Kwalitatief zijn het allemaal zeer goede producten. Ik had nog een vraag over de bestelling, dit is vriendelijk en snel beantwoord.
Via watsupp even wat vragen gesteld omdat ik toch voorzichtig ben met het bestellen van mijn eerste bestelling. Maar ze hebben mijn toch snel beantwoord over wat informatie van bepaalde producten.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dè webshop voor natuurlijke, dierproefvrije cosmetische producten en voedingssupplementen van hoge kwaliteit. Official Reseller van Mecitefendi Producten.
Paesi Bassi
- www.pureandcure.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Goede kwaliteit producten, vriendelijke service
Keurig op de hoogte gesteld en afgehandeld
Van de vijf bestelde producten waren er maar drie op voorraad. Daarvan kreeg ik keurig bericht per mail met het voorstel de drie producten te leveren en het bedrag van de overige twee te retourneren. Dat voorstel heb ik geaccepteerd en binnen enkele dagen is de bestelling geleverd en het retourbedrag ontvangen. Top!

Risposta di Pureandcure
Via watsupp even wat vragen gesteld…
En de bestelling duurde ook niet lang ziet er mooi verpakt uit.tot nu toe erg tevreden producten ruiken heel natuurlijk en nu wachten op het resultaat.
Netjes en op tijd geleverd
kan goedkoper
Goed produkt en snel geleverd.
goede service
goede service, bestelling kwam deels beschadigd aan (gebroken flesje), kreeg voor dat product meteen mn geld terug.
Ik ben tevreden met de producten
Finally got rid of dry skin!
I recently tried the Garlic shampoo and I must say, I am thoroughly impressed! This shampoo has completely transformed my hair. After just one use, my hair felt incredibly soft and silky smooth. And after using it for roughly 2 weeks i finally got rid of the dry skin, which i dealt with for months!
Another great thing about this shampoo is how well it lathers. A little goes a long way, and it's easy to distribute throughout my hair. It rinses out easily too, without leaving any residue behind.
Overall, I highly recommend the Garlic shampoo. It's a game-changer for anyone who wants healthier, shinier, and more manageable hair. Try it out and you won't be disappointed!
Ik gebruik al lange terpentine en vind…
Ik gebruik al lange terpentine en vind ik zeer goed voor haar verzorging
Hele snelle verzending!
Bedankt voor de snelle levering en…
Bedankt voor de snelle levering en geweldige producten. Ik zal snel weer opnieuw bestellen.
De kinoa thee geeft me een vol gevoel waardoor ik niet hele dag aan t snacken ben.
De knoflook shampoo moet zn werking nog laten zien, ik ben blij dat er geen knoflook geur blijft hangen. Het ruikt gewoon lekker naar shampoo.
Snelle levering 👍
Natuurlijke producten van top…
Natuurlijke producten van top kwaliteit, bedankt voor snelle levering.
Goed product en snel bezorgd
Snelle levering dank u
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.