Net als alle anderen gedupeerden: 2 wkn geleden schoenen bestelt en meteen via iDeal betaald. afgeschreven van de rekening in de hoop dat de Track & Trace spoedig zou komen. Ik ben nu 3 e-mails naar d... Leggi di più
15 maart schoenen besteld. Niet geleverd tot op heden.. Hoofdkantoor gebeld, proshoes is onder curatele gesteld, 18000 schoenen besteld afgelopen weken vanwege hoge korting, dus lopen ze 2weken achter... Leggi di più
Ik heb hier een paar Converse All-Stars gekocht die ik bijzonder weinig heb gedragen. Helaas viel de zool van de linkerschoen er na een tijdje uit. De klantenservice van Pro-Shoes bood mij toen een ko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het is erg prettig zoeken met de uitgebreide filterfunctie. Met de prijsbalk kan je precies aangeven hoeveel je product mag kosten, super handig. Mijn schoenen werden zoals beloofd de volgende dag bez... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Sportieve, casual schoenen van heel veel merken. Nike, Adidas, Puma, Le Coq Sportif, Asics, Onitsuka Tiger, Reebok, Lacoste, Quick, Cruyff, Gravis, Converse... Sneakers for everyone!
Paesi Bassi
- www.pro-shoes.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Snel geleverd, op een shoepoint intreza. Werkt prima!
Was even niet zeker of ik het wel bij een shoepoint moest laten afleveren maar is me zeker niet tegen gevallen. Ook terugbrengen van niet passend model ging prima.
slechte service uit eindelijk wel goed gekomen
ik geef 1 ster omdat het voor 20:00 besteld morgen in huis hoort te zijn en ik ze een week later nog niet had nou naar jullie winkel gegaan me verhaal gedaan en uit eindelijk na veel moeite toch me schoenen gekregen.. vind wel dat een excuus op ze plaats is iemand langer dan een week laten wachten en elke dag thuis laten zitten met elke dag het telefoontje ze komen vandaag binnen echt waar..
Snelle levering en service is goed
De levering is de volgende dag. Schoenen waren te klein. In de winkel zonder problemen een maat groter gekregen.
Super snelle levering!
absoluut een aanrader, ik heb twee keer besteld en allebei de keren heb ik mijn pakketje de volgende dag ontvangen. Ik ben er zeer tevreden mee!
Snelle levering goede winkelservice
Snel geleverd en behulpzame service in de winkel
Problemen met afronden bestelling
In de winkel gaven ze aan deze schoenen niet meer te verkopen. Gelukkig waren ze nog online! Ik heb helaas 8x de bestelling moeten plaatsen voordat ik werd geaccepteerd voor Afterpay. Mijn Irritatielevel was dan ook zeer hoog!! Zonder de kortingsactie had ik de schoenen al lang ergens anders gekocht en het bestelproces na 2x technische problemen met afterpay.
Goed, maar toch jammer
Goede snelle afhandeling en verzending, alleen de volgende dag was er een 20% kortings actie en die was ik dus net misgelopen, hierover gemaild met PRO, maar ze konden niks voor me betekenen. Dat vind ik nou net die afknapper.
Prima webshop, goede service en snelle bezorging
Ideaal die bezorging al de volgende dag en naar wens ophalen in een winkel. Meteen passen en wat niet goed is kan gelijk in de winkel achterblijven. Afterpay is ook een prettige mogelijkheid.
Vlotte levering en uitstekende service
Overzichtelijke website. Vlotte en juiste levering. Betaling via Afterpay is ideaal.
Snelle en nette service
Ik heb nu 2 bestellingen gedaan en het wordt netjes en snel bezorgt.
Fijne webshop, makkelijk de artikelen te vinden. Echt een kijkje waard op de site.
Uitstekend
Prima service, snelle levering, schoenen goed en prijs kwaliteit uitstekend. Daarnaast op verschillende manieren te betalen, ook achteraf.
prima
te kleine maat en die teruggebracht en grotere besteld. heel vlot en omdat het via afterpay is gegaan ook geen dubbele kosten. ook geen verzendkosten of 'verplicht' thuisblijven omdat ik ze in een Scapino winkel heb afgehaald hier bij ons in t dorp. erg prettig
prima!! besteld en de volgende dag al in huis
een overzichtelijke site, en prima service. top!!!
Zeer tevreden
De Pro Shoes winkels in Amsterdam zijn smal en helemaal niet prettig om te winkelen, de website daar in tegen is te gek! Snelle service en heel blij met de schoenen!
Netjes en snel geleverd.
We werden goed op de hoogte gehouden en alles zag er heel netjes uit.
Ook nog eens super snel geleverd.
Veel betaal mogelijk heden, absoluut een voordeel.
Supersnelle correcte levering
Klasse. Dag 1 besteld. Dag 2 al binnen
Prima.
Levering duurde wat langer dan verwacht. Ik had de schoenen op zondagmiddag besteld en uiteindelijk waren ze woensdagmiddag pas binnen. Dit zou ook aan PostNL kunnen hebben gelegen. Verder was alles naar wens.
Geweldige leverening!
Bestelling gedaan op zondag middag en maandag was het al bezorgt! Super snelle levering dus.
snelle levering
Ik heb twee keer besteld, de eerste keer waren de schoenen echt niet wat ik had verwacht omdat de foto niet zo duidelijk was. Het leken zwarte schoenen. Het bleken donker roze glitterschoenen :) Maar de tweede keer ook als de eerste keer weer een snelle levering.
Ik heb nog wel een tip; Het zou handig zijn om te weten of schoenen ruim vallen of juist niet. Dat scheelt een hoop verzendwerk voor niets. Ook de foto's zouden om die reden wat scherper moeten zijn.
Meer afleverpunten zou ook wel handig zijn.