Net als alle anderen gedupeerden: 2 wkn geleden schoenen bestelt en meteen via iDeal betaald. afgeschreven van de rekening in de hoop dat de Track & Trace spoedig zou komen. Ik ben nu 3 e-mails naar d... Leggi di più
15 maart schoenen besteld. Niet geleverd tot op heden.. Hoofdkantoor gebeld, proshoes is onder curatele gesteld, 18000 schoenen besteld afgelopen weken vanwege hoge korting, dus lopen ze 2weken achter... Leggi di più
Ik heb hier een paar Converse All-Stars gekocht die ik bijzonder weinig heb gedragen. Helaas viel de zool van de linkerschoen er na een tijdje uit. De klantenservice van Pro-Shoes bood mij toen een ko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het is erg prettig zoeken met de uitgebreide filterfunctie. Met de prijsbalk kan je precies aangeven hoeveel je product mag kosten, super handig. Mijn schoenen werden zoals beloofd de volgende dag bez... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Sportieve, casual schoenen van heel veel merken. Nike, Adidas, Puma, Le Coq Sportif, Asics, Onitsuka Tiger, Reebok, Lacoste, Quick, Cruyff, Gravis, Converse... Sneakers for everyone!
Paesi Bassi
- www.pro-shoes.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Uitstekend
Als je iets hebt besteld via de site, heb je het de volgende al in huis. En als je je bestelling toch weer wilt terug brengen, is dat gewoon gratis. Hele goede service !
snelle levering, fijne service
Handig dat je je pakketje kan ophalen in de winkel. Als je schoenen dan toch niet lekker zitten kan ze het gelijk omruilen voor een andere maat.
Goede service +levering
Schoenen werden netjes op tijd geleverd en ik werd via de e-mail/track & tree goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Maken levering niet waar
Op Donderdag besteld ruim voor 22.00uur.
Op Vrijdag niet geleverd. Pakket niet te volgen het verstrekte track en trace nummer was niet geldig. Had beter naar een winkel kunnen gaan.
Als je niet levert de volgende dag adverteer er dan ook niet mee.

Gewoon iemand
De schoenen waren snel in huis maar de kleur leek helemaal niet op die van de site. Daarnaast was het afleveren bij DHL punt ineens duurder dan op de site stond!! Verbeteringen aan het retour van schoenen is dus gewenst!

Niet optijd.
ik heb gister schoenen besteld en zouden vandaag komen, ze zijn niet gekomen en kon het pakketje niet volgen want was geen geldig track en trace nummer/was geen informatie over het pakketje, jammer.
hoop dat ie morgen wel komt

Top service
Had mijn schoenen direct de volgende dag in huis, dus top geregeld.
Zeer snelle levering
Schoenen waren een dag na bestellen al binnen. Ben keurig op de hoogte gehouden via de mail!
Prima webshop!
Vrijdagmiddag besteld, de volgende dag voor de middag in huis! Prima service!
Super!!
Ik ben super tevreden over Pro Shoes! Op zondag bestelt en gewoon maandag thuis bezorgd gekegen!! verzendkosten maar 1,95 en goed verpakt en alles. Ik was echt verbaasd!
Retouren bij winkel
Met beiden paar schoenen naar de winkel gegaan om ze te retourneren en toen werd me doodleuk medegedeeld dat ze de schoenen niet retour konden nemen omdat de leidinggevende niet aanwezig was! Slechte klantenservice als ze adverteren met gratis retourneren maar je daardoor niet binnen 14 dagen de schoenen KUNT retourneren omdat niemand ze in ontvangst neemt. Morgen maar een nieuwe poging wagen.

Snel!
Ik heb nog nooit eerder wat besteld via internet, dus dit was mijn eerste keer! Ik heb mijn pakketje opgehaald bij een van de Intreza shoepoints. Het was snel geleverd en ik mocht het daar ook nog eens passen!
Helemaal super!
Ik kon de schoenen binnen 2 dagen ophalen bij het aangegeven ophaalpunt! De schoenen zien er netjes uit en ik ben d'r helemaal blij mee!
Super snelle levering
Ik vind de levering ontzettend goed! Binnen een dag had ik de bestelling al binnen (zelfs de bestelling van zondag was er maandag al!)
Aanrader!
Veel aanbod op deze site en ook leuke sale-artikelen aanwezig. Ik heb twee paar sneakers besteld om 21.00 uur en ze waren de volgende dag al om 13.00 uur in huis. 1 paar viel wat klein uit en deze heb in geruild via een Shoepoint. Super handige service is dit want er zit geen Pro-winkel in mijn omgeving maar toch kan ik gratis retourneren in mijn woonplaats bij een aangesloten schoenenwinkel. Netjes me geld terug gehad en het geretourneerde artikel opnieuw besteld en weer de volgende dag geleverd. Hier kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen!
Bestelling niet geleverd, geld niet terug
De bestelde schoenen konden niet worden geleverd omdat deze niet meer op voorraad zouden zijn in de betreffende maat, waarbij de website ook na het annuleren van de bestelling toonde dat er in de afzonderlijke winkels nog wel voorraad was. Terugbetaling van het door mij overgemaakte bedrag zou twee weken duren. Sowieso al erg lang, maar ook na twee weken heeft PRO het bedrag nog steeds niet terugbetaald. Klantenservice reageert slecht op e-mail; na twee berichten komt er na dagen eindelijk een melding dat door 'interne processen' de terugbetaling nou eenmaal lang duurt. Het is kennelijk normaal bij PRO om op deze manier geld te 'lenen' van hun klanten.
Twee sterren omdat de reactie (toen die eenmaal kwam) wel uitgebreid was en netjes. Het ligt niet aan de individuele medewerkers, de processen zijn gewoon slecht.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.