Pro Shoes Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Net als alle anderen gedupeerden: 2 wkn geleden schoenen bestelt en meteen via iDeal betaald. afgeschreven van de rekening in de hoop dat de Track & Trace spoedig zou komen. Ik ben nu 3 e-mails naar d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

15 maart schoenen besteld. Niet geleverd tot op heden.. Hoofdkantoor gebeld, proshoes is onder curatele gesteld, 18000 schoenen besteld afgelopen weken vanwege hoge korting, dus lopen ze 2weken achter... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb hier een paar Converse All-Stars gekocht die ik bijzonder weinig heb gedragen. Helaas viel de zool van de linkerschoen er na een tijdje uit. De klantenservice van Pro-Shoes bood mij toen een ko... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Het is erg prettig zoeken met de uitgebreide filterfunctie. Met de prijsbalk kan je precies aangeven hoeveel je product mag kosten, super handig. Mijn schoenen werden zoals beloofd de volgende dag bez... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Sportieve, casual schoenen van heel veel merken. Nike, Adidas, Puma, Le Coq Sportif, Asics, Onitsuka Tiger, Reebok, Lacoste, Quick, Cruyff, Gravis, Converse... Sneakers for everyone!

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

271 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ideal!

Heel snel verzending van de pakket, en vooral heel goed prijs!! In de winkel schoenen voor 90€, hier voor maar 54€!! En verzenden kosten zijn heel goed kopen!

9 dicembre 2014

Nike Air Max Essential Dark Dune

Na heel het internet te hebben afgezocht naar deze Nike's heb ik ze eindelijk gevonden in mijn maat bij Pro. Helemaal blij! De volgende dag kon ik ze al ophalen bij een Manfield. Die zelfs tot 8 uur open is!
Top!

8 dicembre 2014

Super klantvriendelijk!

Mijn HUB schoenen laat op vrijdagavond besteld en zaterdag al binnen! Helaas knelde mijn rechterschoen dermate dat ik er na 1 dag dragen al een hard hoofd in had. Contact gezocht met de klantenservice, en die raadde mij aan om langs een winkel in de buurt te gaan. Zo geschiedde....daar kreeg ik goed advies en andere zooltjes mee (wel zelf voor betaald overigens) maar daarna is het probleem echt verholpen.

Super service en goed advies!

6 dicembre 2014

Goed!

Heb hier al 2x mijn Puma's besteld. Eerste keer waren ze jammer genoeg te groot maar retourneren verliep makkelijk en de tweede keer had ik ze al binnen 24u thuis! Ideaal!

29 novembre 2014
Valutata 5 stelle su 5

Super snel besteld & bezorgt!

Ik was op het werk toen ik mijn schoenen heb besteld, omdat ik geen reader mee had naar het werk kon ik kiezen voor afterpay.
Super handig, zo bestel je iets super snel en dan kun je je artikel eerst passen en dan pas betalen!
Goede service van Proshoes.nl

26 novembre 2014

Schoenen leken ontzettend nep

Ik had lage witte allstars besteld via pro-shoes. Bij ontvangst keek ik er nogal vreemd tegenaan. Gelukkig is er in mijn stad een pro-shoes store. Ik heb mijn schoenen vergeleken met het model welke ter display stond in de winkel. Ik kwam er hierbij achter dat mijn canvas spierwit was, en dat de rode lijn felrood was i.p.v. bordeaux. Ik heb ze dus direct geretourneerd. Gelukkig waren de verkopers erg aardig en was dit geen probleem. Ik heb helaas geen nieuwe kunnen bestellen voor eventueel een andere batch.

5 novembre 2014

Snelle service

SUPER service! wat is het toch heerlijk dat je het de volgende dag in huis hebt. Heel veel sites komen zulke beloftes niet na. Ik ga zeker vaker bestellen bij PRO

30 ottobre 2014

slecht!

Heb ze maandag 7 oktober besteld kreeg de volgende dag een verkeerde levering binnen heb ze meteen terug gestuurd en nu is het de 15e en heb nog geen schoenen!

15 ottobre 2014
Valutata 5 stelle su 5

Super klantenservice en snelle levering.

Op de glamourday overal te horen gekregen dat de schoenen die ik wilde niet in mijn maat verkrijgbaar waren. De volgende dag keek ik op internet en bleek dat ze wel tot mijn maat gingen bij Pro. Contact gehad met de klantenservice en alsnog een code gehad om mijn schoenen met korting te bestellen. Super service en de schoenen waren de volgende dag al binnen!

9 ottobre 2014
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più