Wat een topbedrijf, henk heeft mij telefonisch uitstekend geholpen ondanks drukt in de showroom en tim niks ander dan lof voor het leveren. De meubels zijn heel nice. Iedereen van puurteak hartstikk... Leggi di più
Vandaag onze prachtige loungeset mogen ontvangen van Puurteak.nl Op aanraden van bekende en de online reviews te hebben gelezen toch maar afgereisd naar Apeldoorn. Vol op keuze in zowel tuinmeu... Leggi di più
Vorige week voor eerste keer contact opgenomen met Puurteak, nadat we lang het internet aan het afschuimen waren... Zeer vriendelijke vlotte communicatie. We kozen voor puurteak omdat het er zo degeli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Puurteak.nl Tuinmeubelen vindt u de grootste collecte teakhouten tuinmeubelen direct uit voorraad leverbaar. Op onze website vindt u een totaaloverzicht van de collectie, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom in Apeldoorn. Daar kunt u rustig komen proef zitten op de mooie tuinstoelen, tuinbanken of ligbedden van teak hout. Onze meubelen worden met eigen vervoer bij u thuis afgeleverd. Wij vragen niet om een aanbetaling, het totaalbedrag kan bij de aflevering per pin of contant voldaan worden. Graag tot ziens !
Lange Amerikaweg 73, 7332BP, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 0555400998
- info@puurteak.nl
- www.puurteak.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
vanuit Belgie
correcte informatie en goede service.
Geen extra verassingen
producten van goede kwaliteit
Wij zijn zeer tevreden met de tuinbank, die werd bezorgd door een vriendelijke jongeman van uw bedrijf.
De tijd tussen bestelling op uw website en uw reactie wanneer wordt geleverd, kan wat sneller.
Top bedrijf
Fijne mensen, mooi produkt, duidelijke info, geen extra kosten en prima service, Top
prachtige produkten
De boomstamtafel die we onlangs bij Puurteak hebben gekocht is helemaal perfect.Ze hebben ons heel goed geholpen in de winkel als ook bij aflevering.Wij raden iedereen Puurteak aan.
De tafel die ik wilde!
Ik was al een tijdje aan het broeden op een bijzondere tafel die ik wilde hebben. En opeens zag ik ze bij deze winkel. Ben meteen gaan kijken in hun showroom, prachtige meubels en eigenlijk allemaal uniek. ik ben dik tevreden.
Vlot en correct.
Snelle levering in goed overleg. Netjes in elkaar gezet en op zijn plaats gezet.
Goede en vooral snelle verwerking.
Zaterdag 2 April besteld, meteen reactie en een afleverdatum besproken. Één week later keurig gratis thuis afgeleverd.
Afgelopen weekend heerlijk in de zon kunnen genieten van onze prachtige ligbanken. Erg mooie kwaliteit teak en heel keurig tot in details afgewerkt.
Hartelijk dank,
Danny
via mail goed contacht reageerd gelijk bezorging ook geweldig
Top bedrijf kan niet anders zeggen .
Super after service!
Wij hadden enige jaren terug een teaktafel model napoli aangeschaft. In een van de planken onstond een scheur. Wisten niet zo goed wat te doen en hebben puurteak gebeld. Zij hebben tafel opgehaald, de betreffende plank vervangen (dus niet gelijmd o.i.d.) , de tafel weer netjes opgeschuurd en thuis afgeleverd. Dit is allemaal kostenloos gebeurd, een super after service!
Zeer goed!
Snelle levering en zeer goede service! Kan jullie iedereen aanbevelen!
Uitstekend !!
Prima service,opvolging en transport/LEVERING naar Frankrijk met Siebe!! Aan te bevelen!! Mooi afgewerkte teak meubels waar we van gaan genieten!!😎😎👍👍
uitstekend
Prima service. Uitstekende kwaliteit. Perfecte communicatie. Zeer snel .
Heel goed.
De schommelbank die ik bestelde werd tot mijn grote blijdschap toch nog geleverd op de door mij gewenste datum. Daar heeft Puur Teak haar best voor gedaan. De bank is prachtig en zit heerlijk. Mooi hout, goed gebouwd.
Geweldige service en heel korrekt aan de telefoon
Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt die alles goed doet.
Met hart voor de natuur
Prettige sfeer, goed verhaal en goede prijs en ambachtelijk!
prima service
Mijn tuinbank was aantrekkelijk geprijsd, er was overleg over de bezorgdatum. Ik werd keurig een half uur vooraf gebeld en hij werd op tijd bezorgd! Vriendelijke bezorger.
Service met een lach
De geleverde tuinstoelen en kussens overtreffen onze verwachtingen , en daarbij was de aflevering idem.
Blij met onze loungeset!
Prima ervaring met Puurteak. Kwalitatief mooie meubelen tegen een faire prijs, veel keuze en uit voorraad leverbaar dus geen/nauwelijks levertijd. En gratis thuisbezorgd dus uitstekend. Enige aanbeveling betreft de bezorger die moeite had met uitladen van de juiste meubelen. Gelukkig wisten wij zelf precies wat wat was en wat voor ons bestemd was..
uitstekend
ik zou dit bedrijf aan anderen aanbevelen.
Goede producten, prima service en snelle levering.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.