Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Havde præsteret at låse mig selv ude og selv på en travl fredag med indflytningssyn, møder og diverse opgaver rundt omkring i byen fandt de tid til at køre forbi og låse mig ind. Medarbejderen kom h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di affitti immobiliari
  2. Agenzia di affitto di appartamenti
  3. Servizio di amministrazione aziendale
  4. Amministrazione immobiliare
  5. Azienda per la gestione delle proprietà immobiliari

Scritti dall'azienda

Vi har mere end 600 lejemål i Aalborg, Nørresundby og Hjørring med fokus på lejeboliger til private, men også udlejning af erhvervslokaler, depotrum og parkeringspladser. Vi er et lokalt boligselskab, der går op i tryghed, ordentlighed og god service. Derfor vælger mange os, når de leder efter en lejebolig i Nordjylland - uanset om det er en mindre lejlighed i Aalborg, en bolig i Hjørring eller noget midt imellem. Vi udlejer også erhvervslejemål til virksomheder, der har brug for kontor, butikslokale eller lager - og tilbyder ekstra faciliteter som depotrum og p-pladser til både private og erhverv. Kvaliteten af vores kundeservice gør, at vi er ét af de mest fortrukne boligselskaber i Nordjylland. Vi møder vores lejere i øjenhøjde, og hjælper dem bedst muligt.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

5 stjerner herfra

Jeg er meget tilfreds med at være flyttet ind hos Aalborg Boligselskab. Servicen er god, og personalet er både venligt og imødekommende. Da jeg havde problemer med min vandhane, reagerede de hurtigt og venlige Jacob kom forbi og sørgede for, at der blev installeret en ny med det samme. Jeg kan klart anbefale dem.

24 aprile 2026

Hej Mads.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os :)

Valutata 5 stelle su 5

Min kæreste og jeg fik fornøjelsen af…

Min kæreste og jeg fik fornøjelsen af at få fremvisning på en lejlighed, både digitalt og fysisk af Maria. Oplevelsen var meget tryg og hyggelig, da Maria er meget troværdig og kunne svare på alle de spørgsmål vi havde, med et smil og god stemning. Dette gjorde at vi underskrev lejekontrakt, allerede dagen efter den fysiske fremvisning og nu blot glæder os til at kunne flytte ind i vores nye hjem 😊
Vi kan derfor kun hjertevarmt anbefale Maria og Aalborg Boligselvskab.

6 aprile 2026

Hej Emma,
Tusind tak for din fine anmeldelse :)
Jeg sender skulderklappet direkte videre til Maria!

Service - Udskiftning af vandhane

Udskiftning af vandhane
Meget god og effektiv service af teknikker, som ordnede udskiftningen af vores defekte vandhane i køkkenet på 15 minutter. Virkelig dejligt at man kan rapportere et problem og efter en kort periode er problemet løst virkelig fint.

4 febbraio 2026

Hej Anne,
Tusind tak for din fine anmeldelse! God service er altid vores førsteprioritet :)

Kun haft gode oplevelser

Har boet et lille års tid og kun haft gode oplevelser. Meget hjælpsom vicevært.

21 gennaio 2026

Hej Magnus,

Fremragende service

Fremragende service. Både på telefonen og serviceteknikeren der kom ud med ny ovn og fiskede lyset.

10 dicembre 2025

Hej Søren.
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os :)

10/10 oplevelse

Min kæreste og jeg var ude og få en fremvisningen af en lejlighed af Maria, som var grundig, lyttende og besvarede alle vores spørgsmål. En helt fantastisk oplevelse der gjorde, at vi sagde ja til lejligheden under 24 timer efter, fordi vi simpelthen følte os så godt taget imod. Hvis du vil se en lejlighed, så kan jeg kun anbefale at kontakte Maria 🥹

19 dicembre 2025

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Sara, Tusind tak for din flotte anmeldelse :)
Jeg sender skulderklappet direkte videre til Maria!

Fantastisk service og gode råd

Fantastisk service og gode råd

12 dicembre 2025

Hej Okan.

Et godt sted at være

Har boet til leje hos dem i en årrække, har aldrig haft problemer med dem. Servicen er i top og viceværterne Jacob og Søren er fantastiske. Fra administrationen er der altid god og behagelig respons og god opfølgning på evt. problemer. Meget tilfreds lejer herfra.

11 dicembre 2025

Hej Jacob.
Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os :)

God service fra vicevært

God service fra vicevært. Selvom han havde en travl dag fandt han tid til at nå det hele med det samme

20 novembre 2025

Hej Anders,
Tusind tak for din anmeldelse :) Jeg sender skulderklappet direkte videre til vores vicevært!

God oplevelse

Jeg har rigtig god oplevelse med Aalborg Boligselskab. De er både fleksible, imødekommende og hjælpsomme. Da strømmen pludselig gik i min lejlighed, kontaktede jeg viceværten, som svarede med det samme. Han kom hurtigt forbi og fik udskiftet en sikring, så alt fungerede igen. Det gav en stor tryghed at opleve så hurtig og professionel hjælp.

4 novembre 2025

Hej Emilie,

Valutata 4 stelle su 5

Et wc brædt blev skiftet

Et wc brædt blev skiftet, da låget var gået i stykker. Montøren skulle dog lige ud at hente et nyt wcbrædt først.
Det blev skiftet hurtigt og effektivt.

5 novembre 2025

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse! God service er altid vores førsteprioritet :)

Super god service

Medarbejderen kom hurtigere end jeg nogensinde kunne have forventet, hun var glad og smilende hele vejen igennem.
Kæmpe anbefaling at leje sig ind hos Aalborg Boligselskab, de står klar til at hjælpe i enhver situation.

31 ottobre 2025

Hej Michael.
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os :) God service er altid vores førsteprioritet!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bor i en lejlighed i Aalborg ejet…

Jeg bor i en lejlighed i Aalborg ejet af Aalborg Boligselskab - Jeg var kommet til at hive en skabslåge ud, så hængslet var gået i stykker. Dette blev fikset indenfor 8 dage, med super god service og et godt stykke håndværk. 10/10

24 ottobre 2025

Hej Lasse,

Indskud

Jeg vil gerne reklamere for Aalborg boligselskab,som jeg har lejet garage af,men ikke mere,da jeg har solgt min bil,men allerede efter 14 dage,efter den er lejet ud igen, får jeg mit indskud tilbage,det var der mange andre boligselskaber der kunne lære af,bl.a. Lykkebo i Aalborg,får jeg igen brug for et lejemål i Aalborg C vil jeg uden tøven kontakte Aalborg boligselskab,Mvh en tilfreds lejer Preben Aalborg😉

18 ottobre 2025

Hej Preben,

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik super hurtig hjælp til vores…

Vi fik super hurtig hjælp til vores problem i lejligheden som krævede tekniker ud og fixet som blev fuldført samme dag, tak for hjælpen Jacob!

18 settembre 2025

Hej Oliver,
Tusind tak for din anmeldelse :) Jeg sender skulderklappet direkte videre til Jacob!

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig et skod selskab

Virkelig et skod selskab - både at leje sig ind hos og være ansat ved. De er ikke til at få fat i, når man skal bruge deres hjælp, men det kan selvfølgelig være fordi, at de hele tiden skifter deres medarbejdere ud.
Snakkede med en af de tidligere ansatte:
De behandler deres ansatte som skidt, der er kontrol i hoved og bagdel, tonen der bliver brugt overfor de udlejningsansvarlige er grov og der køres psykisk hårdt på dem. Min bekendte blev ansat på en løn svarende til cirka 140 kr. i timen (9-18 - mandag til fredag), men endte med at arbejde og være tilgængelig fra 8-22 hver dag + arbejde hver 2. Weekend og tilgængelig i weekenderne på telefonen - det endte med at være en løn svarende til 110 kr. i timen. Hvis telefonen ikke blev besvaret så lå der hurtigt en sur mail fra deres teamchef. De blev forresten også forstyrret i deres ferie og på fri dage, hvorfor jeg tænker, at teamchef og chef skal læse op på reglerne når deres ansatte holder fri.
Et selskab fuld af falske forhåbninger på så mange måder…

1 settembre 2025

Kære Frederik

Vi har været vores system igennem, og kan ikke finde dig som tidligere lejer, hvorfor vi er forundret over denne anmeldelse. Du er ligeledes ikke vendt retur på vores henvendelser her på Trustpilot, som er sendt til dig ad flere omgange.

Vi kan desværre ikke genkende dine ord omkring os om boligselskab. Vi oplever og hører fra alle vores øvrige lejere, at vi er mere end tilgængelig, hvilket resten af vores trustpilot også afspejler.
Vi kan derudover kan vi slet ikke genkende dine ord omkring vores ansatte, og er meget forundrende herover.
Vi kan oplyse, at vi har anmeldt dette som en sag hos Trustpilot.

Skulle du være kommet på andre tanker, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, og så står vi selvfølgelig altid klar til dialog.

Sødt personale

Sødt personale

7 settembre 2025

Hej Camilla,

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service. Hjælpsom og flink servicemand. Fik hurtigt løst problemet.

20 agosto 2025

Hej Susanne,

Valutata 5 stelle su 5

Absolut en god oplevelse indtil videre

Vi har blot underskrevet på en lejlighed hos Aalborg Boligselskab og syntes at denne proces fortjener et par ord og 5 stjerner herinde. Der var fuld transparens fra starten om at et andet par havde fået kontrakt på den lejlighed vi var interesseret i. Vi bliver derefter kontaktet af Tobias med den gode nyhed at de andre er sprunget fra og at lejligheden kan blive vores. Denne direkte kontakt har vi virkelig været glade for. Vi fik også både lov til at flytte indflytningsdato en måned frem, da dette passede bedre til vores behov. Det er dejligt med fleksibilitet fra lejers side også.
Absolut en god oplevelse indtil videre! :D

8 agosto 2025

Hej Sif,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord :) Jeg sender skulderklappet direkte videre til Tobias og resten af teamet!

Gode mennesker

God kommunikation og fleksible med tider🦾

8 agosto 2025

Hej Zapp,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più