedrijf is:,, Is het ook mogelijk om 3cm van de poten te laten zagen bij jullie, want in verhouding tot onze stoelen is hij wat hoog?
Verder zijn we erg blij met deze prachtige tafel.
Goede service, goede kwaliteit, mooi afgewerkt!
Goede voorlichting en advies gekregen in de winkel. Mooie meubels van goede kwaliteit. Meubels werden binnen een week bezorgd op de afgesproken tijd!
Tevreden over de geleverde bank, maar niet over het kussen.
Beste,
De geleverde bank voldoet aan onze verwachtingen.
Het bijgeleverde kussen ziet et niet zo goed uit: Er zitten aan de bovenzijde bruine vuile strepen op en het lijkt reeds vaal met bleke strepen.en dit was al zo toen het kussen nog in de plastiek zat.
Ik moet het bedrag van de bank en kussen nog overschrijven naar jullie, maar vermits ik over het kussen niet tevreden ben, wacht ik even uw reactie af vooraleer over te gaan tot betaling.
Koen Hendrikx

Risposta di Puurteak Meubelen
Super tevreden!!!
's ochtends plaatste ik een bestelling. Enkele uren later werd er telefonisch contact opgenomen waarin en werd de afleverdatum doorgegeven, te weten: de andere dag!
Afgesproken werd dat ik een half uur van te voren zou worden gebeld. Dit is ook keurig gebeurd en de tafeltjes werden op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Pinbetaling gedaan, ideaal!
Tevreden over de kwaliteit van de produkten. Dit weekend hebben we er al heerlijk van genoten in de zon. Kortom: fantastisch, ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.
Prima prijs-/kwaliteitsverhouding en klantgericht.
Mooie Luijtjensbank die ook prima zit en een stoere tafel die we iets te hoog vonden, dus de poten een stukje ingekort. De (vierkante) poten zijn verlijmd en er zitten dus ook schroeven in. Het (telefonische) advies daarover had beter gekund.De professionele cirkelzaag heeft het gelukkig overleefd.
Snel, betrouwbaar en zeer vriendelijk.
Wij hebben diverse sites op internet bezocht en uiteindelijk bij Puur Teak onze tuinbank besteld. Meteen na onze online bestelling kregen we een telefoontje om een afspraak voor de levering te bevestigen; vriendelijke mensen en echte klantenservice. Binnen een week stond de tuinbank in onze tuin! Prima service, een aanrader!