Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer lang væk. Prodomus er administrator for andres ejendomme, så de er vel en slags serviceorgan ?? Jeg kunne skrive rigtigt meget om min dårlige oplevelser hos dem da jeg boede i en af deres... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

ADVARSEL! HOLD JER LANGT VÆK! KOMMUNIKATIONSNIVEAU = 0 UDSTEDER DUMMEBØDER PÅ BAGGRUND AF FIRMAETS EGNE FEJL! DEBITERER DESUDEN DOBBELT ! GÅR IKKE AT FÅ PENGENE TILBAGE! SNYDE FIRMA! T... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Min indflytningsdato havde lagt fast i længere tid, men blev forhindret få dage inden indflytning. Jeg skulle derfor bruge en anden indflytningsdato, hvor jeg så fik fantastisk support fra Prodomus. D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tilføjet 21. juni 2020. Som boligadministrator/udlejer er det vigtigt, altid at kende de nyeste regler indenfor lejeloven. Derfor deltager jeg ofte ved de såkaldte Brush Up kurser på lejeloven. U... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia immobiliare

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Velkommen til Aalborg Grundejerforening

Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været meget tilfreds med ProDomus. Jeg fik hurtigt en lejlighed som passede til mig. Jeg har fået god service hele vejen igennem og medarbejderne hos ProDomus har været hurtige til at svare på spørgsmål. Jeg kan kun anbefale ProDomus.

8 settembre 2015

Perfekt!

Jeg har haft lejlighed gennem Prodomus 2 gange nu - begge gange uden en eneste dårlig oplevelse. De er klar med svar på dine spørgsmål, de er søde og altid hjælpsomme.

Kan klart anbefales!!👌🏼

6 settembre 2015

Svindlere. Spild af tid.

Fredag D. 4/9 var det 5 uger siden jeg fraflyttede en lejlighed via prodomus og i den fantastiske mail, med en bekræftelse af min opsigelse, får jeg beskeden – som så mange andre, ”Der kan gå OP TIL 5 uger før depositum betales tilbage.”
Okay, jeg tænker så – op til 5 uger, hvilket må betyde, at der går op til 5 uger i de mest sjældne tilfælde og ekstrem travle tider hos prodomus.
Jeg har fået ny lejlighed pr 1/9 (Hvor depositum skulle betales senest D. 19 august) og jeg vælger så at ringe ind til prodomus D. 20 august for at høre hvor langt de er kommet med opgørelsen.
Jeg kommer i kontakt med kvinden der håndterer den ”afdeling” jeg boede i og jeg begynder at forklare hende min situation – hvortil jeg bliver mødt med en ekstrem ubehøvlet og nedladende tone, der siger – hvad bilder du dig dog ind og spørge om sådan noget.
Derudover får jeg beskeden, at der jo kan gå op til 5 uger før depositum betales tilbage, så jeg skulle i hvert fald ikke regne med at få dem tilbage før der var gået præcis 5 uger.
Jeg lader mine nye udlejere vide dette og de udleverer ikke nøgler før depositum er betalt – så jeg står i en meget presset situation.
I går var der så gået 5 uger og jeg tjekker min konto – nej, ingen tilbagebetalt depositum fra prodomus.
Jeg ringer så til prodomus for at høre hvad status er og kvinden der håndterer den afdeling jeg boede i, havde så fri i dag. Jeg kommer derfor i snak med en anden, han slår min gamle adresse op og fortæller mig så, at der slet ikke er lavet nogen opgørelse endnu – ikke engang en der er påbegyndt.
Så jeg kan nok ikke regne med at få mine – ja MINE penge tilbage indenfor de næste par dage. Prodomus er et sted fyld med svindlere. De kan ikke engang holde deres egne frister, hvilket er yderst uprofessionelt, frustrerende, spild af tid og simpelthen for dårligt.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Et sted med så mange ansatte – hvor størstedelen er møg hamrende ubehøvlet og utrolig negative at høre på/tale med. Har heller aldrig oplevet så slatten en tilgang til ting.

5 settembre 2015
Valutata 4 stelle su 5

Altid klar til at hjælpe

Jeg har boet til leje hos Prodomus.dk i omkring halvandet år, og uanset hvad jeg har været i tvivl om, så har jeg fået et hurtigt og brugbart svar.
Marlene har altid været behjælpsom, og jeg har ikke haft et eneste problem med deres service.

Mit lejemål var ikke det bedste, men det var hvad jeg havde brug for, og Prodomus' service gjorde kun det hele bedre.

13 agosto 2015
Valutata 1 stelle su 5

Værste oplevelse i hele mit liv

Der er virkelig ikke noget positivt, jeg skal sige om det her firma. I starten var de flinke, hjælpsomme og så videre men så snart man flytter ind, ændrer det sig. De andre i bygningen kan larme til klokken fire om natten (syv dage om ugen) og det er de fuldkommen ligeglade med, ting som de skal vedligeholde kan være i stykker og det er de ligeglade med. Det værste er dog når man skal til at flytte. Det er omkring det tidspunkt, de pludselig begynder at opføre sig som om, man har gjort dem noget og skylder dem noget. Jeg blev bombarderet med alle mulige latterlige krav, som var fuldkommen umulige at leve op til og da jeg gjorde dem opmærksom på det, svarede en af deres medarbejdere at konsekvensen kunne være, der røg et beløb af mit depositum.

De har været uforskammede overfor mig og min familie - og ikke én gang men MANGE gange. Jeg er ret sikker på de enkelte positive anmeldelser som er herinde, enten er skrevet af folk som stadig har noget med prodomus at gøre (lige er flyttet ind hos dem og ikke har set firmaets sande ansigt) eller så af deres egne medarbejdere. Den eneste grund til jeg efter en hård kamp fik en smule af mit depositum tilbage, var fordi jeg tog kontakt til advokater og til lejernes LO. Det skal også siges, da jeg sad i venteværelset ved Lejernes LO. kom jeg i snak med to andre, som også havde en sag igang angående Prodomus.

Jeg fortryder ærligtalt, jeg ikke tog anmeldelserne her på siden alvorligt, inden jeg flyttede ind i en lejlighed som tilhørte Prodomus. Det var det værste halve år af mit liv og jeg har aldrig nogensinde tænkt mig, at skulle have noget med dem at gøre igen. Til dem som alligevel vil forsøge, kan jeg virkelig kun sige held og lykke (I får sgu brug for det). Hvordan de ikke har fået en politianmeldelse endnu aner jeg VIRKELIG ikke.

31 luglio 2015
Valutata 1 stelle su 5

For Internationals coming to Aalborg- Vi ses Deposit.

Just forget your deposit. Unreliable, charging 18000 kroner for painting when not needed and for a pavement that was already damaged when we arrived in the apartment.

Stayed in an apartment for 6 months and paid for 10.
You are supposed to leave the apartment 10 working days before the end of the contract, however they asked us to leave the apartment 20 days before, days that we paid krone krone.

The worst experience possible. Stay Out.

30 luglio 2015
Valutata 1 stelle su 5

Hvis du kan undvære dit depositum.

Efter flyttesyn måtte vi af med 10.000 af de 15.000 vi havde betalt i depositum. Maleren og synsmanden gennemgik lejligheden sammen og gav os derefter prisen uden diskussion. Lejligheden var i top stand da vi efterlod den, der kunne tilnærmelsesvis være lidt fedtfingre på badeværelsesdøren og et par huller i væggen men det mente de skulle koste 10.000kr. Til sammenligning kostede det 6300,- at male slibe gulve og renovere lejligheden ved siden af, også på 60kvm.

De fremstilte prisen som om vi havde fået en god handel men der var intet at gøre fordi de udnyttede deres fordel ved at vi havde underskrevet på at aflevere lejligheden som vi fik den. Det valgte de at fortolke en "vedligeholdelse" som malerarbejde til 10.000kr.

Det vil jeg kalde let tjente penge og grunden til at synsmanden ikke ville se mig i øjnene.

Vælg prodomus hvis du gerne vil af med dit depositum.

13 luglio 2015
Valutata 2 stelle su 5

diskrimination?

De svarede ikke på min mail da jeg fortalte ærligt at jeg er autist. Og den lejlighed jeg søgte er STADIG på deres hjemmeside. Og nu kan jeg end ikke få udlejes info da der er fejl. De vil ikke have kommunale indskudslån hvilket ingen mening giver andet end til at diskriminere mod folk på kontanthjælp og deslige. Jeg hverken ryger, drikker tager stoffer eller fester højlydt og er nok den mest lovlydige borger du kan finde. Og skrev dette i min ansøgning. Snæversynet og diskrimination er jeg vant til men det gør det ikke mindre forkert.

9 giugno 2015

Meget meget tilfreds!

Meget venlige, lyttende og søde medarbejdere hos Prodomus. Jeg fik en lejlighed meget hurtigt, som jeg havde brug for. En rigtig rigtig god service igennem hele processen. Prodomus får mine varmeste anbefalinger!

13 aprile 2015

Proffesionel service

Alt er forløbet efter planen igennem overtagelsen af nye erhvervslokaler. Kontakterpersonen er super hjælpsom er virker til at være god til at træffe de korrekte og præcise beslutninger.

3 marzo 2015
Valutata 1 stelle su 5

Snyder med regningen ved fraflytning.

Vil opfordrer til at kigge regningen ved fraflytning godt efter.

Hele depositumet forsvandt da vi 14 dage før meldte at vi gerne ville bruge egne malere, men her fik besked på at vi skulle bruge Produmus' malere. Det blev de første 16.000 kr. af 24.000 kr. der røg på disse.

Ved flyttesyn var Produmus utilfreds med næsten alt og forventede at en lejlighed fra 1900 tallet ville stå som en fra 2000. Det betød at ekstra udgifter til ny bruser og ekstra rengøring blev smidt på regningen.

Samtidig fik vi en ekstra regning på vand der var 6.000 kr. over hvad der var indbetalt a-conto. I fraflytningsåret skulle vi sjovt nok have brugt dobbelt så meget vand som de to forrige år. Efter 1 år med utallige mails, opringninger og til sidst en trussel om at gå til medierne lykkedes det os at få 5.000 kr. tilbage for deres regnefejl.

Skal absolut aldrig leje noget som helst ved Prodomus igen.

23 febbraio 2015
Valutata 1 stelle su 5

Lad være - selv hvis det er drømmeboligen.

Lad mig sige det sådan her: Jeg har haft en kamp i gang med Prodomus i flere måneder nu. En kamp som fik mig til at gå til både lejernes LO og en advokat - og begge steder hørte jeg:

"Arh, selvfølgelig er det Prodomus", "Ja, vi kender dem godt" og "Ja man kan næsten ikke forvente andet når det er dem."

Selv hvis man bare har boet der i 6 måneder (det gjorde jeg selv) eller et enkelt år, så skal man kæmpe for at få bare en nogenlunde del af sit depositum tilbage - og når man siger dem imod, bliver man konfronteret af uforskammede medarbejdere som gang på gang, er lige ved at smække røret i (og lad mig lige understrege: jeg har aldrig sagt ét ondt ord til dem og de gjorde det samme, da min mor på 62 hørte min side af historien og bare gerne ville have svaret på et par spørgsmål).

Selv hvis det er drømmelejligheden, så ville jeg råde alle til at lade være. De er en gruppe forfærdelige mennesker og selv hvis, man overser hvor mange penge man kan komme til at miste, så er det så ubehageligt at gennemgå sådan en tur (særligt hvis man allerede er i en svær situation og skal flytte på grund af brud med kæresten eller et tabt venskab), at jeg ikke kan anbefale nogen at tage chancen.

Igen, hvis nogen er i tvivl så RING TIL LEJERNES LO. Advokater kan også prøves, jeg fandt i hvert fald en 30 km væk fra Aalborg som havde erfaring med sager mod dem. Prøv alle andres steder end Prodomus, det er ikke det værd.

10 dicembre 2014

Forfærdelig udlejer

Jeg må på aller kraftigste vis anbefale at du ikke indgår i noget som helst forhold med Prodomus. Hvis du lejer en lejlighed af dem, kan du være fuldstændig overbevist om at de tager hele dit indskud.

De lovede at opsige mit Stofa efter udflytning men et halvt år efter da der stadig kom regninger fra Stofa, var det lige pludselig kun Stofa TV de havde lovet at opsige og ikke Stofa Internet. Det kostede mig 1000kr og mange e-mails og telefonopkald (da de ikke bryder sig om at udøve nogen form for support). Helt ærligt, 14 timers telefontid om ugen (minus frokostpause selvfølgelig) og i gennemsnit 8 dage om at svare på en e-mail? Jeg kunne cykle til Aalborg på den tid og nyde jeres undskyldning om "beklagelig kommunikationsfejl" in-person.

Selv hvis du kan lide at kaste dine penge efter et nærigt, bedragerisk udlejningskonglomerat så gør dig selv en tjeneste og brænd dine penge i stedet. Det vil efterlade dig både varmere og med færre ærgelser.

4 novembre 2014

Spild af tid....

Første gang jeg spurgte ind til en lejlighed fik jeg gentagende svar tilbage "Du er ikke den lejer vi søger". Den eneste oplysning de havde fået fra mig var mit navn.

Anden gang jeg ringede ind til dem for at få nogle oplysninger på en lejlighed fik jeg svar tilbage om at der ville være åbenthus. Da jeg så møder op på adressen den given tidspunkt, er der ingen som lukker op.

Hold jer langt væk fra den hjemmeside. Damen som tager telefonen er sur og svare negativt tilbage på alt man spørger om.

23 giugno 2014
Valutata 4 stelle su 5

Har kun haft positive oplevelser med Prodomus

Vi havde en andelsforening der blev solgt og Prodomus kom derfor på som administrator da vi skulle sidde til leje. Der blev svaret på alle mails og der var rigtig god vicevært service. Da jeg skulle flytte sørgede de for at alt faldt i hak og der kom en ny lejer med det samme. Så alt i alt har jeg kun haft positive oplevelser med Prodomus.

18 giugno 2014

DÅRLIG SERVCE

Klokken 10.00 - Jeg ringer og siger, at jeg gerne vil leje lejligheden - de vil herefter vende tilbage i løbet af dagen med mere information.

Klokken 16.00 - Jeg har ikke mere tålmodighed og skriver derfor ind til dem. 2 min. senere ligger der en mail om, at de har tilbudt lejligheden til anden side. dvs. at det har taget dem 8 timer og 2 minutter at give mig besked - tvivler på at de ville have henvendt sig, hvis ikke jeg selv havde skrevet til dem.

31 marzo 2014

HOLD JER VÆK!

I starten virkede alt rigtig fint, vi havde fået nøglerne til vores lejlighed og firmaet virkede pålideligt - det tog dog ikke længe før virkeligheden var en anden..

Hos Prodomus er vi blevet tildelt medarbejderen: [navn], som er den sløveste kniv i skuffen jeg længe har set. Hun hverken svare på de mails man til sender hende eller svare på telefonen. Hun er simpelthen så sløv og det er en evig kamp og komme igennem til hende.....når man når igennem, er det begrænset, hvor meget hun er villig til at hjælpe, ligemeget hvor slemt det næsten står til derhjemme.
- Jeg har også hørt fra flere andre, at de er meget utilfredse med den service hun levere - så vi er ikke de eneste. Prodomus har selvfølgelig flere forskellige medarbejdere, og her tænker jeg at jer der har givet fem stjerner, har været heldige med den kontakt person i er blevet tildelt.

Lejligheden vi bor i er under alt kritik og der er så mange tomme løfter og ting der ALDRIG er blevet lavet fra Prodomus side af - det er skuffende.... Glade kunder er ikke noget der syntes at blive vægtet højt i denne sammenhæng.

Mit råd til jer andre der overvejer en bolig hos Prodomus er..... GØR DET IKKE.

7 gennaio 2014
Valutata 4 stelle su 5

Dejlig lejlighed og fin behandling

Min kæreste og jeg bor i en ældre lejlighed i hjertet af Aalborg. Og vi er absolut tilfredse!

Ved indflytning gik alting nemt og smertefrit, og så er vi tilmed landet en sød opgang. Vi har nu boet her i lidt over et halvt år, og de få gange der har været noget, så har reaktionen været hurtig og meget hjælpsom.

Gulvene er rigtigt pæne på trods af at det er en gammel lejlighed. Det trækker fra køkkendøren/bagdøren, men det vidste vi da vi sagde ja tak. Og det er ikke noget, der ikke kan klares med en portiere.

Prodomus kan anbefales herfra.

6 gennaio 2014

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più